Базука Исландский Мох эликсир 120мл (75186)

код товара: 75186
в наличии
Срок годности до 01.11.2024
Цена:
218.30грн.
Купить в 1 клик
в наличии
код товара: 75186
Срок годности до 01.11.2024
Цена:
218.30грн.
Купить в один клик
Купить в 1 клик
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительДельта Медікел Промоушнз АГ
Форма выпускаЭликсир (вязкая жидкость) в стеклянном флаконе с контролем первого открытия и с мерным колпачком, упакованный в картонную коробку.
Действующее веществоЭКСТРАКТ МЯТЫ ПЕРЕЧНОЙ, ИСЛАНДСКИЙ МОХ
Обновлено:
26.12.2023
Проверено

Описание

БАЗУКА ІСЛАНДСЬКИЙ МОХ (еліксир) BAZOOKA ICELAND MOSS (elixir).

Дія трав'яного еліксирy БАЗУКА ІСЛАНДСЬКИЙ МОХ зумовлена особливостями компонентів, що входять до його складу:
Ісландський мох (Cetraria islandica thalus) має протикашльову, імуностимулювальну, антибактеріальну та протизапальну дії. Основними компонентами ісландського моху є розчинні у воді полісахариди, що обволікають слизові оболонки верхніх дихальних шляхів, утворюючи захисний шар, а також сприяють зменшенню подразнення слизових оболонок, завдяки чому зменшується кашель, спричинений зовнішніми подразниками, та пом'якшується сухий надсадний кашель. Розчинні у воді полісахариди поєднується на поверхні слизової оболонки і, таким чином, створюють місцеву обволікаючу дію на подразнені та сухі слизові оболонки порожнини рота та горла.
Екстракт м'яти перцевої (Mentha piperita leaves) чинить антисептичну, знеболювальну, спазмолітичну, потогінну і заспокійливу дії при застуді. Володіє відхаркувальними, антиалергічними, бронхорозширювальними та протизапальними властивостями.
Аскорбінова кислота (вітамін С) - це антиоксидант, який має імуномодулювальну та відновлюючу дію. Підвищує опірність організму до інфекцій.


Не є лікарським засобом. Дієтична добавка БАЗУКА ІСЛАНДСЬКИЙ МОХ (еліксир)/ ICELAND MOSS (elixir).

Инструкция - Базука Исландский Мох эликсир 120мл

Производитель

Дельта Медікел Промоушнз АГ

Страна происхождения

Швейцария

Состав

5 мл містить: активні інгредієнти: сироп ісландського моху (Cetraria islandica thalus) (вода, цукор, екстракт ісландського моху, етанол) - 4,63 ml (мл), екстракт листя м'яти перцевої (Mentha piperita leaves) - 0,125 ml (мл), аскорбінова кислота (вітамін С) - 42,5 mg (мг), ментол - 0,5 mg (мг); допоміжні речовини: загущувач карбоксиметилцелюлоза натрію, консервант бензоат натрію, емульгатор полісорбат-20.

З цукром. Вміст спирту 0,45 %.

Форма выпуска

Эликсир (вязкая жидкость) в стеклянном флаконе с контролем первого открытия и с мерным колпачком, упакованный в картонную коробку.

Лекарственная форма

Рідина.

Действующее вещество

ЭКСТРАКТ МЯТЫ ПЕРЕЧНОЙ, ИСЛАНДСКИЙ МОХ

Показания

Може бути використана в як дієтична добавка до раціону харчування, як додаткове джерело біологічно активних речовин при сухому надсадному кашлі, охриплості горла; при сухості слизових оболонок у приміщеннях із сухим повітрям або при обмеженому носовому диханні під час занять спортом; при сильних навантаженнях на голосові зв'язки.
Інгредієнти БАЗУКА ІСЛАНДСЬКИЙ МОХ мають протикашльові, імуностимулювальні, антибактеріальні та протизапальні властивості.

Противопоказания

Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Не слід використовувати як заміну повноцінному раціону харчування. Не використовуйте при підвищеній чутливості (алергії) до до будь-яких компонентів продукту. При одночасному застосуванні з будь-якими іншими лікарськими засобами рекомендована попередня консультація лікаря. Не впливає на здатність керувати механічними транспортними засобами при вживанні у встановлених дозах. Перед початком застосування рекомендована консультація лікаря.

Способы применения

Рекомендовано вживати дітям віком від 7 років - по 5 ml (мл) 2 рази на добу; дорослим - по 5 ml (мл) 3 рази на добу. Перед використанням флакон необхідно струсити.

Особые условия

Застосування у період вагітності або годування груддю: не застосовувати під час вагітності та годування груддю.

Особые условия хранения

Строк придатності: 3 роки.

Умови зберігання: зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С в сухому, недоступному для дітей місці. Після першого відкриття флакона рекомендовано використати впродовж 2 місяців.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004