Гиалуром Хондро раствор гиалуронат натрия 60мг/3мл+хондроитин сульфат натрия 90мг/3мл шприц (93253)

код товара: 93253
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительS.C. Rompharm Company S.R.L.
ФормаРаствор для инъекций
Форма выпускаВыпускается в виде преднаполненного шприца из прозрачного стекла первого гидролитического класса, силиконизиро-ванного, оснащенного эластомерным колпачком и упором для пальцев, который содержит не менее 3 мл стерильного раствора. На каждый преднаполненный шприц наклеивают этикетку. По 1 пред наполненному шприцу помещают в ячейковую полимерную упаковку с покрытием из маркированной алюминиевой фольги или немаркированной полиэтиленовой прозрачной пленки. По 1 ячейковой полимерной упаковке с одноразовой стерильной иглой 21 G х 1 1/2" вместе с инструкцией для медицинского применения на государственном и русском языках в складную карюнную коробку.
Торговое названиеГиалуром
Обновлено:
29.03.2024
Проверено

Описание

Гіалуром Хондро знімає біль в суглобах, покращує рухливість суглобів і захищає хрящ.
Гіалуром Хондро також показаний для полегшення болю після аргроскопії.

Гіалуром Хондро призначений для відновлення в'язкості синовнальної рідини. Дана терапія є безпечною, ефективною і добре обгрунтованою при лікуванні остеоартриту і полягає у введенні розчину на основі гіалуронової кислоти в потерпілий синовіальний суглоб.

Гіалуронова кислота (ГК) є основним компонентом синовіальної рідини і хряща і завдяки своїм в'язкопружним і реологічним властивостям відповідає за мастило і амортизацію в суглобах. Це зменшує зір між суглобовими поверхнями і захищає м'які тканини від травм, діючи як амортизатор шоку. Гіалуронова кислота також має знеболювальну, протизапальну, антноксидантну, хондро-протекторну дію і стимулює синтез протеогліканів.

Кількість і якість ГК в синовіальній рідині знижується у хворих з остеоартригом, так як се синтез синовіальними клітинами і клітинами хряща порушується. Таким чином, захист поверхонь суглоба сильно змінюється, хрящ стає вразливим і піддається структурним пошкоджень через сили тертя і стиснення,

Гіалуром Хондро, введений як одна ін'єкція, відновить хорошу мастило і амортизацію в суглобах значно і на тривалий термін, полегшить біль і тугорухливість суглобів.

Инструкция - Гиалуром Хондро раствор гиалуронат натрия 60мг/3мл+хондроитин сульфат натрия 90мг/3мл шприц

Производитель

S.C. Rompharm Company S.R.L.

Страна происхождения

Румыния

Состав

3 мл розчину містить гіалуронат натрію 60 мг, хондроїтин сульфат натрію 90 мг, натрію хлорид 10.50 мг, натрію дигідрофосфат моногідрат 1.35 мг, натрію гідрофосфат додекш ідрат 15.15 мг, 1 М розчин натрію гідроксиду або 1 М кислота хлороводнева до рН = 7.4 + 0.2 і воду для ін'єкцій до землі.

Лекарственная форма

є прозорим, від безбарвного до коричневого кольору в'язким розчином.

Форма выпуска

Выпускается в виде преднаполненного шприца из прозрачного стекла первого гидролитического класса, силиконизиро-ванного, оснащенного эластомерным колпачком и упором для пальцев, который содержит не менее 3 мл стерильного раствора. На каждый преднаполненный шприц наклеивают этикетку. По 1 пред наполненному шприцу помещают в ячейковую полимерную упаковку с покрытием из маркированной алюминиевой фольги или немаркированной полиэтиленовой прозрачной пленки. По 1 ячейковой полимерной упаковке с одноразовой стерильной иглой 21 G х 1 1/2" вместе с инструкцией для медицинского применения на государственном и русском языках в складную карюнную коробку.

