Аргинин Актив раствор оральный 10 мл №10 (69617)

код товара: 69617
товар отсутствует
товар отсутствует
Товар отсутствует
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
БрендЗдоров'я
ПроизводительФармацевтична компанія Здоров`я ТОВ
Форма выпускаПо 10 мл в ампуле; упаковка 10 ампул в пачке.
Действующее веществоАРГИНИН, БЕТАИН
Обновлено:
17.11.2023
Проверено

Описание

Компоненти, що входять до складу «Аргінін актив», сприяють нормалізації і відновленню порушеної функції травної і гепатобіліарної системи, наприклад, у разі функціональних порушень роботи печінки при вірусному гепатиті, гепатозі, стеатозі, неалкогольному стеатогепатиті, цирозі; покращенню функціонування серцево-судинної системи. Чинять кардіопротекторну дію при ішемічній хворобі серця, гіпертонічній хворобі, атеросклерозі; нейропротекторну дію при порушеннях мозкового кровообігу з ознаками гіпоксії (запаморочення, головний біль, шум у вухах); імуностимулюючу дію при станах, що виникли у результаті дотримання раціону з низьким вмістом поживних речовин, у період підвищених фізичних і психологічних навантажень; протиастенічну дію при станах, пов'язаних з порушенням білкового метаболізму (стреси, астенія, травми, вірусні інфекції, голодування тощо), особливо в осіб, які перебувають під впливом шкідливих факторів навколишнього середовища.

Застосовуються для прегравідарної підготовки з метою поліпшення репродуктивного здоров'я жінок, дієтичної корекції гомоцистеїнемії у жінок і вагітних; для корекції ацетонемічних станів у дітей віком від 3-х років з метою нормалізації функціонального стану гепатобіліарної системи та усунення наслідків інтоксикації; для підвищення апетиту у дітей і дорослих при порушенні обмінних процесів, викликаних впливом шкідливих зовнішніх факторів (вірусні інфекції, голодування, ірраціональні дієти, стреси тощо), з детоксикаційною метою для сприяння усуненню наслідків гепатотоксичної дії алкоголю, медикаментів, промислових та інших токсичних, інфекційних, вірусних агентів.


Аргінін - амінокислота, що належить до розряду умовно незамінних, тобто частково синтезується в організмі, але в кількості, що не покриває добову потребу людини, тому аргінін вимагає регулярного надходження з їжею. При різних захворюваннях, дефіциті в раціоні білка, а також з віком синтез аргініну різко знижується в організмі.

При дефіциті аргініну, в першу чергу, страждає система, що відповідає за виведення аміаку з організму і його знешкодження. В організмі людини аміак є токсичною речовиною, тому за нормальних умов аміак метаболізується в сечовину. При хронічних захворюваннях, вірусних інфекціях, отруєннях порушується перетворення аміаку в сечовину. Цикл сечовини - найважливіший шлях знешкодження аміаку, при його неспроможності страждає весь організм і, в першу чергу, печінка та нирки, тому що висока концентрація сечовини веде до їх пошкодження.
Аргінін є субстратом для синтезу сечовини в печінці. Аргінін сприяє знешкодженню аміаку шляхом активізації його перетворення в нетоксичну сечовину і прискоренню її виведення нирками з організму, а також сприяє підтриманню оптимального азотистого балансу в організмі, сприяє виведенню кінцевого азоту, знижує утворення шкідливих для клітин печінки вільних радикалів, чим посилює детоксикаційну функцію печінки.

Аргінін є основою для ферменту NO-синтетази, яка виступає в ролі каталізатора при синтезі оксиду азоту в клітинах ендотеліальної оболонки судин. Посилене утворення NO веде до дилатації периферичних судин і зниження загального периферичного опору, що сприяє зниженню артеріального тиску та зменшенню кисневого голодування різних тканин, в першу чергу, міокардіальної, а також покращує кровообіг периферичних судин і доставку кисню до головного мозку. Аргінін пригнічує утворення ендотеліїну - речовини, що має потужну вазоконстрикторну дію та є стимулятором ділення гладком'язових клітин стінки судин.

