Биале Help Канадский йогурт+D3 капсулы №30 (84396)

код товара: 84396
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительАстрафарм ТОВ
ФормаКапсулы
Форма выпускаПо 30 капсул в контейнере, упакованном в картонную коробку.
Действующее веществоBIFIDOBACTERIUM ANIMALIS SUBSP.LACTIS LAFTI B94, LACTOBACILLUS CASEI ROSELL-215
Обновлено:
02.03.2023
Проверено

Описание

Біалє HELP Канадський йогурт + D3 розроблено Інститутом Розель (Монреаль, Канада), піонером у галузі виробництва пробіотиків з 1934 року. Наразі Інститут Розель є дослідницьким центром міжнародної корпорації Lallemand Health Solutions (Канада-Франція), відомої у всьому світі науковими дослідженнями, розробкою та виробництвом оригінальних пробіотичних продуктів, що реалізуються в більш ніж 60-и країнах світу.

Lactobacillus саsеi - це тип бактерій, який природно зустрічається в організмі людини. Він виступає «добрим поліцейським» для організму. Дія цих бактерій, в якості пробіотика, спрямована на позитивний вплив на здоров'я людини.

Bifidobacterium (біфідобактерії) - найбільш вивчений пробіотик в світі, дію якого підтверджено документально. Більшість клінічних досліджень і наукових публікацій свідчать про те, що пробіотичні бактерії Bifidobacterium animalis subsp. lactis, окремо або в поєднанні з пробіотичними бактеріями інших штамів, можуть корисно впливати на роботу шлунково-кишкового тракту та імунної системи.

Вітамін D3 - це природна форма вітаміну D, що утворюється у тварин і людей. Він необхідний для функціонування паращитовидних залоз, кишечнику, нирок і кісткової системи. Відіграє істотну роль в абсорбції кальцію і фосфатів з кишечнику, у транспорті мінеральних солей і в процесі кальцифікації кісток, регулює виведення кальцію і фосфатів нирками. Концентрація іонів кальцію впливає на ряд важливих біохімічних процесів, що зумовлюють підтримку тонусу м'язів скелетної мускулатури, беруть участь у проведенні нервового збудження та впливають на згортання крові. Вітамін D3 також бере участь у функціонуванні імунної системи, що впливає на виробництво лімфокінів.

Живі пробіотичні штами Lactobacillus delbruesckii ssp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus (відомі як болгарська паличка) були вперше виділені болгарським студентом-медиком Стаменом Григоровим з йогурту ще у 1905 році. Подальші дослідження показали, що ці корисні молочнокислі бактерії сприяють нормалізації мікрофлори кишечника та підвищенню імунітету.

Біалє HELP Канадський йогурт + D3 виготовлений за ексклюзивною технологією мікрокапсуляції Probiocap®, яка надійно захищає корисні молочнокислі бактерії від впливу кислотності шлункового соку, тиску та високої температури.

«Пробіотики - це живі мікроорганізми, вживання яких у певному дозуванні надає позитивний вплив на стан здоров'я» (ВООЗ, 2001)

Инструкция - Биале Help Канадский йогурт+D3 капсулы №30

Производитель

Астрафарм ТОВ

Страна происхождения

Украина

Состав

Склад 1 капсули:

активні інгредієнти: життєздатні культури - не менше 2,5х109 КУО: Lactobacillus саsеi Rosell-215, Bifidobacterium animalis subsp. lactis LAFTI B94, Lactobacillus delbruesckii ssp. bulgaricus, Streptococcus thermophilus; вітамін D3 - 50,0 мкг (µg) (2000 МО); допоміжні речовини: наповнювачі: лактоза, мальтодекстрин, антиспікаючий агент магнію стеарат, атиоксидант аскорбінова кислота; капсула желатинова.

Форма выпуска

По 30 капсул в контейнере, упакованном в картонную коробку.

Лекарственная форма

Капсули

Действующее вещество

BIFIDOBACTERIUM ANIMALIS SUBSP.LACTIS LAFTI B94, LACTOBACILLUS CASEI ROSELL-215

Показания

Дієтична добавка до раціону харчування - пробіотик та джерело вітаміну D3. Сприяє загальному зміцненню організму, підвищенню імунітету, нормалізації функціонування шлунково-кишкового тракту, підтримці балансу мікрофлори кишечника. Допомагає відновленню і стабілізації мікрофлори кишечника під час лікування антибіотиками та підвищує засвоєння кальцію з їжею для підтримки стану опорно-рухового апарату.

Дієтичні добавки не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.


Основні позитивні ефекти вживання якісних пробіотиків:

відновлення балансу нормальної мікрофлори кишечника;

вплив на патогенні і умовно-патогенні бактерії;

зміцнення слизового бар'єру кишечника;

підвищення місцевого імунітету.

Противопоказания

Дітям до 7 років, індивідуальна чутливість до компонентів продукту.

Способы применения

Дітям віком від 7 років та старше по 1 капсулі 1 раз на 2 доби, дорослим - по 1 капсулі на добу.

Капсули споживають під час вживання їжі, запиваючи достатньою кількістю рідини.

Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.

Особые условия

Вагітним та жінкам в період лактації застосовувати за призначенням та під наглядом лікаря (добову дозу визначає лікар).

Не є лікарським засобом.

Особые условия хранения

Умови зберігання
В оригінальній упаковці, в сухому, прохолодному і захищеному від світла місці, за температури не вище 20 °C. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не вживати після закінчення строку придатності, зазначеного на упаковці.

Термін придатності
2 роки від дати виробництва.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004