HIPP Набор Каш безмолочных органических кукурузная 200г+мультизлаковая 200г (100244)

код товара: 100244
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительХІПП Україна ТОВ
Форма выпускаПо 200 г в упаковке
Обновлено:
26.07.2022
Проверено

Описание

Знак HiPP Organic гарантує найвищу якість органічних продуктів HiPP і застосування до них суворіших вимог, як порівняти з вимогами законодавства Європейського Союзу щодо органічних продуктів.

Безмолочна органічна каша Кукурудзяна виготовлена з дбайливо подрібнених органічних злаків у такий спосіб, щоб зберегти вітаміни А, Е і групи В, калій, залізо, а також велику кількість клітковини, яка покращує травлення.

Кукурудза та рис належать до безглютенових круп, з яких традиційно починають «знайомство» з кашами. Крім того, вони містять велику кількість вуглеводів, тому забезпечують тривале відчуття ситості.

Органічне походження кукурудзи гарантує абсолютний брак ГМО.

Перед початком вживання треба проконсультуватися з лікарем. Можлива підвищена індивідуальна чутливість дитини до інгредієнтів продукту.

Инструкция - HIPP Набор Каш безмолочных органических кукурузная 200г+мультизлаковая 200г

Производитель

ХІПП Україна ТОВ

Страна происхождения

Хорватия

Состав

100% органічне кукурудзяне борошно, органічне рисове борошно, вітамін В1. Не містить глютен.

Лекарственная форма

Безмолочна органічна каша

Форма выпуска

По 200 г в упаковке

Показания

Безмолочна органічна каша "Кукурудзяна" HiPP - низькоалергенний продукт, не містить цукор, молочний білок і виготовлений зі злаків, вирощених органічним методом (без використання хімічних добрив, пестицидів і засобів стимуляції росту рослин), що гарантує його користь і безпеку. З цінним вітаміном В1, для кращого функціонування нервової системи. Легко засвоюється.

Способы применения

Закип'ятіть свіжу питну воду й охолодіть її до температури 50 °C. Покладіть у тарілку приблизно 2 ст. л. сухої органічної каші "Кукурудзяної" Нірр. 100 мл кип'яченої води додайте до сухої каші та перемішайте.

Залиште кашу на 1 хвилину для досягнення густої консистенції. Перед годуванням перевірте температуру каші!

Для приготування безмолочної каші з фруктами додавайте невелику кількість низькоалергенного фруктового пюре Нірр (наприклад, "Перше дитяче яблуко"), перемішайте.

Рекомендації з використання:

Може використовуватися як прикорм з 4 місяців життя. Починайте давати кашу приблизно з 1 десертної ложки перед молочним годуванням. Поступово впродовж декількох днів збільшуйте кількість до вікової норми (в 4-6 місяців - 50-150 мл, 7-8 місяців - 150-170 мл, 9-12 місяців - 180-200 мл). Наведені об'єми є орієнтовними, необхідний об'єм каші залежить від віку початку введення прикорму й апетиту дитини.

Перш ніж Ви почнете доповнювати раціон дитини прикорму, порадьтеся з Вашим лікарем-педіатром. Можлива індивідуальна підвищена чутливість до будь-якого компонента продукту.

Для здоров'я Вашої дитини дуже важливо, щоб Ви точно дотримувалися рекомендацій щодо приготування й дозування.

Кашу давайте з ложечки та готуйте для годування завжди свіжу порцію.

Особые условия хранения

Закритий пакет зберігайте в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці при температурі від 3°С до 25°С.

Відкритий пакет (упаковку) щільно закривайте і зберігайте в сухих і гігієнічних умовах при кімнатній температурі, макс. 25°С.

Вміст відкритого пакету використовуйте протягом 4 тижнів.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004