Фиточай Бузины черной цветки 40г (99223)

код товара: 99223
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительПрАТ Фармацевтична фабрика "Віола"
Форма выпускаПо 40 г в упаковке.
Действующее веществоБУЗИНА
Обновлено:
10.04.2023
Проверено

Описание

Диетическая добавка к рациону, которая может быть рекомендована с целью потогонного, противовоспалительного, обезболивающего, мочегонного и мягкого отхаркивающего действия при гриппе, воспалительных заболеваниях дыхательных путей, почек и мочевого пузыря, а также для улучшения обмена веществ при фурункулезе и сыпи на коже.

Инструкция - Фиточай Бузины черной цветки 40г

Производитель

ПрАТ Фармацевтична фабрика "Віола"

Страна происхождения

Украина

Состав

Бузини квітки подрібнені - 100 %.

Форма выпуска

По 40 г в упаковке.

Лекарственная форма

Фіточай

Действующее вещество

БУЗИНА

Показания

При грипі, запальних захворюваннях дихальних шляхів, нирок і сечового міхура, а також для покращення обміну речовин при фурункульозі та висипах на шкірі.

Противопоказания

Не рекомендується вагітним та жінкам, які годують груддю, при особистій підвищеній чутливості до складових компонентів, дітям віком до 3 років, при сечокам'яній хворобі у стадії загострення.

Способы применения

Рекомендовано вживати: 1,5 столові ложки квіток помістити в емальований посуд, залити 200 мл (1 склянка) гарячої кип'яченої води, закрити кришкою і настоювати на киплячій водяній бані 15 хв. Охолодити при кімнатній температурі протягом 45 хв, процідити, залишок віджати до процідженого настою. Об'єм настою довести кип'яченою водою до 200 мл.

Приготовлений водний настій можна зберігати у холодильнику (при температурі 2-8 °С) не більше 2 діб. Перед прийомом настій збовтати.

Дітям віком 3-7 років приймати у теплому вигляді по 1 столовій ложці, 7-12 років - по 2 столові ложки, 12-16 років - по 1/3 склянки 2 рази на добу після їди.

Дорослим та дітям від 16 років приймати у теплому вигляді по ? склянки 2 рази на добу або по 2 столові ложки 5-6 разів на добу після їди.

Не перевищувати зазначену рекомендовану дозу для щоденного споживання.

Тривалість курсу вживання визначається індивідуально.

Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.

Не є лікарським засобом

Особые условия

Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Особые условия хранения

Термін придатності
2 роки


Умови зберігання:
зберігати в упаковці виробника за температури від 2 С до 25 С та відносній вологості повітря не вище за 75 %. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004