Дермалекс Atopic крем 100 г (94159)

код товара: 94159
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительЧефаро Айленд Лімітед
ФормаКрем
Форма выпускаПо 100 г в тубе
Торговое названиеДермалекс
Обновлено:
17.02.2023
Проверено

Инструкция - Дермалекс Atopic крем 100 г

Производитель

Чефаро Айленд Лімітед

Страна происхождения

Венгрия

Состав

Алюмосилікати модифіковані, комплекс мінералів лужноземельних оптимізований для лікування атопічного дерматиту, комплекс церамідів, ідентичних шкірним, вода очищена,гліцерол,гліцерил стеарат, кокогліцериди, цетиловий спирт, ізопропілу міристат, цетеарет-20, цетеарет-12, спирт цетеариловий, цетилпальмітат, кислота дегідрооцтова, спирт бензиловий.

Лекарственная форма

Крем

Форма выпуска

По 100 г в тубе

Показания

Дермалекс Атопік призначений для застосування у пацієнтів з симптомами атопічного дерматиту легкого та середнього ступіню тяжкості, починаючи з 8-го тижня життя. Дермалекс Атопік є виробом медичного призначення, який стимулює відновлення пошкодженого епідермального бар'єру при атопічному дерматиті (або екземі). Засіб активує власні відновні механізми шкіри та створює додатковий бар'єр, який захищає шкіру від пошкоджуючих агентів - зокрема, шкідливих мікроорганізмів, тощо.

Засіб також містить компоненти, які компенсують дефіцит природних церамідів, що є характерним для атопічного дерматиту, та зволожують і пом'якшують шкіру.

Дермалекс Атопік активує власні механізми відновлення епідермального бар'єру та усуває симптоми дерматиту. Дермалекс Атопік створює на шкірі захисний бар'єр, що запобігає наступним загостренням. Компоненти засобу також компенсують дефіцит природних церамідів шкіри та забезпечують пом'якшення і зволоження шкіри. Дермалекс Атопік є дерматологічним засобом для лікування атопічного дерматиту, зокрема, таких симптомів, як свербіж, почервоніння, ерозії, мокнуття, сухість, лущення та огрубіння шкіри.

Засіб випускається у формі крему для нанесення на шкіру.

Дермалекс Атопік рекомендований як для позбавлення від симптомів атопічного дерматиту, так і для контролю стану шкіри після досягнення покращення.
Дермалекс Атопік розроблений та клінічно випробуваний дерматологами.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами

Повідомлень про несумісність або перехресні алергічні реакції в період клінічних випробувань і після них не зафіксовано. Однак при використанні будь-яких засобів перед початком комбінованого лікування з Дермалексом слід проконсультуватися з лікарем, щоб уникнути небажаних ефектів.

Способы применения

Перед початком застосування зніміть алюмінієву прокладку, що міститься під пластиковим ковпачком.

Обережно промийте уражену ділянку шкіри теплою водою та, за необхідності, спеціальним лосьоном для очищення шкіри.

Нанесіть тонкий шар крему на шкіру.

Повторюйте нанесення 2-3 рази надень (а також після купання, прийняття душу чи миття рук).

Дермалекс Атопік не має обмежень за частотою та тривалістю використання.

У випадку надзвичайної сухості або свербежу шкіри після аплікації Дермалекс Атопік рекомендується нанести гіпоалергенний зволожувальний крем без запаху, що забезпечить додатковий захист ураженої ділянки.

Побочные действия

Не отримано повідомлень про виникнення значних або незначних побічних ефектів під час і після клінічних випробувань засобу.

Особые условия

У перші 2-3 дні застосування крем слід наносити на вологу шкіру. Дермалекс Атопік є водорозчинним, тому після кожного миття ураженої ділянки нанесення слід повторити.

Не дряпайте шкіру, що свербить. Завжди коротко підстригайте нігті, щоб запобігти інфікуванню та подразненню шкіри.

Рекомендовано носити вільний одяг, виготовлений з натуральних тканин. Натуральні тканини добре вбирають піт, виділення сальних залоз, тощо.

Уникайте контакту засобу з очима. У випадку, якщо крем потрапив у вічі, ретельно промийте їх теплою водою.

Тільки для зовнішнього застосування ·Не наносити на відкриті рани.

Зберігати у недоступному для дітей місці.

У випадку тривалого подразнення або виникненні алергічної реакції при застосуванні засобу, зверніться до лікаря


Дермалекси не забруднює одяг, не робить фотосенсибілізуючої дії, не викликає атрофії і порушення пігментації шкіри, не викликає синдрому відміни після припинення використання засобу.

Якщо при використанні засобу вираженість симптомів захворювання не зменшується або виникли будь-які побічні ефекти (стійке подразнення, алергічні реакції), слід припинити використання засобу і проконсультуватися з лікарем.

Особые условия хранения

Зберігати при кімнатній температурі (не вище 25 °C).

Не розміщувати засіб у джерел тепла, під прямим сонячним промінням і в екстремально холодних місцях.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004