Билобил форте капсулы 80мг №20 (81384)

код товара: 81384
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
БрендKRKA
ПроизводительКРКА, д.д., Ново место, Словения
ФормаКапсулы
Форма выпускаПо 10 капсул в блистере, по 2 или 6 блистеров в картонной коробке.
Действующее веществоГИНКГО ДВУЛОПАСТНОЕ
Торговое названиеБилобил
Обновлено:
23.06.2021
Проверено

Описание

Засоби, які застосовуються при деменції. Гінкго дволопатеве. Код АТС N06D X02.

Инструкция - Билобил форте капсулы 80мг №20

Бренд

Производитель

КРКА, д.д., Ново место, Словения

Страна происхождения

Словения

Состав

Діючі речовини: 1 капсула містить сухий екстракт листя гінкго білоба (Ginkgo biloba L., folium) (35-67:1) із вмістом:

- 17,6 - 21,6 мг флавоноїдів у вигляді флавонових глікозидів;

- 2,24 - 2,72 мг гінкголідів A, B, C;

- 2,08 - 2,56 мг білобалідів - 80 мг;

Допоміжні речовини: лактози моногідрат, крохмаль кукурудзяний, тальк, кремнію діоксид колоїдний безводний, магнію стеарат, глюкоза.

Оболонка капсули: желатин, титану діоксид (Е 171), барвник азорубін (Е 122), заліза оксид червоний (E 172), заліза оксид чорний (E 172).

Форма выпуска

По 10 капсул в блистере, по 2 или 6 блистеров в картонной коробке.

Лекарственная форма

Капсули.

Рожеві капсули. Капсула містить порошок від світлого до темно-коричневого кольору з видимими темними частками та можливими невеликими грудочками.

Действующее вещество

ГИНКГО ДВУЛОПАСТНОЕ

Фармакодинамика

Препарат містить стандартизований екстракт листя гінкго білоба, основними компонентами якого є флавонові глікозиди, терпенові сполуки (гінкголіди та білобаліди). Саме ці активні речовини екстракту обумовлюють його специфічну фармакологічну активність.

Препарат покращує церебральний кровообіг і постачання тканин мозку киснем та глюкозою, запобігає агрегації тромбоцитів, гальмуючи фактор активації тромбоцитів, розширює судини, покращує мікроциркуляцію крові і, регулюючи метаболізм, захищає клітини і тканини від уражень, спричинених дефіцитом кисню. Запобігає розвитку травматичного та токсичного набряку мозку, вікові зниження холінорецепторів та ?2-адренорецепторів. Флавоноїди виявляють антиоксидантну дію. Білобаліди та частково гінкголіди чинять нейропротективну дію. Препарат покращує реологічні властивості крові, сенсорну і когнітивну функції мозку, запобігає погіршенню розумової діяльності.

Показания

Капсули Білобіл форте є лікарським засобом, який містить інгредієнти рослинного походження та рекомендовані для застосування при:

- когнітивному дефіциті різного генезу (дисциркуляторна енцефалопатія, внаслідок інсульту, черепно-мозкових травм, у літньому віці, що проявляється розладами уваги та/або пам'яті, зниженням інтелектуальних здібностей, відчуттям страху, порушенням сну), та нейросенсорному дефіциті різного генезу (стареча дегенерація жовтої плями, діабетична ретинопатія);

- переміжній кульгавості при хронічних облітеруючих артеріопатіях нижніх кінцівок (ІІ ступінь за Фонтейном);

- порушеннях зору судинного генезу, зниженні його гостроти;

- порушеннях слуху, дзвоні у вухах, запамороченнях і порушеннях координації переважно судинного генезу;

- синдромі Рейно.

Противопоказания

Підвищена чутливість до екстракту гінкго білоба чи до будь-якого неактивного компонента препарату.

Взаимодействие с другими лекарственными средствами

Супутній прийом препарату Білобіл форте та ацетилсаліцилової кислоти або антикоагулянтів може призвести до підвищеного ризику появи кровотечі через подовжений час коагуляції крові.

Способы применения

Призначають по 1 капсулі 2-3 рази на добу під час їди. Запивати ? склянки води. Середня тривалість курсу лікування - 3 місяці.

