Болинов Актив спрей пластырь флакон 50 мл (76287)

код товара: 76287
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительГієллепі С.п.А.
Форма выпускаСпрей флакон 50 мл
Действующее веществоМАСЛО ЛЬНА, ЭКСТРАКТ БОСВЕЛИИ, АЦЕТИЛБОСВЕЛИЕВАЯ КИСЛОТА
Торговое названиеБолинов
Обновлено:
13.12.2021
Проверено

Описание

Виріб медичного призначення що застосовується при синцях, набрякях, болю в м'язах і суглобах в результаті травми, навіть при незначних пошкодженнях - мікротравмах.

Чинить швидку дію на синці та розтягнення; на подряпинах і поверхневих ранах спрей утворює захисну плівку з ефектом бар'єру, яка покращує ефективність дії. Ефірні олії з приємним природним ароматом, що входять до складу спрею забезпечують заспокійливу дію.

Инструкция - Болинов Актив спрей пластырь флакон 50 мл

Производитель

Гієллепі С.п.А.

Страна происхождения

Италия

Состав

Екстракт босвелії пильчастої (Boswellia Serrata); ацетилбосвелієва кислота; екстракт гаультерії лежачої (Gaultheria Procumbens); олія насіння льону (Linum Usitatissimum); екстракт куркуми довгої (Curcuma Longa); спирт денатурований; бензалконію хлорид; метилаль;

акрилат сополімер; Лаурет-9; бутан-пропан-ізобутан; ментол.

Форма выпуска

Спрей флакон 50 мл

Лекарственная форма

Спрей пластир

Действующее вещество

МАСЛО ЛЬНА, ЭКСТРАКТ БОСВЕЛИИ, АЦЕТИЛБОСВЕЛИЕВАЯ КИСЛОТА

Показания

Застосовується при болю в м'язах і суглобах в результаті травм, синців або набряків, у тому числі внаслідок спортивних травм.

Способы применения

У випадку синців, набряків, болю в м'язах і суглобах в результаті травми: розпилити на шкіру з відстані не менше 15 см. Залишити для висихання приблизно на 1 хвилину.

У випадку подряпин: промити, висушити і продезінфікувати травмовану область. Розпилити на шкіру з відстані не менше 15 см. Залишити для висихання приблизно на 1 хвилину.

Увага:

Уникати контакту з очима та слизовими оболонками. Не застосовувати на шкірі обличчя, або на ранах та опіках великої площі, або на глибоких, інфікованих ранах. Не вдихати. При розпиленні з відстані менше 15 см може спричинити обмороження. Не застосовувати за наявності алергії до будь-яких компонентів, що входять до складу спрею. Спрей не залишає плям на одязі.

Особые условия хранения

Зберігати при температурі не вище 25 °C у недоступному для дітей, захищеному від світла місці, подалі від джерел тепла, гарячих поверхонь, іскор, відкритого вогню та інших джерел займання.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004