HIPP HIPPIS Пюре фруктовая каша овсяная от 6месяцев 100г (81422)

код товара: 81422
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
БрендHipp
ПроизводительХІПП Україна ТОВ
Форма выпускаПауч 100 г
Обновлено:
04.01.2023
Проверено

Описание

Органічне фруктове пюре з вівсянкою, гомогенізоване, без додавання цукрів (цукру природного походження містяться в інгредієнтах), без ароматизаторів, без барвників, без консервантів, без ГМО. Знак HiPP Organic гарантує високу якість і має суворі стандарти, ніж вимоги ЄС до органічної якості.

Инструкция - HIPP HIPPIS Пюре фруктовая каша овсяная от 6месяцев 100г

Бренд

Производитель

ХІПП Україна ТОВ

Страна происхождения

Австрия

Состав

органічні фрукти 55% (органічні яблука 33%, органічні банани 10%, органічна малина 7%, органічна чорниця 5%), вода, органічний морквяний сік (вироблено з концентрату), органічне цільнозерновий вівсяне борошно 4%, органічне рисове борошно, органічний лимонний сік (вироблено з концентрату), антиоксидант аскорбінова кислота. Пастеризоване. Містить глютен.

Пюре готове до вживання.

Форма выпуска

Пауч 100 г

Лекарственная форма

Каша

Показания

Рекомендації щодо застосування: Перед початком споживання необхідна консультація лікаря. Можлива підвищена чутливість до компонентів продукту. Відкрутіть кришечку упаковки, видавіть необхідну кількість пюре, підігрійте і перевірте температуру. Починайте з 1 чайної ложки і поступово збільшуйте кількість. Важливо для безпеки Вашої дитини: не давайте дитині кришечку від упаковки і тримайте її подалі від дитини, щоб уникнути її проковтування і пошкодження ротової порожнини.

Особые условия хранения

Умови зберігання: непочатий упаковку зберігайте при t від 3 ° С до 25 ° С. В такому випадку упаковки продукт споживати не можна.
Відкриту упаковку зберігати в холодильнику і використовуйте протягом доби.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004