Когнітивні розлади: призначають по 1 капсулі 80 мг 2-3 рази на добу. Тривалість лікування становить не менше 8 тижнів. Через 3 місяці терапії лікар повинен перевірити необхідність подальшого застосування препарату.

Периферичне оклюзивне захворювання артерій, а також запаморочення судинного та інволюційного походження: призначають по 1 капсулі 80 мг 2 рази на добу. Тривалість лікування становить не менше 8 тижнів.

При запамороченні тривалість терапії становить не більше 6-8 тижнів.

Тривалість лікування шуму у вухах - не менше 12 тижнів.

Передозировка

При одноразовому чи багаторазовому передозуванні лікарського засобу можуть виникнути диспептичні розлади, порушення свідомості та головний біль. Лікування симптоматичне.

Побочные действия

З боку шлункового тракту:

- дуже рідко: диспептичні явища, нудота, блювання.

З боку нервової системи:

- дуже рідко: головний біль, запаморочення.

З боку шкіри: почервоніння, набряк, свербіж, висипання.

З боку імунної системи:

- дуже рідко: алергічні реакції на шкірі (свербіж, почервоніння та набряк).

У поодиноких випадках при застосуванні препаратів, що містять екстракт гінкго білоба, особливо при одночасному застосуванні з антикоагулянтами (такими як фенпрокумон, ацетилсаліцилова кислота та інші нестероїдні протизапальні засоби), виникають крововиливи (шлунково-кишкові, в очі, у мозок).

Якщо мають місце тяжкі побічні ефекти, то лікування слід припинити.

Особые условия

Належні заходи безпеки при застосуванні.

Перші ознаки поліпшення стану виникають через 1 місяць від початку лікування.

Оскільки препарат може чинити вплив на систему згортання крові, не рекомендується застосовувати капсули до або після хірургічного втручання. У разі одночасного застосування антикоагулянтів препарат необхідно приймати тільки після консультації з лікарем.

При появі алергічної реакції пацієнту слід припинити приймати капсули.

Особлива інформація про деякі інгредієнти

Препарат містить лактозу і глюкозу. Пацієнтам з рідкісними спадковими формами непереносимості галактози, дефіцитом лактази Лаппа або мальабсорбцією глюкози-галактози не можна приймати цей препарат.

Капсули Білобіл форте містять азобарвник азорубін (E 122), який може спричиняти алергічні реакції. Дуже рідко азобарвники можуть спричинити бронхоспазм.

Застосування у період вагітності або годування груддю. Результати експериментів на тваринах не виявили будь-яких шкідливих впливів на плід. Проте, оскільки досвід застосування препарату жінками у період вагітності і годування груддю обмежений, препарат не слід застосовувати таким жінкам.

Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або роботу з іншими механізмами. Препарат звичайно не впливає на швидкість реакції при керуванні автотранспортом і роботі з іншими механізмами. Але потрібно враховувати, що у деяких пацієнтів іноді може мати місце запаморочення, яке може впливати на здатність керувати автомобілем та іншими механічними засобами.

Діти. Достатнього досвіду застосування препарату у дітей немає, тому лікування дітей препаратом Білобіл® форте не рекомендоване.

Особые условия хранения

Термін придатності. 3 роки.

Зберігати при температурі не вище 25 °С в оригінальній упаковці для захисту від дії вологи. Зберігати у недоступному для дітей місці.

Категорія відпуску. Без рецепта.

Синоним

ГИНКГО ДВУЛОПАСТНОЕ*&, БИЛОБИЛ®, БИЛОБИЛ® ИНТЕНС 120 мг, БИЛОБИЛ® ФОРТЕ, ГИЛОБА, ГИНГИУМ, ГИНКГО БИЛОБА ФРЕШБРЕЙН, ГИНКГО БИЛОБА-АСТРАФАРМ, ГИНКГОКАПС-М, ГИНКОГИНК, ГИНКОФАР, ГИНОС, МЕМОПЛАНТ, МЕМОРИН, РЕВАЙТЛ ГИНКО, ТАНАКАН®, ЭКСТРАКТ ГИНКГО БИЛОБА, ГИНКОФАР® ФОРТЕ, МЕМОПЛАНТ ФОРТЕ

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004