Двисустав порошок для приготовления питьевого раствора саше 10.45г №10 (66251)

код товара: 66251
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительГелтек Прайвіт ЛТД
Форма выпускаПорошок для приготовления питьевого раствора в саше по 10,45 g (г); по 10 саше в картонной коробке.
Действующее веществоКОЛЛАГЕНОВЫЕ ПЕПТИДЫ, КУРКУМИН
Обновлено:
20.07.2021
Проверено

Описание

ДВІСУСТАВ
DVISUSTAV
Не є лікарським засобом
Що таке Двісустав?
Двісустав у формі саше - це дієтична добавка, завдяки якій можна покращити стан суглобів природним шляхом. Застосовується у раціоні харчування при різних порушеннях опорно- рухового апарату, таких як остеоартрит. Двісустав містить наступні корисні речовини: пептиди колагену, гіалуронат натрію, куркумін, босвелію і чорний перець. Застосування дієтичної добавки Двісустав сприяє поліпшенню здоров'я та/або функції суглобів, зокрема, зменшенню болю, поліпшенню рухомості суглобів.
Що таке остеоартрит?
Остеоартрит (остеоартроз) - це хронічне дистрофічне захворювання суглобів, яке розвивається через ураження суглобового хряща та супроводжується появою нових кісткових утворень - остеофітів (кісткових шпорів) по краях суглобів.
Що відбувається при остеоартриті? Остеоартрит виникає при руйнуванні хряща суглоба. Зокрема, внаслідок пошкодження хрящ втрачає еластичність, що призводить до виникнення мікротріщин та розростання кісткової тканини на суглобових поверхнях - виникає стійка деформація суглоба, що викликає біль та утруднення рухів.
Перебіг захворювання може варіювати від легкого до важкого. Остеоартрит може бути обмежений одним суглобом (найчастіше це колінний, тазостегновий суглоби, суглоби перших пальців стоп, міжфалангові суглоби кистей рук, або хребта) або може уражати ряд суглобів одночасно.
Що викликає остеоартрит?
Остеоартрит часто не має єдиної причини, у більшості випадків захворювання виникає під впливом різних факторів. Так, відомо, що провідним фактором ризику є вік. Проте, згідно з дослідженнями, функції суглобового хряща не завжди погіршуються з часом аж до розвитку захворювання. Відтак виникненню остеоартриту можуть сприяти інші фактори, наприклад, травми, пов'язані зі спортом, або повторні невеликі травми, викликані часто повторюваними під час роботи рухами, статичні перевантаження (зайва вага), тривалі нерівномірні навантаження (сколіоз хребта, плоска стопа), генетична схильність.
Корисні речовини, що входять до складу дієтичної добавки Двісустав, сприяють зменшенню болю та запалення, а також відновленню хрящової тканини суглобів.
Пептиди колагену: проникають в тканини суглобів та мають відновлювальні властивості. Амінокислоти пептидів необхідні для синтезу колагену, що є складовою частиною хряща суглобів. Включення пептидів колагену в раціон харчування має сприяти відновленню суглобів.
Гіалуронат натрію: подібний до компонентів, які є складовою частиною синовіальної рідини, що оточує суглобові поверхні та діє як мастило і амортизатор для суглобів, зменшує тертя між суглобовими поверхнями та живить їх.
Куркумін: пригнічує руйнування суглобів і має потужну антиоксидантну активність, покращуючи здоров'я кісток і суглобів.
Босвелія: сприяє зменшенню болю і запалення у суглобах, що збільшує діапазон рухів, а також поліпшує функції суглобів.
Чорний перець: впливає на фактори, які викликають запальний процес і, таким чином, сприяє зменшенню запалення.
Які можливі побічні ефекти дієтичної добавки Двісустав?
Існують окремі повідомлення, що застосування речовин, які входять до складу дієтичної добавки Двісустав, може супроводжувати нудота, біль у животі, діарея, метеоризм, незначне підвищення температури та слабкість. Проте ризик їх виникнення менший, порівняно із застосуванням альтернативних речовин для покращення функції суглобів.

