Экстракт по Болотову №1 Здоровье 250мл (38588)

код товара: 38588
в наличии
Срок годности до 22.09.2025
Цена:
229.70грн.
Купить в 1 клик
в наличии
код товара: 38588
Срок годности до 22.09.2025
Цена:
229.70грн.
Купить в один клик
Купить в 1 клик
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительЦентр Болотова ТОВ
Форма выпускаЖидкий водный экстракт в бутылке 250 мл.
Действующее веществоКОРЕНЬ САБЕЛЬНИКА, ЯНТАРНАЯ КИСЛОТА, УКСУС ВИНОГРАДНЫЙ
Обновлено:
24.01.2024
Проверено

Описание

Комплекс лекарственных веществ, содержащихся корневищах сабельника болотного повышают защитные функции организма, препятствуя разрушению клеточной структуры., обладают значительным противовоспалительным действием. Поэтому их используют для того, чтобы снять воспаление. Они способны подавлять рост, и развитие вредных бактерий и предотвращать образование солей в организме, благоприятно воздействуют на сосуды, снижая их ломкость. За счет фенолкарбоновых кислот укрепляется иммунитет.

Инструкция - Экстракт по Болотову №1 Здоровье 250мл

Производитель

Центр Болотова ТОВ

Страна происхождения

Украина

Состав

100 мл продукту місять: коріння шабельника болотного ферментоване - 4,0 г, оцет виноградний ферментований 6% - 95,0 г, бурштинова кислота - 1,0 г.

Діюча речовина: Терпени, глікозиди та сапоніни, що містяться у траві шабельнику болотного, органічні кислоти.

Форма выпуска

Жидкий водный экстракт в бутылке 250 мл.

Лекарственная форма

Рідкий водний екстракт.

Действующее вещество

КОРЕНЬ САБЕЛЬНИКА, ЯНТАРНАЯ КИСЛОТА, УКСУС ВИНОГРАДНЫЙ

Фармакодинамика

Екстаркт по Болотову № 1 сприяє уповільнюванню процесу старіння клітин, допомагає робити стінки судин більш пружними. Використовується в лікуванні цукрового діабету.

Надає регенеруючий вплив на шлункові тканини, відновлюючи їх цілісність.
Покращує апетит, активізуючи процес травлення. Сприяє зміцненню імунітету і запобігає розвитку хвороб, збільшуючи фізичну витривалість.

Сприяє підвищенню стресостійкісті, видаляє токсини.
Важдивий для розумової роботи. Нормалізує роботу щитовидної залози.
Має антиоксидантну дію, сповільнюючи старіння. Запобігає зростання аномальних клітин, зміцнює імунну систему.
Відіграє важливу роль в процесах утворення кісток, швидкої регенерації ран і виразок. Необхідний для розвитку мозку, бере участь в процесах кровотворення, а також жировому, білковому і вітамінному обміні.
Екстракт шабельника болотного допомагає при артритах, артрозах і інших хронічних враженнях суглобів. Крім хвороб суглобів, шабельник застосовують при хворобах судин і печінки, для відновлення імунітету. Екстракт шабельнику містить поліфенольні сполуки, дубильні речовини, ефірні олії, флавоноїди, органічні кислоти, смоли, в квітках - антоциани тощо, які обумовлюють кровоспинну, потогінну, протизапальну та ранозаживляючу дії, покращують обмін речовин. Комплекс коричних кислот, флавоноїдів і трітерпенів, крім того, відмінно відновлює стінки судин при тромбозах, тромбофлебітах і емболіях.

Екстрагування у розчині природних органічних кислот дає можливість максимально ефективно розкрити основні властивості шабельника болотного у відновленні уражених суглобів та у підвищенні імунітету людини.
Основна дія дієтичної добавки Екстракт по Болотову № 1 направлена на підвищення імунітету людини і відновлення запалених, зношених з віком суглобів.

Застосування дієтичної добавки Екстракт по Болотову № 1 відновлює хрящове покриття суглобової сумки, сприяє її регенерації. При цьому зникають хворобливі явища в ураженій кінцівці, та болі.

Органічні кислоти та їх ефіри відновлюють нормальний кислотно-лужний баланс організму, буферні властивості крові і тканинної рідини.

