HIPP детская сухая молочная смесь Combiotic 4 Junior 500г (64999)

код товара: 64999
нет в наличии
нет в наличии
код товара: 64999
Цена
нет в наличии
нет в наличии
код товара: 64999
Цена
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
БрендHipp
ПроизводительХІПП Україна ТОВ
Форма выпускаСухая молочная смесь в картонной упаковке 500 г.
Обновлено:
19.12.2023
Проверено

Описание

Після 18 місяців діти все ще мають, як і раніше, особливі потреби в харчуванні, оскільки вони інтенсивно ростуть. Для правильного розвитку Вашої дитини дуже важливо отримувати такі поживні елементи, як кальцій і вітамін D. Молочна суміш HiPP СOMBIOTIC 4 Junior розроблена з урахуванням того, що малюкам після 18 місяців життя потрібно в 3 рази більше кальцію і в 7 разів більше вітаміну D, ніж дорослим.

HiPP СOMBIOTIC 4 Junior має унікальну комбінацію складових:
1. Пробіотики - пробіотичні культури лактобактерій L. Fermentum hereditum, які входять до складу грудного молока, формують нормальну мікрофлору кишковика дитини та підтримують здорове травлення.
2. Пребіотики - харчові компоненти, які входять до складу грудного молока, підтримують розвиток пробіотиків та власної мікрофлори кишечника.
3. Знижений вміст білку.
4. Йод - впливає на нормальний розумовий розвиток.
5. Вітамін С - підтримує імунну систему.
6. Вітамін Д - впливає на нормальний розвиток кісток та зубів.
7. Кальцій - необхідний для росту кісток.
8. Вітаміни, залізо - для забезпечення гармонійного розвитку дитини в віці після 18 місяців.

HiPP COMBIOTIC 4 Junior не містить глютену, цукру та емульгаторів. Відповідно до європейських і українських законодавчих вимог до дитячого харчування, COMBIOTIC 4 Junior виготовляється без барвників, без консервантів, без ароматизаторів, без генетично модифікованих компонентів (без ГМО).

Инструкция - HIPP детская сухая молочная смесь Combiotic 4 Junior 500г

Бренд

Производитель

ХІПП Україна ТОВ

Страна происхождения

Германия

Состав

Знежирене молоко 47%, рослинні олії (пальмовий олеїн, низькоерукова ріпакова олія, соняшникова олія), лактоза, галактоолігосахариди з лактози, калію цитрат, кальцію ортофосфат, кальцію цитрат, магнію сульфат, вітамін С, за\001Fліза сульфат, стабілізатор молочна кислота, натуральні молочнокислі лактобак\001Fтерії Lactobacillus fermentum hereditum®, вітамін А, вітамін Е, вітамін В2, калію йодат, біотин, вітамін D, вітамін В12.

Лекарственная форма

Суха молочна суміш.

Форма выпуска

Сухая молочная смесь в картонной упаковке 500 г.

Показания

З 18 місяців життя, у т.ч. після суміші COMBIOTIC 3 як більш ситне харчування для задоволення зростаючих потреб дитини в поживних речовинах, вітамінах та мікроелементах як заміна будь'яких інший сумішей для здорової дитини.

З 18 місяців для приготування молочних каш в якості молочної основи як альтернатива коров'ячому молоку - для пиття або як перекус

Способы применения

Особливості приготування:
Неправильне приготування та довготривале зберігання готової до вживання молочної суміші може зашкодити здоров`ю Вашої дитини через можливість розвитку небажаних бактерій. Тому завжди готуйте свіжу молочну суміш перед годуванням.

1. Помийте руки. Перед приготуванням молочної суміші посуд для годування.
2. Закип'ятіть свіжу питну воду та охолодіть її до температури 40°C.
3. Налийте необхідну кількість води в чашку або поїльник.
4. Наповніть мірну ложку сухою сумішшю, зніміть надлишок тупим краєм чистого ножа або за допомогою коригувача наповнення мірної ложки на упаковці. Висипте рекомендовану кількість суміші в пляшечку, чашку або поїльник.
5. Перемішайте і охолодіть готову суміш до температури годування (приблизно 37 °C). Перевірте температуру!

Важливо! Будь ласка, використовуйте для приготування молочної суміші тільки рекомендовану температуру: до 40°C, щоб запобігти пошкодженню пробіотиків (лактобактерій). Забороняється використання води з колодязів та каптажних джерел для приготування дитячого харчування. Через відсутність емульгаторів при приготуванні суміші допустиме утворення піни. Розведену суміш слід використати протягом однієї години.

Особые условия хранения

Непочатий пакет/ упаковку зберігайте у сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці при температурі від 3°C до 25 °C, та уникайте перепаду температур.

Початий пакет/упаковку щільно закривайте та зберігайте в сухих та гігієнічних умовах при кімнатній температурі, макс. 25°C та використайте протягом 3 тижнів.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

Как только товар появится в наличии Вы будете оповещены на почту

08004 08004