Инструкция - Двисустав порошок для приготовления питьевого раствора саше 10.45г №10

Производитель

Гелтек Прайвіт ЛТД

Страна происхождения

Индия

Состав

Пептиди колагену; харчовий ароматизатор (апельсин); куркумін (95 % куркуміноїдів); екстракт босвелії (30 % АКВА); підсолоджувач сукралоза; гіалуронат натрію; екстракт чорного перцю.
1 саше (10,45 g (г)) містить:
Пептиди колагену
10,0 g (г)
Куркумін (95 % куркуміноїдів)
125,0 mg (мг)
Екстракт босвелії (30 % АКВА)
100,0 mg (мг)
Гіалуронат натрію
12,5 mg (мг)
Екстракт чорного перцю
2,5 mg (мг)
Поживна цінність 1 саше: Енергетична цінність 34,01 kcal (ккал). Жири 0,06 g (г), вуглеводи 0,06 g (г), цукор 0,00 g (г), білки 8,35 g (г).

Форма выпуска

Порошок для приготовления питьевого раствора в саше по 10,45 g (г); по 10 саше в картонной коробке.

Лекарственная форма

Порошок

Действующее вещество

КОЛЛАГЕНОВЫЕ ПЕПТИДЫ, КУРКУМИН

Показания

Рекомендації до застосування: використовується у раціоні дієтичного харчування як додаткове джерело колагену, для створення оптимальних дієтологічних умов функціонування опорно-рухового апарату при порушеннях функцій суглобів, викликаних тривалим впливом шкідливих факторів на суглобовий хрящ.

Способы применения

Спосіб застосування: рекомендовано для використання у раціоні харчування дорослих по 1 саше на добу. Вміст одного саше висипати у склянку, додати 100 ml (мл) води, добре перемішати допоки порошок рівномірно не розподілиться у воді і одразу випити.
Пропущену дозу необхідно прийняти якомога швидше, як тільки згадали, але якщо це вже майже час наступного прийому, її додавати не потрібно.
Термін застосування: полегшення проявів порушень функцій суглобів вимагає використання дієтичної добавки у раціоні, принаймні, протягом 4-6 тижнів. Максимальний позитивний ефект спостерігається після 8-12 тижнів споживання. В подальшому курс можна повторювати.

Особые условия

Як інші препарати впливають на дієтичну добавку Двісустав?
Двісустав - це дієтична добавка для здоров'я, а її складові є концентрованим джерелом поживних речовин. Відтак взаємодії з іншими препаратами, як правило, не очікується. Проте в окремих випадках консультація з лікарем є рекомендованою.
Застереження: індивідуальна чутливість до компонентів продукту. Не використовувати для осіб молодше 18 років та жінкам в період вагітності та лактації.
Перед вживанням дієтичної добавки рекомендована консультація лікаря. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість (порцію) щоденного споживання. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
Не є лікарським засобом. Без ГМО
З підсолоджувачем. Містить харчовий ароматизатор ідентичний натуральному.

Особые условия хранения

Умови зберігання: зберігати в сухому місці при температурі не вище 25 °С. Зберігати в недоступному для дітей місці.
Мінімальний термін придатності: краще спожити до кінця дати зазначеної на упаковці, термін придатності - 24 місяці від дати виготовлення.
Номер партії (серії) виробництва, дата виготовлення та/або кінцевий термін споживання
«Вжити до» вказані на упаковці.
Найменування та місцезнаходження виробника: Гелтек Прайвет Лімітед, Дільниця
№ 810, 811 і 920, Гуджарат Індастріал Девелопмент Корпорейшн (Г.І.Д.К.), Сарігам, округ Вальсад, Гуджарат - 396155, Індія.
Найменування та місцезнаходження імпортера (прийняття претензій від споживачів): ТОВ «Др. Редді'с Лабораторіз»,
юридична адреса: вул. Київський шлях, 121 -А, с. Велика Олександрівка, Бориспільський р-н, Київська обл., Україна 08320, тел.: +38 044 4923173/факс: +38 044 4923174

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004