Деклонат крем для тела при боли суставов и мышц 100 г (Ваше Здоровье - наше Вдохновение) (62324)

код товара: 62324
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
БрендUAMED
ПроизводительКвінтамед ТОВ
ФормаКрем
Форма выпускаПо 100 г туба, картонная упаковка
Действующее веществоЭВКАЛИПТОЛ
Обновлено:
04.01.2023
Проверено

Описание

Умови акції

Деклонат крем - місцевий протизапальний, знеболювальний, зігрівальний і антисептичний засіб, який застосовується при захворюваннях суглобів і м'язів, а також у комплексній терапії гострих респіраторних захворювань, які супроводжуються нежитем, закладеністю носа, кашлем.

Дія засобу зумовлена комбінацією активних компонентів рослинного походження, які викликають подразнювальний та відволікальний ефекти, що дозволяє зменшити інтенсивність больового синдрому.

Ментол - головний компонент ефірної олії м'яти перцевої, який, разом з іншими складниками ефірної олії, сприяє усуненню м'язового спазму, зменшує вираженість м'язового та суглобового болю. При втиранні у шкіру викликає подразнення нервових закінчень, яке супроводжується спочатку відчуттям холоду, а потім відчуттям легкого печіння та поколювання. Збудження холодових рецепторів має відволікальний ефект, а також викликає звуження периферичних судин і зниження больової чутливості нервових закінчень, чим пояснюється місцева знеболювальна й заспокійлива дія ментолу.

Ефірна олія м'яти перцевої володіє антисептичними, протизапальними, аналгезивними та вазоактивними властивостями.

Евкаліптол - головний компонент ефірної олії евкаліпта кулькового. При втиранні у шкіру виявляє подразнювальну, протизапальну, спазмолітичну та знеболювальну дії. Пари евкаліптолу, розріджуючи слиз та мокротиння і стимулюючи рух війчастого епітелію дихальних шляхів, чинять відхаркувальну та антибактеріальну дії.

Ефірна олія евкаліпта чинить місцеву протизапальну та знеболювальну дію, має виражену антисептичну активність.

Місцевий подразнювальний ефект ментолу та евкаліптолу проявляється помірною локальною гіперемією та гіпертермією. Це створює відволікальний ефект: потік імпульсів у ЦНС із штучно створеного місця подразнення знижує потік імпульсів із патологічного вогнища, що й викликає певний знеболювальний ефект. Ментол та евкаліптол, подразнюючи закінчення аферентних нервів, сприяють розширенню поверхневих судин, посиленню локальної мікроциркуляції та зменшенню набряку в місці запалення, створюють відчуття тепла на ділянці нанесення.

Поєднання властивостей евкаліптової та м'ятної ефірних олій зумовлює ефективну дію засобу при ревматичних болях і простудних захворюваннях.

Деклонат крем допомагає зменшити біль та запалення, проте не усуває його причину.

Якщо причиною болю в суглобах є остеоартроз, рекомендовано застосовувати Деклонат крем у поєднанні з хондропротекторними засобами, що містять глюкозаміну сульфат та/або хондроїтину сульфат. Це дозволить впливати на причину болю і досягти тривалої ремісії.

Деклонат крем також можна застосовувати у комплексній терапії гострих респіраторних захворювань, які супроводжуються нежитем, закладеністю носа, кашлем. При нанесенні Деклонат крему на груди та спину пари евкаліптолу та ментолу, потрапляючи у дихальні шляхи, виявляють секретолітичний і відхаркувальний ефекти, що полегшує симптоми застудних захворювань верхніх дихальних шляхів.

Инструкция - Деклонат крем для тела при боли суставов и мышц 100 г (Ваше Здоровье - наше Вдохновение)

Бренд

Производитель

Квінтамед ТОВ

Страна происхождения

Канада

Состав

Евкаліптол (з ефірної олії Eucalyptus globulus Labill) 1 г/100 г (1%)
Ментол (з ефірної олії Mentha piperita) 4 г/100 г (4%)
Допоміжні речовини: карбомер 940, метилпарабен, мінеральна олія, поліоксіетиленстеарат (стеарет 2, стеарет 21), пропілпарабен, очищена вода, спирт стеариловий, триетаноламін.

Форма выпуска

По 100 г туба, картонная упаковка

Лекарственная форма

Крем

Действующее вещество

ЭВКАЛИПТОЛ

Показания

Застосовують для зменшення болю та запалення при:

ревматичних, м'язових та суглобових болях;
болях у спині, радикуліті;
невралгіях, міалгіях, артралгіях, бурситах, ішіасі, люмбаго;
спортивних травмах;
ушкодженні або розтягуванні м'язів, зв'язок, сухожиль;
захворюваннях верхніх дихальних шляхів, які супроводжуються нежитем, закладеністю носа, кашлем;
для полегшення симптомів при комплексному лікуванні бронхіту.

Показання до використання
Рекомендовано застосовувати як місцевий засіб при болю в суглобах і м'язах, а також у комплексній терапії гострих респіраторних захворювань.

Способы применения

Дорослим та дітям віком старше 2 років наносити крем на больові ділянки легкими масажними рухами 3-4 рази за добу.

Без ГМО.

Особые условия

Тільки для зовнішнього застосування! Після кожного застосування ретельно мийте руки з милом.

Не наносити крем на ділянки шкіри поруч із слизовими оболонками (губи, ніздрі, ділянки навколо очей, статевих органів та анального отвору), а також на рани, подразнену або ушкоджену шкіру. У разі потрапляння крему на зазначені ділянки негайно змийте його водою.

Не застосовуйте зовнішнє джерело тепла до або після нанесення крему, це може призвести до надмірного подразнення шкіри або опіку. Не накладайте на місце нанесення крему щільну або герметичну пов'язку.

Застосування крему необхідно припинити, якщо виникають подразнення шкіри, біль, набряки або інші небажані ефекти, за необхідністю проконсультуйтеся з лікарем. Якщо больові симптоми зберігаються понад 7 днів або стан погіршується, припиніть застосування засобу та проконсультуйтеся з лікарем.

Вагітним і жінкам, що годують груддю, перед застосуванням засобу необхідно отримати консультацію лікаря.

Не рекомендовано застосовувати засіб при підвищеній чутливості до компонентів продукту.

Особые условия хранения

Зберігати в оригінальній упаковці виробника за температури не вище 25 °C 36 місяців від дати виготовлення, у сухому, недоступному для дітей місці.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004