Фитоворонки ушные для детей №2 (25006)

код товара: 25006
в наличии
Срок годности до 01.08.2025
Цена:
104.30грн.
Купить в 1 клик
в наличии
код товара: 25006
Срок годности до 01.08.2025
Цена:
104.30грн.
Купить в один клик
Купить в 1 клик
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительДиас
ФормаУшные воронки
Форма выпускаПо 2 шт в упаковке.
Обновлено:
10.04.2023
Проверено

Описание

Традиционное народное средство-ушные фитоворонки и фитосвечи (фитоворонки и фитосвечи ушные) используются при: неврите слухового нерва; воспалении уха, горла, носа (тонзиллит, ринит, отит, гайморит); шуме в ушах и снижении слуха; отосклерозе; заболевании придаточных пазух носа; восстановлении проходимости физиологических отверстий уха и носоглотки; ушных серных пробках; головных болях, мигрени и головокружении.

Инструкция - Фитоворонки ушные для детей №2

Производитель

Диас

Страна происхождения

Украина

Состав

Продукти бджільництва (віск-капанець, прополіс), ефірні олії м'яти, шавлії, ялиці.

Лекарственная форма

Фітоворонки

Форма выпуска

По 2 шт в упаковке.

Показания

При: неврит слухового нерва; запаленні вуха, горла, носа (тонзиліт, риніт, отит, гайморит); шумі у вухах і зниження слуху; отосклерозі; захворюванні придаткових пазух носа; відновленні прохідності фізіологічних отворів вуха і носоглотки; вушних сірчаних пробках; головних болях, мігрені і запаморочення.

Способы применения

Підготуйте дві фітоворонки (фітосвічки), сірники, вату, стакан з водою, палички з ватою, бавовняну серветку з прорізом для фітоворонки.

Перед процедурою зробіть масаж вушної раковини з будь-яким кремом. Покладіть голову на подушку, накрийте вухо бавовняною серветкою. Підпаліть верхній кінець фітоворонки (фітосвічки), нижній (з фольгою) вставте в зовнішній слуховий прохід.

Фітоворонка (фітосвічка) повинна бути в вертикальному положенні. Зачекайте, поки вона догорить до фольги, після чого загасіть її в склянці з водою. Очистіть вухо паличкою з ватою і закладіть слуховий прохід ватою на 15-20 хвилин. Повторіть процедуру для іншого вуха.

Профілактика - 1 раз на місяць; гострі захворювання 1 раз в 2 дня, протягом 10 днів; хронічні захворювання 2 рази в тиждень, протягом місяця. При необхідності лікувальний курс повторити через 10 днів.

Найкращий результат досягається при використанні фітоворонок (фітосвічок) перед сном.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004