Яблучна, лимонна та інші органічні кислоти, що містяться у екстракті, активують цикл Кребса - найважливішу частину обміну речовин. Бурштинова кислота - важливий компонент енергетичного обміну клітин. Вона значно активізує засвоєння лікарських речовин, що екстрагуються із трави шабельника болотного.

Флавоноїди, лінолева, ліноленова кислоти і комплекс жиророзчинних вітамінів трави шабельника, що екстрагуються у середовищі розчину органічних кислот, відновлюють структуру клітинних мембран і стінок.

Найбільш ефективним є застосування Екстракту по Болотову № 1 при проведенні комплексного курсу лікування з Лактофітом Кори Осики і Бальзамом Болотова, які нормалізують кислотно-лужний баланс організму і сприяють відновленню пошкоджених суглобів, видаленню сольових відкладень. Крім того, значно посилюється імунітет і загальна опірність організму до хронічних захворювань.

Показания

Швидкий засіб для підвищення імунітету.

Артрити, артрози суглобів кінцівок різної етіології. Аутоімунний артрит. Як частина комплексної терапії використовується при лікуванні ревматичного артриту.

Відновлення після вивихів, підвивихів, переламів, остеосинтезу.

Гострий та хронічний гепатит, гепатози

Тромбози та тромбофлебіти, трофічні виразки. В якості профілактики старіння і для омолодження орагнізму, для позбавлення зайвої ваги.

Противопоказания

Гостра печінкова недостатність. При захворюваннях нирок та ішемії слід застосовувати з обережністю, після консультації з лікарем.

Індивідуальна непереносимість до шабельнику болотного та інших компонентів препарату.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами

Слід з обережністю приймати дієтичну добавку Екстракт по Болотову № 1 одночасно з лікарськими препаратами, що містять глікозиди та сапоніни, зокрема - на основі дигіталісу. Їх дія може підсилюватись.

Способы применения

Дієтичну добавку Екстракт по Болотову № 1 необхідно пити в розбавленому вигляді.

Для підвищення імунітету, для загальноцміцнюючої дії вживати по 50 мл розчину 3 рази на день за 20 хвилин до їжі або через 2 години після їжі. Для приготування розчину додати 1 ч.л. екстракту у 50 мл води. Курс: 1 місяць. Курс повторити 2 рази на рік.

Для лікування артритів та при відновленні хрящів після травматичних ушкоджень
Внутрішнє застосування: вживати по 50 мл розчину 3 рази на день за 20 хвилин до їжі або через 2 години після їжі. Для приготування розчину додати 1 ч.л. екстракту у 50 мл води. При зовнішньому застосуванні розігріті ділянки тіла після ванни або лазні натирають екстрактом та вкриваються ковдрою на 20 хвилин.

Курс: 1 місяць. Через 2 місяці курс прийому препарату необхідно повторити.
При лікуванні ревматичного артриту в період ремісії: Екстракт по Болотову № 1 приймають всередину протягом місяця по 25 мл розчину (0,5 ч. л. додають у 25 мл води), 3 рази на день за 20 хвилин до їжі. При зовнішньому застосуванні розігріті ділянки тіла після ванни або лазні натирають ексрактом і вкриваються ковдрою на 20 хвилин.
Курс прийому препарату повторюють кожні 6 місяців.

Гострий та хронічний гепатит, гепатози: Екстракт по Болотову № 1 приймають всередину протягом місяця по 25 мл розчину (0,5 ч. л. додають у 25 мл води), 2 рази на день за 20 хвилин до їжі. Курс прийому препарату повторюють кожні 3 місяці.

Тромбози та тромбофлебіти, трофічні виразки, місцеві порушення мікроциркуляції: препаратом обережно натирають уражені зони (у випадку виразок - края виразки), не розігріваючи їх. Натирання проводять 2-3 рази на день.

Побочные действия

При рекомендованих дозах не вияв­лено, можливі алергічні реакції на рослинні компоненти добавки. При значних передозуваннях добавки, більше 10 доз можливі явища інтоксикації та розлади ШКТ.

Особые условия хранения

Термін придатності: 24 місяці.

Зберігати при температурі 5°С-25°С, в за­критій упаковці в сухому, темному, захищеному від со­нячних променів і недоступному для дітей місці.

Можливе незначне випадіння осаду, спричиненого наявністю натуральних рослинних речовин.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004