Дисменорм таблетки №80 (32912)

код товара: 32912
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительДойче Хомеопаті-Уніон ДХУ-Арцнайміттель ГмбХ & Ко.
ФормаТаблетки
Форма выпускаТаблетки по 80 штук в полипропиленовом пенале, по 1 полипропиленовому пеналу в картонной упаковке.
Обновлено:
14.12.2022
Проверено

Описание

Дисменорм является комплексным гомеопатическим препаратом, в состав которого входят четыре хорошо известных монопрепарата, дополняющих друг друга при лечении нарушений менструального цикла и фиброзно-кистозных изменений тканей молочной железы (мастопатии). Дисменорм регулирует ритм, интенсивность и продолжительность менструального кровотечения и уменьшает симптомы, характерные для предменструального синдрома. Уменьшает дискомфорт при нагрубании и болезненности молочных желез (мастодинии).

Инструкция - Дисменорм таблетки №80

Производитель

Дойче Хомеопаті-Уніон ДХУ-Арцнайміттель ГмбХ & Ко.

Страна происхождения

Германия

Состав

1 таблетка препарату Дисменорм містить:
Agnus castus - 125мг;
Apis mellifica D3 - 25мг;
Pulsatilla D3 - 25мг;
Rosmarinus officinalis D2 - 25мг.
Допоміжні речовини: лактоза, магнію стеарат, крохмаль пшеничний.

Форма выпуска

Таблетки по 80 штук в полипропиленовом пенале, по 1 полипропиленовому пеналу в картонной упаковке.

Лекарственная форма

Таблетки

Фармакодинамика

Гомеопатичний препарат, що відноситься до групи гомеопатичних лікарських засобів, що застосовуються переважно прі не запальних захворюваннях жіночих статевих органів. Комплексний гомеопатичний препарат Дисменорм є препаратом вибору в терапії гормональних дисфункцій у пацієнток всіх вікових груп. Його широко застосовують при наявності протипоказань для гормональної замісної терапії естрогенами, так як Дисменорм характеризується кращу переносимість. Препарат полегшує перебіг, в деяких випадках повністю усуває передменструальний синдром, здатний регулювати менструальний цикл, в тому числі ритмічність, тривалість та інтенсивність менструацій. Нижче подано короткі характеристики окремих компонентів препарату.
Agnus castus специфічно впливає на сечостатеву і ендокринну системи. Надає стимулюючу дію на овуляторную і менструальну функції. Здатний знижувати продукцію гормону пролактину за рахунок взаємодії з допамінергічними нейронами. Так як основною причиною передменструального синдрому є підвищене вироблення і зміст в крові пролактину, то, пригнічуючи його секрецію, Agnus castus знімає больовий синдром і запобігає його розвиток. Регулюючи секрецію і кількісне співвідношення гонадотропних гормонів, здатний нормалізувати протягом другої фази менструального циклу. При регулярному застосуванні препарату в організмі усувається дисбаланс естрадіолу і прогестерону, нормалізується гормональний фон, знижуються або зникають повністю больові відчуття при менструації, послаблюється інтенсивність передменструального синдрому.
Apis mellifica впливає на передню частку гіпофіза, регулює вироблення лютеїнізуючого і фолікулостимулюючого гормонів, що призводить до регуляції вироблення гормонів яєчниками. Нормалізується співвідношення прогестерону і естрогену, що призводить до відновлення менструальної функції. Крім того, Apis mellifica робить позитивний вплив на судини, слизові оболонки і нервову систему, що в більшій мірі пов'язане з нормалізацією естрогенного обміну в організмі жінки.
Дія Pulsatilla і Rosmarinus officinalis вивчено не так докладно, проте, доведено їх позитивну дію на перебіг менструального циклу. Вони сприяють усунення запаморочення, головного болю, допомагають при межменструальних кровотечах, полегшують болі при менструації і в передменструальному періоді. Тому їх застосовують в комплексних препаратах при нерегулярних, рідкісних і слабких менструаціях, для усунення больових відчуттів.
Прийом препарату Дисменорм призводить до відновлення менструацій, при цьому зменшує її хворобливість і тривалість, покращує самопочуття пацієнток. Відзначено що відсутність менструацій (аменорея) протягом 4 місяців і більше істотно знижує ефективність препарату.

Фармакокинетика

не вивчена.

Показания

Порушення менструального циклу за типом аменореї;
Передменструальний синдром (ПМС);
Хворобливі менструації (альгодисменорея).

Противопоказания

Підвищена індивідуальна чутливість до бджолиної отрути.
Непереносимість лактози, лактазная недостатність.
Період вагітності і годування груддю:
Застосування препарату при вагітності протипоказано. Якщо вагітність настала в період терапії препаратом Дисменорм, прийом препарату слід відмінити, в описаних випадках не спостерігалося розвитку патологій у плоду.
При необхідності призначення препарату в період лактації необхідно відмовитися від грудного вигодовування.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами

Без особливостей.

Способы применения

Препарат приймають сублінгвально або повільно розсмоктують таблетку. Рекомендується прийом препарату за 30 хвилин до їди.
Призначають зазвичай по 1-2 таблетки 3 рази на добу.
Курс лікування тривалий, необхідний щоденний прийом препарату протягом мінімум 3 місяців. Лікуючий лікар може продовжити курс виходячи зі стану пацієнтки і ефективності лікування.

Передозировка

На даний момент повідомлень про випадки передозування не надходило.

Побочные действия

Вкрай рідко можливі алергічні реакції, нудота.
При прийомі препарату Дисменорм може відзначатися тимчасове погіршення стану, зазвичай на початку терапії. В такому випадку необхідно перервати прийом препарату, через деякий час прийом можна відновлювати.
Препарат Дисменорм містить в своєму складі пшеничний крохмаль, призначення препарату пацієнтам з целіакію проводять з обережністю.

Особые условия хранения

Препарат рекомендується зберігати в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці при температурі не вище 25 ° C.
Термін придатності - 5 років.

Синоним

ДИСМЕНОРМ

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004