HIPP Набор Каш безмолочная органическая мультизлаковая 200г+молочная гречневая с пребиотиками 250г (100246)

код товара: 100246
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительХІПП Україна ТОВ
Форма выпускаПо 250 г в упаковке
Обновлено:
26.07.2022
Проверено

Описание

Знак HiPP Organic на упаковці дитячого харчування є гарантією вищої якості продуктів з дотриманням найсуворіших вимог законодавства Європейського Союзу до органічних продуктів. В основу каші входять цінні злаки, пребіотики (компоненти, що входять до складу грудного

молока) і дитяча молочна суміш, завдяки чому вона добре засвоюється і сприяє підтримці здорової мікрофлори кишечника.

Переваги: молочна гречана каша HiPP - це комплекс необхідних для дитячого організму елементів. Вона є джерелом заліза, кальцію, йоду, вітаміну А, С і D, а також Омега-3 жирних кислот.

Використання каші в якості прикорму сприяє правильному формуванню кісток і роботі кровоносної системи, здоровому функціонуванню щитовидної залози і поліпшенню імунітету, здорової шкіри, а також для розумового розвитку і зору....

Инструкция - HIPP Набор Каш безмолочная органическая мультизлаковая 200г+молочная гречневая с пребиотиками 250г

Производитель

ХІПП Україна ТОВ

Страна происхождения

Хорватия

Состав

Дитяча молочна суміш 45% (сухе знежирене молоко, 28% гречані пластівці, кокосова, рапсова і соняшникова олії, суха частково демінералізована молочна сироватка, кальцію карбонат, вітамін С, заліза сульфат, цинку сульфат, вітамін E, ніацин, пантотенова кислота, вітамін B1, вітамін A, вітамін B6, вітамін B2, калію йодат, фолієва кислота, вітамін K, селен, вітамін D, біотин), суха частково демінералізована молочна сироватка, 23% гречані пластівці, мальтодекстрин, пребіотики (галактоолігосахариди з лактози), заліза сульфат, цинку сульфат, вітамін B1, вітамін A, вітамін D. Містить глютен.

Без ГМО, без ароматизаторів, без консервантів, без барвників.

Лекарственная форма

Дитяча суміш

Форма выпуска

По 250 г в упаковке

Показания

Для першого прикорму.

Від 4 місяців.

Способы применения

Згідно таблиці дозувань визначте пропорції води і каші; кип'ячену і охолоджену воду до 50 °C додайте в ємність з сухою кашею; ретельно перемішайте до утворення однорідної маси; залиште суміш на 1 хвилину для досягнення необхідної густої консистенції.

Важливо! Завжди перевіряйте температуру каші перед годуванням!

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004