Показания

Для лікування захворювань опорно-рухового апарату: Гіалуром Хондро діє і якості тимчасової заміни і доповнення синовіальної рідини.

Гіалуром Хондро призначений для симптоматичного лікування остеоартриту, від легкого до важкого.

Гіалуром Хондроз лікує біль і знижену рухливість, викликані дегенеративними або травматичними патологіями коліна та інших синовіальних суегавів (стегно, кісточка, плече, лікоть, зап'ясті руки, пальці, скронево-ннжнечелюстной суглоб, дугоотросчатис суглоби). Гіалуром нудьгу знімає біль в суглобах, покращує рухливість суглобів і захищає хрящ.

Противопоказания

* * підвищена чутливість (у т. ч. гіперчутливість в анамнезі) до компонентів Гіалуром Хондро

* пацієнти з інфекціями або захворюваннями шкіри в місці ін'єкції діти і підлітки

* вагітні та годуючі жінки

відомі системні порушення згортання крові.

Способы применения

Препарат вводять шляхом внутрішньосуглобової ін'єкції. Асептична техніка введення повинна строго дотримуватися. Місце ін'єкції повинно бути належним чином продезінфіковано (спиртом 70% або іншими дезінфікуючими засобами). Не повинні бути використані дезінфікуючі засоби, що містять солі четвертинного амонію, оскільки гіалуронова кислота може осідати в цих умовах.

До введення Гіалуром Хондро, будь-яке накопичення рідини в суглобах повинно бути видалено шляхом висмоктування шприцом. Готовий шприц витягується з стерильної чарункової полімерної упаковки, ковпачок знімається з наконечника шприца, після чого надівається стерильна голка, яка фіксується невеликим поворотом. Перед введенням потрібно видалити повітря зі шприца.

Кількість введеного препарату Гіалуром Хондро залежить від розміру суглоба. Внутрішньосуглобовий простір не повинно бути перевантажено. Кожен попередньо заповнений шприц призначений для одноразового використання. Вміст преднаполненного шприца є стерильним і має бути використано негайно після відкриття упаковки. Викидайте невикористаний Гіалуром Хондро. Препарат не повинен бути повторно стерилізований.

Гіалуром Хондро вводиться тільки лікарями, навченими техніки внутрішньосуглобового введення.
Підшкірне введення лідокаїну або аналогічного знеболюючого засобу може бути рекомендовано перед введенням Гіалурома Хондро.

Побочные действия

Набряк і проходить біль можуть виникнути після ін'єкції. Дані реакції зазвичай зникають протягом 72 годин.

Особые условия

Препарат не слід вводити позасуглобово.

Ін'єкції Гіалуром Хондро повинні проводитися виключно дипломованими і сертифікованими лікарями відповідного профілю.

Не слід використовувати Гіалуром Хондро одночасно або в суміші з іншими препаратами, призначеними для внутрішньосуглобового застосування.

Препарат вводиться тільки, якщо розчин є прозорим.

Заходи надання першої допомоги при неправильному використанні або побічному впливі.

Аналогічно іншим інвазивним процедурам в суглоби, пацієнту рекомендується дотримуватися щадного режиму і уникати зайвого навантаження на суглоб протягом 48 годин після внутрішньосуглобової ін'єкції Г іалуром Хондро.

Пацієнтам з хворобливими наслідками після внутрішньосуглобового введення Гіалуром Хондро слід негайно звернутися до лікаря. Якщо біль посилюється під час введення, процедура повинна бути зупинена.

Особые условия хранения

Умови зберігання
При температурі не вище 25 °С, в оригінальній упаковці. Не заморожувати.

Зберігати в недоступному для дітей місці!

Термін придатності 2 роки

Не застосовувати після закінчення терміну придатності.

Перед використанням необхідно перевірити дату закінчення терміну придатності та цілісність упаковки.

Не використовувати після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці або якщо упаковка пошкоджена.

Використані голки та шприци повинні бути знищені після кожної ін'єкції і не повинні бути використані для іншої ін'єкції.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004