Фиточай Лист мяты 30г (98608)

код товара: 98608
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительФітосвіт ЛТД ТОВ
Форма выпускаПо 30 г в упаковке.
Обновлено:
26.09.2023
Проверено

Описание

Чай споконвіку був цілющим напоєм і в давні часи використовувався виключно, як лікарський засіб. Як ще тоді було відмічено, що чай - це найсильніший стимулятор життєдіяльності організму, підвищення працездатності, напій, що знімає втому. Довгий час вважалося, що чай лише сприяє вгамуванню спраги і зігріванню; потім з'ясувалося, що він може вгамовувати і голод.

Вживання фіточаїв при обмеженому раціоні не тільки сприяє уповільненню процесу втрати ваги, але і допомагає зберегти достатню працездатність. Саме тому трав'яний і класичний чай здавна цінувався мандрівниками, геологами і людьми інших професій, які тривалий час працюють в польових умовах і зазнають істотні нервові і фізичні перевантаження.

З олії одержують ментол, який міститься у багатьох лікарських препаратах як дезинфікуючий і протизапальний засіб. 25-30%-ний розчин ментолу в ізовалеріаново-ментоловому ефірі застосовують при стенокардії. А листки м'яти приписують для поліпшення травлення (у зборах), як жовчогінне, проти спазмів кишківника і нудоти. Майже аналогічно використовується настоянка м'яти.

Инструкция - Фиточай Лист мяты 30г

Производитель

Фітосвіт ЛТД ТОВ

Страна происхождения

Украина

Состав

Листя м'яти.

Лекарственная форма

Фіточай

Форма выпуска

По 30 г в упаковке.

Показания

Захворювання травного тракту (нудота різного походження, кишкові коліки, метеоризм, спазми травного тракту); захворювання печінки (холецистит, гепатит, холангіт, жовчокам'яна хвороба), як легкий заспокійливий засіб (у складі комплексної терапії).

Противопоказания

Гіперчутливість до біологічно активних речовин препарату. Спазмофілія, круп, бронхіальна астма. Найбільше використовують для нормалізації функціонального стану серцево-судинної та нервової системи.

Способы применения

1 чайну ложку залити склянкою окропу, настояти протягом 10-15 хвилин. Цукор або мед можна додати до смаку.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004