Аргінін бере участь в комунікації між нервовими клітинами. Сприяє синаптичній пластичності і поліпшенню пам'яті, а також є медіатором (імпульсним передавачем), що обумовлює релаксацію гладком'язових клітин шлунка, кишківника, сечового міхура, матки.

Бетаїн - ліпотропна речовина, яка є осмопротектором та донором метильних груп. Як осмопротектор, бетаїн захищає клітини, білки і ферменти від впливу навколишнього середовища (вірусні інфекції, стрес, інтоксикація). В якості донора метильних груп бетаїн бере участь в метіоніновому циклі, головним чином, в печінці та нирках. Недостатній печінковий метаболізм жирів призводить до стеатозу печінки (накопичення жиру в печінці) та подальшого розвитку дисліпідемії. Ці зміни в обміні речовин можуть сприяти розвитку захворювань серця, мозку, печінки і судин. Недостатність метильних груп призводить до підвищеної концентрації гомоцистеїну в плазмі людини. Гіпергомоцистеїнемія у жінок пов'язана з синдромами повторного викидня, прееклампсії, відшарування плаценти, тромбоемболії.

При перетворенні гомоцистеїну в метіонін, бетаїн може функціонувати як альтернативний донор метильних груп. Завдяки цьому, бетаїн може заміщати дефекти в реакціях метилювання, що викликані порушенням функціонування фолатного циклу і недоліком вітаміну В12. Бетаїн збільшує витривалість під час фізичних навантажень, працездатність, сприяє зменшенню загальної слабкості і втоми, забезпечує прилив сил і енергії. Бетаїн є важливою речовиною для профілактики хронічних захворювань. Бетаїнова дієта може знизити ризик серцево-судинних захворювань, поліпшує репродуктивне здоров'я жінок.

Іони цитрату, які містить добавка дієтична, сприяють процесу травлення при підвищеній кислотності шлункового соку, сприяють зменшенню ацидозу та диспептичних проявів (нудота, відчуття тяжкості в шлунку, метеоризм), які часто спостерігаються при захворюваннях печінки.









Инструкция - Аргинин Актив раствор оральный 10 мл №10

Бренд

Производитель

Фармацевтична компанія Здоров`я ТОВ

Страна происхождения

Украина

Состав

Діюча речовина:
1 саше/1 флакон (10 мл) містить бетаїну 1 г, аргініну цитрату 1 г (що відповідає 0,476 г L-аргініну).

Допоміжні речовини: сахароза, кислота лимонна, натрію бензоат (Е 211), сахарин натрію, ароматизатор «Лимон», вода очищена.

Без ГМО.

Форма выпуска

По 10 мл в ампуле; упаковка 10 ампул в пачке.

Лекарственная форма

Розчин оральний.

Действующее вещество

АРГИНИН, БЕТАИН

Показания

Рекомендовано вживати добавку дієтичну як додаткове джерело бетаїну і L-аргініну.

Противопоказания

Підвищена чутливість до компонентів добавки дієтичної, тяжка ниркова недостатність.

Способы применения

Дорослим по 1 саше/флакону 1-3 рази на добу протягом 1-2 місяців; вміст 1 саше/флакону розвести у половині склянки води і випити.

Дітям віком від 3-х років по 1 саше/флакону 2 рази на добу (вранці і ввечері) протягом 1-2 місяців; вміст 1 саше/флакону розвести у половині склянки води і випити (при ацетонемічному синдромі після розведення вживати по 1 чайній ложці кожні 10-15 хвилин).

Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.

Особые условия

З обережністю застосовувати хворим на цукровий діабет. Вагітні жінки або жінки, які годують груддю, або будь-яка особа з будь-яким захворюванням перед вживанням даного продукту обов'язково повинні консультуватися з лікарем.

Не перевищувати рекомендовану денну кількість.

Продукт не є замінником для різноманітного та збалансованого харчування і здорового способу життя.

Особые условия хранения

Термін придатності:
2 роки від дати виробництва.


Умови зберігання:
зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С. Зберігати у недоступному для дітей місці.

Не є лікарським засобом.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004