Аромакомпозиция Хвойная банька 10мл (78963)

код товара: 78963
в наличии
Срок годности до 01.12.2025
Цена:
86грн.
Купить в 1 клик
в наличии
код товара: 78963
Срок годности до 01.12.2025
Цена:
86грн.
Купить в один клик
Купить в 1 клик
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
ПроизводительАроматика ООО
Форма выпускаФлакон 10 мл в упаковке
Действующее веществоМАСЛО КЕДРА, МАСЛО МОЖЖЕВЕЛЬНИКА, МАСЛО ПИХТЫ, МАСЛО СОСНЫ
Обновлено:
02.02.2024
Проверено

Описание

Аромакомпозиція ефірних олій «Хвойна банька» Ароматика - це універсальний засіб з приємним хвойним ароматом, який приносить задоволення і користь при застосуванні.

Композиція ефірних олій стане незамінним помічником при таких проблемах, як вугрі, дерматит, подразнення і почервоніння шкіри.

Засіб має омолоджуючу властивість і ефективно бореться з дрібними зморшками. Суміш проявляє тонізуючу й освіжаючу дію на шкірний покрив. Також застосовується для зміцнення і блиску волосся.

Аромасуміш «Хвойна банька» стабілізує емоційний фон, активізує розумову діяльність, підвищує життєву енергію, відновлює душевну рівновагу при стресах.

Ефірні олії композиції виявляють бактерицидну, протизапальну, імуностимулюючу, відхаркувальну дію, полегшують дихання, оптимізують роботу травного тракту, послаблюють суглобові та м'язові болі, зменшують пітливість.

Застосування суміші ефективне при простудних захворюваннях, вона зміцнює імунітет.

Инструкция - Аромакомпозиция Хвойная банька 10мл

Производитель

Ароматика ООО

Страна происхождения

Украина

Состав

Juniperus Communis Fruit Oil, Abies Sibirica Needle Oil, Cupressus Funebris Wood Oil, Picea Abies Leaf Oil, Pinus Mugo Leaf Oil.

Форма выпуска

Флакон 10 мл в упаковке

Лекарственная форма

Масло ефірне

Действующее вещество

МАСЛО КЕДРА, МАСЛО МОЖЖЕВЕЛЬНИКА, МАСЛО ПИХТЫ, МАСЛО СОСНЫ

Показания

• Ефірна олія ялівцева:
ефективно тонізує, підвищує життєву активність, усуває руйнівні емоції, позбавляє від дратівливості, відновлює душевну рівновагу.

• Ефірна олія ялицева:
робить благотворний вплив на органи дихання, має заспокійливу, гармонізуючу і тонізуючу дію. Вона підвищує витривалість і працездатність, знімає хронічну втому. Аромат олії зігріває і заспокоює.

• Ефірна олія кедрова:
надає заспокійливу дію, викликає почуття комфорту, усуває нервозність. Підвищує фізичну і розумову працездатність. Прекрасний адаптоген. Позитивно впливає на органи дихання.

• Ефірна олія ялинова:
підвищує розумову і фізичну працездатність. Балансує емоційний стан: знімає напругу, нервозність, відновлює душевну рівновагу. Рекомендується для ароматизації приміщень в несприятливий осінньо-зимовий період.

• Ефірна олія сосни альпійської:
стимулює розумову діяльність, робить благотворний вплив в стані розумового перенапруження і при занепаді сил. Відновлює душевну рівновагу, допомагає впоратися з невпевненістю у своїх силах і розгубленістю. Ефективний засіб в період епідемій грипу і простудних захворювань.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів, що входять до складу композиції.

Способы применения

> Аромалампа:
у верхню чашу лампи налити 2 столові ложки води та додати суміш з розрахунку 1-2 краплі на 3 м? площі приміщення. Час процедури в середньому 30 хв.
> Інгаляція гаряча:
2-3 краплі суміші додати до 1 літра гарячої води, нахилити голову над парою, накритися рушником і глибоко дихати 5-7 хв. Очі закриті!
> Інгаляція холодна:
на серветку нанести 3-5 крапель суміші та зробити 10-20 повільних глибоких, потім 5-7 коротких вдихів-видихів. Повторити процедуру від 2-х до 5-ти разів з перервою на 1 хвилину.
> Аромаванна:
3-7 крапель суміші розчинити в 1 столовій ложці меду або солі, вершків, йогурту, кефіру, піни для ванн. Одержаний розчин додати у ванну. Час процедури - 10-20 хв.
> Аромадуш:
2-3 краплі суміші розвести в 1 чайній ложці гелю для душу, рідкого мила (або 5-7 крапель суміші змішати з 1 столовою ложкою рослинної олії), нанести на тіло (окрім обличчя і промежини), злегка розтерти, змити струменем води.
> У лазнях і саунах:
приготувати ароматичну воду: 5-10 крапель ефірної суміші додати до 1-2 столових ложок меду (або солі морської, молочної сироватки, вершків), розчинити в 500 мл води. У лазні використовувати 1-1,5 літри такої ароматичної води для насичення дерев'яної підлоги, віників, змочити кам'янку. У сауні 200-300 мл ароматичної води у посудині поставити на кам'янку для випаровування, а також окропити лавки, стіни. Час процедури - 3-20 хвилин (збільшувати поступово).
> Компрес/розтирання:
приготувати склад: 5 крапель суміші додати до 10-15 мл (десертна-столова ложка) жирної олії або горілки, змочити серветку і накласти компрес на проблемну область (наприклад, на комірну зону) або провести інтенсивне втирання складу.
> Масаж:
ефективність масажу можна підсилити, додавши до 10-15 мл (десертна-столова ложка) масажного крему або жирної олії 3-7 крапель суміші.
> Збагачення косметичних засобів:
до 1 десертної ложки косметичного засобу (крем, гель, тонік, шампунь, бальзам) додати 3-5 крапель суміші, розмішати, використати як звичайний косметичний засіб.

Особые условия

при попаданні суміші в очі промити великою кількістю води.

Тільки для зовнішнього застосування!

Особые условия хранения

Умови зберігання:
зберігати в щільно закритому флаконі в оригінальному пакуванні, не допускаючи попадання прямого сонячного проміння, осторонь від джерел тепла за температури не вище +25 °С в недоступному для дітей місці.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004