Экстратерм леденцы от кашля с исландским мхом и витамином С со вкусом клубники №24 (81038)

код товара: 81038
в наличии
Срок годности до 01.10.2025
Цена:
248.30грн.
Купить в 1 клик
в наличии
код товара: 81038
Срок годности до 01.10.2025
Цена:
248.30грн.
Купить в один клик
Купить в 1 клик
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительФітофарм ПрАТ
ФормаЛеденцы
Форма выпускаПо 12 шт. в блистере, по 2 блистера в упаковке
Действующее веществоЭКСТРАКТ ИСЛАНДСКОГО МХА
Обновлено:
29.11.2023
Проверено

Описание

Ісландський мох (Сetraria islandicа) містить полісахариди ліхенін і ізоліхенін, що обволікають слизову оболонку верхніх дихальних шляхів і ротової порожнини, сприяють створенню захисного шару, який має заспокійливу і пом'якшувальну дію, завдяки чому зменшується кашльовий рефлекс і пом'якшується сухий дратівливий кашель.

До складу екстракту входять також комплекс органічних кислот (уснінова, цетрарова та інші), макро - і мікроелементи (залізо, йод, марганець та інші), вітаміни групи В, вітамін А і С, яким притаманні протизапальна, антибактеріальна, легка противірусна і протигрибкова, імуностимулююча і регенеруюча дії. lсландський мох добре відомий своєю терапевтичною дією при запальних захворюваннях дихальних шляхів.

Вітамін С сприяє нормальному функціонуванню імунної системи, підтримує загальний стан і опірність організму до негативних факторів навколишнього середовища, особливо в період сезонних простудних захворювань дихальних шляхів.

Подорожник ланцетолистий (Plantago lanceolata) містить слиз, іридоїдні глікозиди (аукубін, катапол), фенолкарбонові кислоти (хлорогенова кислота) і їх глікозиди (вербаскозид), сапоніни, флавоноїди, таніни. Завдяки цим речовинам подорожник ланцетолістний проявляє обволікаючі, протизапальні, секретолітичні та антибактеріальні властивості. Розріджує мокротиння, сприяє відхаркуванню.

Ментол і масло розмарину (Rosmarinus Officinalis) мають заспокійливу, освіжаючу, протизапальну, антисептичну і легку анестезуючу дії на слизову оболонку верхніх дихальних шляхів і порожнини рота при подразненні і запаленні.



Инструкция - Экстратерм леденцы от кашля с исландским мхом и витамином С со вкусом клубники №24

Производитель

Фітофарм ПрАТ

Страна происхождения

Украина

Состав

1 льодяник вагою 2,5 г містить екстракт ірландського моху 36,20 мг, вітаміну С 12,00 мг, екстракту подорожника 5,55 мг, ксиліту 4,10 мг.

допоміжні речовини:
цукор, мальтоза, екстракт інландського моху, регулятор кислотності-лимонна кислота ( У330), вітамін С, ароматизатор "полуниця", екстракт подорожника, ксилітол, барвник - бета-каротин, ментол, масло розмарину.

Форма выпуска

По 12 шт. в блистере, по 2 блистера в упаковке

Лекарственная форма

Льодяники

Действующее вещество

ЭКСТРАКТ ИСЛАНДСКОГО МХА

Показания

Може бути рекомендований в якості дієтичної добавки як додаткове джерело біологічно активних речовин - натуральних рослинних екстрактів ісландського моху і подорожника, вітаміну З, з метою полегшення дратівної подразливого кашлю, що супроводжує запалення верхнього відділу дихальних шляхів, у тому числі викликаного зовнішніми факторами (сухе, холодне і забруднене повітря, пил, дим тощо); сприяє зменшенню подразнення, відчуття першіння і свербіння в горлі і ротової порожнини, захриплості голосу і сухості слизової оболонки; для підтримки голосових зв'язок при навантаженнях; з метою нормалізації належного функціонування і захисту слизової оболонки верхніх дихальних шляхів і порожнини рота від дії різного виду подразників; для загального зміцнення організму в період сезонних простудних захворювань.

Противопоказания

Не слід використовувати в якості заміни повноцінного раціону харчування, при індивідуальній чутливості до компонентів, дітям до 11 років, людям з цукровим діабетом, так як продукт містить цукор.

Способы применения

Дорослим і дітям старше 11 років по 1 льодянику кожні 2 години (не більше 6 льодяників на добу), повільно розсмоктуючи в ротовій порожнині.

Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Особые условия

Застосування в період вагітності або годування груддю
У період вагітності та грудного вигодовування прийом продукту за рекомендацією лікаря.

Особые условия хранения

Умови зберігання
Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці.


Категорія відпустки
Без рецепта.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004