Иммуноглобулин человека нормальный - Биофарма раствор для инъекций 10% ампулы 1.5 мл №10 (70217)

код товара: 70217
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Адамовка
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительБиофарма
Форма выпускаПо 1,5 мл или 3 мл в ампулах. По 10 ампул в пачке с гофрированной вкладкой или с полимерным вкладышем из пленки поливинилхлоридной для размещения и фиксации ампул.
Действующее веществоИММУНОГЛОБУЛИН ЧЕЛОВЕЧЕСКИЙ
Обновлено:
25.05.2023
Проверено

Описание

Код АТС. J06b Ao1 иммуноглобулины. международное непатентованное название: Immunoglobulins, normal human, for extravascular adm. основные свойства: препарат представляет собой иммунологически активную белковую фракцию, которая выделена из плазмы крови доноров, обследованных на отсутствие поверхностного антигена вируса гепатита В (HBsAg), антител к вирусу иммунодефицита человека (ВИЧ-1, ВИЧ-2), антител к вирусу гепатита С, очищенная и концентрированная методом фракционирования спиртоводными осадителями, а также прошедшая стадию вирусной инактивации сольвент-детергентным методом. Прозрачная или едва опалесцирующая, бесцветная или желтоватая жидкость. В процессе хранения возможно появление незначительного осадка, исчезающего при встряхивании. Препарат не содержит консервантов и антибиотиков. иммунологические и биологические свойства. Препарат повышает неспецифическую резистентность организма. Действующей основой являются иммуноглобулины-антитела различной специфичности, концентрация которых в крови, при введении препарата, достигает максимума через 24 часа. Период полувыведения антител из организма составляет 4-5 недель. Препарат содержит от 9 до 11% белка.

Инструкция - Иммуноглобулин человека нормальный - Биофарма раствор для инъекций 10% ампулы 1.5 мл №10

Производитель

Биофарма

Страна происхождения

Украина

Состав

1 мл препарату містить:

діюча речовина - імуноглобуліни G - 100 мг.

допоміжні речовини - гліцин (глікокол, кислота амінооцтова), натрію хлорид.

Форма выпуска

По 1,5 мл или 3 мл в ампулах. По 10 ампул в пачке с гофрированной вкладкой или с полимерным вкладышем из пленки поливинилхлоридной для размещения и фиксации ампул.

Лекарственная форма

Розчин для ін'єкцій 10 %

Действующее вещество

ИММУНОГЛОБУЛИН ЧЕЛОВЕЧЕСКИЙ

Показания

Імуноглобулін застосовують для профілактики інфекцій: гепатиту А, кору, грипу, кашлюку, менінгококової інфекції та поліомієліту. Препарат також рекомендується для лікування гіпо- та агамаглобулінемій, для підвищення резистентності організму в період реконвалесценції після гострих інфекцій із затяжним перебігом, затяжних пневмоній.

Противопоказания

Тяжкі алергій ні реакції на введення білкових препаратів крові людини. Забороняється вводити внутрішньом'язово у випадках тяжкої тромбоцитопенії та інших порушень гемостазу. Не показано застосовувати пацієнтам з дефіцитом IgА, які мають антитіла проти Ig А.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами

Несумісність. Несумісний в одному шприці з іншими лікарськими засобами. Препарат слід змішувати тільки з 0,9 % розчином натрію хлориду.

У комплексній терапії сумісний з іншими групами препаратів. Знижує активність ослаблених живих вакцин проти, кору, краснухи, епідемічного паротиту, вітряної віспи (при введенні в перші два тижні після вакцинації проти кору, паротиту і краснухи щеплення вказаними вакцинами слід повторити не раніше, ніж через 3 місяці). Для кору цей період може тривати до 1 року, тому необхідно перевірити антитільний статус до імунізації. При необхідності використання імуноглобуліну раніше цього терміну, вакцинацію проти кору або епідемічного паротиту необхідно повторити; Щеплення проти інших інфекцій: можуть бути проведені в будь-які терміни до або після, введення імуноглобуліну. Тимчасове підвищення вмісту антитіл у крові пацієнта після введення імуноглобуліну може обумовлювати хибнопозитивні результати серологічних проб. Препарат слід змішувати тільки з 0,9 % розчином натрію хлориду. Інші препарати додавати в розчин не можна, так як зміна, концентрації електроліту або значення рН може викликати денатурацію білка.

Способы применения

Імуноглобулін людини нормальний вводять виключно внутрішньом'язово.

Профілактика гепатиту А: препарат призначають одноразово.

Дорослим в дозі 3 мл.

Дітям: 1-6 років - 0,75 мл; 7-10 років - 1,5 мл; старше 10 років - 3 мл.

У випадку гострої необхідності повторне введення імуноглобуліну показане не раніше, ніж через 2 місяці після першого застосування препарату.

Профілактика кору: препарат призначають одноразово.

Дітям у віці від 3-х місяців, що не хворіли на кір і не були щеплені проти кору, доза препарату в залежності від стану здоров'я та часу, що пройшов з моменту контакту (не пізніше 6 діб після контакту з хворим), складає 1,5 мл або 3 мл.

Дорослим та дітям при контакті з хворими із змішаними інфекціями препарат призначають у дозі 3 мл.

