Эуфиллин-фарм таблетки 0,25г №80 (02730)

код товара: 02730
нет в наличии
нет в наличии
код товара: 02730
Цена
нет в наличии
нет в наличии
код товара: 02730
Цена
Ваш город
Адамовка
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительФармаком ПТФ ООО
Форма выпускаПо 80 таблеток в упаковке
Действующее веществоМАТЬ-И-МАЧЕХА ОБЫКНОВЕННАЯ, ЧАБРЕЦ, ЭУФИЛЛИН
Обновлено:
22.12.2023
Проверено

Описание

Профилактическое средство при заболеваниях верхних дыхательных путей, а также как умеренное мочегонное средство для профилактики нормализации давления.

Инструкция - Эуфиллин-фарм таблетки 0,25г №80

Производитель

Фармаком ПТФ ООО

Страна происхождения

Украина

Состав

Цукор-100 мг, еуфілін-40 мг, чебрець-25 мг, мати-й-мачуха-25 мг, оман-25 мг, крохмаль картопляний-25 мг, стеарат кальцію-5 мг, КМЦ -5 мг.

Форма выпуска

По 80 таблеток в упаковке

Лекарственная форма

Капсули.

Действующее вещество

МАТЬ-И-МАЧЕХА ОБЫКНОВЕННАЯ, ЧАБРЕЦ, ЭУФИЛЛИН

Фармакодинамика

Чебрець (тимьян) - ефективний при запальних процесах, ускладнених патогенною мікрофлорою, чутливою до антибіотиків. Вміщені в рослині ефірні масла, таніни, флавоноїди, органічні кислоти і ін. компоненти мають відхаркувальний, антибактеріальний і спазмолітичний ефект, мають протимікробну і дезинфікуючу дію.

Мати-й-мачуха - лікарська рослина, що має відхаркувальну, пом'якшувальну, антисептичну і протизапальну дію, сприяє відділенню мокротиння при гострих запальних процесах в органах дихальної системи, полегшує відхаркування, заспокоює напади кашлю, особливо в нічний час. Рослини, що входять до складу слизу речовини діють обволікуюче на слизову оболонку горла і гортані, сприяють відновленню природного руху миготливого епітелію в трахеї і бронхах.

Дивосил - лікарська рослина, що володіє вираженим протизапальним і відхаркувальним ефектом. Виявляє легку гіпотензивну та сечогінну дію. Є одним з кращих серед лікарських рослин при лікуванні запальних обструктивних захворювань легенів.

Еуфілін - розслаблює гладку мускулатуру бронхів, покращує функцію дихальних м'язів, сприяє насиченню крові киснем і стимуляції центру дихання, надає діуретичний ефект.

Показания

Може бути рекомрофілактичний засіб при захворюваннях верхніх дихальних шляхів, а також як помірний сечогінний засіб для профілактики нормалізації тиску.ендований для зниження частоти та інтенсивності нападів кашлю при гострому і хронічному бронхіті, бронхіальній астмі, бронхоспазмах різної етіології, кашлі курця.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до окремих компонентів,
вагітність.

Способы применения

Відповідно до рекомендацій лікаря по 1-2 таблетки (капсули) 3 рази на день під час їжі, запивати водою.

Курс прийому - один місяць, надалі термін вживання погоджувати з лікарем.

Особые условия

Не є лікарським засобом.

Особые условия хранения

Термін придатності. 24 місяці від дати виготовлення.

Зберігати в упаковці виробника, в сухому, темному місці при температурі від 18 °С до 25 °С і відносній вологості повітря не більше 75%.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

Как только товар появится в наличии Вы будете оповещены на почту

08004 08004