Глюкометр One Touch Ultra Plus Flex (77344)

код товара: 77344
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
БрендONETOUCH
ПроизводительЛайфскан Юроп
Форма выпускаГлюкометр с батарейкой, тест-полоски OneTouch Ultra Plus -10 шт., ручка для прокалывания, стерильные ланцеты 10 шт., руководство пользователя на украинском языке, компактный защитный футляр.
Обновлено:
19.07.2023
Проверено

Описание

OneTouch Ultra Plus Flex - це глюкометр з новою технологією кольорових підказок. Кожен результат вимірювання рівня глюкози в крові відображається на екрані глюкометра разом зі стрілкою індикатора діапазонів. Стрілка вказує на кольорову шкалу і відразу видно - чи знаходиться отриманий результат в межах цільових значень, вище діапазону або нижче його.

Якщо отриманий результат вимірювання знаходиться «в межах діапазону» - стрілка індикатора діапазонів вкаже на зелений колір, «нижче діапазону» - на синій колір, «вище діапазону» - на червоний колір.

Межі цільових діапазонів вже попередньо встановлені (згідно з Міжнародними стандартами). Однак ви завжди можете змінити межі діапазонів індивідуально саме для вас, відповідно до рекомендацій лікаря - визначте свій допустимий діапазон значень глюкози в крові і просто встановіть нові діапазони на глюкометрі. Тестуючись за допомогою глюкометра ОneTouch Ultra Plus Flex, ви отримуєте результати з високою точністю; це доведено Клінічними дослідженнями і повністю відповідає вимогам нового Міжнародного стандарту точності ISO 15197:2013.


Система контролю рівня глюкози в крові OneTouch Ultra Plus Flex™ (ВанТач Ультра Плюс Флекс) може використовуватися в домашніх умовах людьми, що хворіють на цукровий діабет, і медичними фахівцями для обстеження пацієнтів в умовах клініки - як засіб для моніторингу ефективності контролю діабету.

Обов'язково дотримуйтеся правил використання та умов зберігання системи.

Тест проводиться при температурі від 6 °С до 44 °С і відносній вологості 10%-90%. Переконайтеся, що глюкометр і тест-смужки мають однакову температуру. Якщо на глюкометрі з'явився конденсат (краплі води), перенесіть прилад в сухе місце і дочекайтеся поки конденсат повністю випарується.

Инструкция - Глюкометр One Touch Ultra Plus Flex

Бренд

Производитель

Лайфскан Юроп

Страна происхождения

США

Форма выпуска

Глюкометр с батарейкой, тест-полоски OneTouch Ultra Plus -10 шт., ручка для прокалывания, стерильные ланцеты 10 шт., руководство пользователя на украинском языке, компактный защитный футляр.

Показания

Призначений для кількісного визначення глюкози (цукру) в зразку свіжої цільної капілярної крові, взятої з кінчика пальця. Глюкометр призначений для самоконтролю та працює поза межами організму людини (розроблений для діагностики in vitro).

Способы применения

Проведення аналізу за допомогою глюкометра

- Вставте тест-смужку в глюкометр. Він включається автоматично. Важливо - при найпершому включенні глюкометра підтвердіть дату і час, і можна починати тест (див. посібник користувача).
- За допомогою ручки для проколювання та нового стерильного ланцета отримайте невелику округлу краплю крові (не використовуйте зразок крові, якщо крапля розмазалася або розтікається). Важливо - перед аналізом слід ретельно вимити руки з милом і витерти їх насухо. Якщо - - Використовуєте спирт, почекайте, поки спирт повністю випарується.
- Піднесіть глюкометр з тест-смужкою боковою стороною капіляра до краплі крові.
- Тест-смужка за принципом капіляра сама втягує зразок крові і проводить тест. За рахунок технології «Розумного сканування» в тест-смужці OneTouch Ultra Plus® результати будуть точніше (див. Інструкцію до тест-смужок OneTouch Ultra Plus®).
- Через 5 секунд глюкометр показує на екрані точний результат. При цьому під цифрою рівня глюкози відображається стрілка індикатора діапазону, яка вказує на кольорову смугу: на зелену, якщо результат аналізу знаходиться в межах цільового діапазону; на синю, якщо результат нижче цільового діапазону; на червону - якщо результат вище за цільовий діапазон.
- Результат тесту автоматично зберігається в пам'яті приладу з датою, часом і стрілкою індикатора діапазону.

Особые условия

Використовуйте для аналізу тільки свіжу цільну капілярну кров, отриману з кінчика пальця.

При першому відкритті флакона з тест-смужками запишіть дату утилізації (дата відкриття флакона плюс 6 місяців) на етикетці флакона.

Не використовуйте тест-смужки з флакона, який був пошкоджений або залишався відкритим.
Не використовуйте тест-смужки після дати закінчення терміну придатності (надрукованій на етикетці флакона) або дати утилізації в залежності від того, яка дата настане раніше.

Уникайте потрапляння бруду, їжі або рідини на тест-смужку. До тест-смужки можна торкатися в будь-якому місці чистими і сухими руками.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004