Профілактика та лікування грипу: препарат призначають одноразово. Дорослим у дозі 6 мл.

Дітям: до 2-х років - 1,5 мл; від 2-х до 7 років - 3 мл; старше 7 років - 4,5 мл.

При лікуванні важких форм грипу рекомендується повторне введення імуноглобуліну через 24-48 годин після, першого введення у вище зазначених дозах.

Профілактика кашлюку: препарат вводять двічі з інтервалом 24 години.

Дітям, що не хворіли на кашлюк, у найкоротший термін після контакту з хворим, а також дітям першого року життя, ослабленим дітям, дітям віком від 1 року, не щепленим проти кашлюку в разовій дозі 3 мл.

Профілактика менінгококової інфекції: препарат вводять одноразово.

Дітям у віці від 6 місяців до 7 років не пізніше 7 діб після контакту з хворим генералізованою формою менінгококової інфекції в дозах 1,5 мл (дітям до 3 років включно) та 3 мл (дітям старше 3-х років).

Профілактика поліомієліту: препарат вводять одноразово в найкоротші терміни після контакту з хворим паралітичною формою поліомієліту .

Дітям не щепленим та неповноцінно щепленим поліомієлітною вакциною в залежності від

стану здоров'я в дозі 3 або 6 мл.

Лікування гіпо- та агамаглобулінеміїу дітей:

Препарат вводять у дозі 1 мл на 1 кг маси тіла; розраховану дозу можна ввести в 2-3 прийоми з інтервалом 24 години. Подальше введення імуноглобуліну проводять згідно показань не раніше ніж через 1 місяць.

Підвищення резистентності організму в період реконвалесценції після гострих інфекційних захворювань із затяжним перебігом та при затяжних пневмоніях: препарат вводять дорослим і дітям у разовій дозі 0,15 - 0,2 мл на 1 кг маси тіла. Кратність введень (до 4-х ін'єкцій) визначає лікар, інтервали між ін'єкціями складають 2-3 доби.

Передозировка

Дані по передозуванню препарату не встановлені.

Побочные действия

Реакції на введення імуноглобуліну, як правило, відсутні. У рідкісних випадках можуть виникати такі побічні ефекти, як озноб, головний біль, лихоманка, блювота, алергічні реакції, нудота, біль у суглобах, низький кров'яний тиск і помірні болі в спині. Рідко препарат може викликати раптове падіння артеріального тиску, а у виключно рідких випадках - анафілактичний шок, навіть у пацієнтів, які раніше були толерантні до введення препарату. У разі шоку слід застосовувати стандартне лікування. У зв'язку з цим пацієнти повинні перебувати під медичним наглядом 30 хвилин після введення препарату. Можуть спостерігатись реакції в місці ін'єкції: біль та чутливість.

Особые условия

Введення препарату внутрішньовенно заборонено!

Після закінчення терміну придатності використання препарату неприпустиме.

Застосування при вагітності і годуванні груддю. Не рекомендується застосовувати препарат під час вагітності та лактації. Хворим, які мають в анамнезі алергійні захворювання, не пов'язані з введенням білкових препаратів донорської крові, в день введення імуноглобуліну та у наступні 3 доби рекомендуються антигістамінні препарати. Особам, що страждають на імунопатологічні системні захворювання (хвороби крові, сполучної тканини, нефрит та ін.), імуноглобулін вводиться на фоні відповідної терапії.

Вплив на здатність керування автотранспортом. Не впливає.

Особые условия хранения

Умови зберігання. Зберігати у сухому, захищеному від світла місці при температурі від 2 до 8 °С.

Зберігати в недоступному для дітей місці.

Термін придатності. 2 роки.

Синоним

БИОВЕН, БИОВЕН МОНО®, БИОГЛОБУЛИН (ИММУНОГЛОБУЛИН ЧЕЛОВЕКА), ВЕНОИМУН®, ГАММАНОРМ (ИММУНОГЛОБУЛИН ЧЕЛОВЕКА НОРМАЛЬНЫЙ), ИММУНОГЛОБУЛИН НОРМАЛЬНЫЙ ЧЕЛОВЕКА ДЛЯ ВНУТРИВЕННОГО ВВЕДЕНИЯ, ИММУНОГЛОБУЛИН НОРМАЛЬНЫЙ ЧЕЛОВЕКА ЖИДКИЙ, ИММУНОГЛОБУЛИН ЧЕЛОВЕКА НОРМАЛЬНЫЙ, ИММУНОГЛОБУЛИН ЧЕЛОВЕКА НОРМАЛЬНЫЙ-БИОФАРМА, ИММУНОГЛОБУЛИН ЧЕЛОВЕЧЕСКИЙ ДОНОРСКИЙ, ИММУНОГЛОБУЛИН-БИОЛЕК, ИММУНОГЛОБУЛИН-БИОЛЕК ДЛЯ ВНУТРИВЕННОГО ВВЕДЕНИЯ, ОКТАГАМ, САНДОГЛОБУЛИН, ФЛЕБОГАММА® 5%, ИММУНОГЛОБУЛИНЧЕЛОВЕЧЕСКИЙ*, БИАВЕНВ.И., ГАМИМУНN5%, ИММУНОГЛОБУЛИН"БИОХЕМИ", ОКТАГАМ10%, ГАМИМУНN10%

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004