Алкозеро (Alcozero) средство от похмелья в саше №2 (75110)

код товара: 75110
в наличии
Срок годности до 01.12.2025
Цена:
46.20грн.
Купить в 1 клик
в наличии
код товара: 75110
Срок годности до 01.12.2025
Цена:
46.20грн.
Купить в один клик
Купить в 1 клик
Ваш город
Днепр
Условия доставки
Заказ до 1 000 грн.
Заказ от 1 000 грн.
Самовывоз из аптеки
Заказ до 1 000 грн. Бесплатно
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
В отделение Новой Почты
Заказ до 1 000 грн. По тарифам перевозчика
Заказ от 1 000 грн. Бесплатно
Характеристики
Брендtaxifolia
ПроизводительБобокало С.В. ФОП
Форма выпускаПо 2 саше в упаковке.
Действующее веществоДИГИДРОКВЕРЦЕТИН
Обновлено:
19.01.2024
Проверено

Описание

ALCOZERO - кращий засіб від похмілля!

ALCOZERO не просто знімає симптоми похмілля, але й сприяє відновленню печінки. В основі складу: амінокислоти L- аргінін і L-глютамінова кислота. А також особливо важливі компоненти - природний потужний антиоксидант дигідрокверцетин, що підсилює дію цих амінокислот і екстракт пантів північного оленя.

ALCOZERO: комбінований продукт, дія якого обумовлена активними компонентами, які входять до його складу:

Дигідрокверцетин - найпотужніший антиоксидант з сибірської модрини. Має капіляропротекторну, гепатопротекторну, кардіопротекторну дію. Сприяє покращенню циркуляції і мікроциркуляції крові, обміну речовин і виведенню токсинів з організму.

Пантел - біологічно активний концентрат з пантів північного оленя. У пантах міститься величезна кількість біоактивних речовин, білкових з'єднань, енергетиків; має тонізуючу дію. Сприяє покращенню загального самопочуття і настрою, підвищує фізичну і розумову працездатність.
З'єднання L-аргінін + Глутамінова кислота: має антиоксидантну і антигіпоксичну активність. Має гепатопротекторну дію, відіграє важливу роль у забезпеченні біохімічних процесів і стимулює утилізацію алкоголю в печінці, прискорює виведення токсичних продуктів метаболізму етанолу; сприяє зниженню пригнічувального впливу алкоголю на нервову систему.

Бурштинова (рос. янтарная) кислота застосовується в якості активної речовини як метаболічний засіб, що поліпшує метаболізм і енергозабезпечення тканин. Підвищує процеси детоксикації різних токсичних речовин, в т.ч. алкоголю, сприяє їх виведенню з організму. Також бурштинова кислота застосовується для підвищення розумової і фізичної працездатності. Сприяє підвищенню антитоксичної функції печінки.

Гліцин має властивості регулятора обміну речовин і регулятора метаболічних процесів у центральній нервовій системі. Покращує настрій, підвищує розумову працездатність, зменшує токсичну дію алкоголю. Здатний зменшувати психоемоційне напруження, агресивність, конфліктність, підвищувати соціальну адаптацію.

Аскорбінова кислота (Вітамін С) бере активну участь у багатьох окислювально-відновних реакціях, чинить неспецифічну загальностимулюючу дію на організм. Підвищує адаптаційні можливості організму. Має виражені антиоксидантні властивості.

Усі інгредієнті «ALCOZERO» комплексно впливають на причину похмілля, стимулюють виведення алкоголю и відновлення організму в цілому.



Инструкция - Алкозеро (Alcozero) средство от похмелья в саше №2

Бренд

Производитель

Бобокало С.В. ФОП

Страна происхождения

Украина

Состав

Діючі речовини:
дигідрокверцетин (ДГК) - 50 мг, пантел, L-аргінін, кислота бурштинова, аскорбінова кислота (вітамін С), кислота глютамінова, гліцин.

Допоміжні речовини:
мікрокристалічна целюлоза, натрію сахаринат, натуральний ароматизатор лимон.

Форма выпуска

По 2 саше в упаковке.

Лекарственная форма

Порошок

Действующее вещество

ДИГИДРОКВЕРЦЕТИН

Показания

Дієтична добавка до раціону харчування. Сприяє загальному зміцненню організму, прискорює відновлення організму при великих фізичних та психоемоційних навантаженнях, покращує самопочуття та працездатність; підвищує опір організму до впливу несприятливих чинників довкілля та шкідливих звичок, знижує симптоми інтоксикації (у тому числі алкогольної); має антиоксидантні та детоксикаційні властивості.

Противопоказания

Індивідуальна чутливість до компонентів дієтичної добавки.

Способы применения

Перед вживанням рекомендовано консультація з лікарем.

Рекомендовано вживати: по 1 пакетику саше розвести в склянці питної негазованої води.

Вживати за потреби 1-2 рази на добу.

Не є лікарським засобом.

Особые условия хранения

Термін придатності
2 роки


Умови зберігання:
від 1 С до 25 С та відносній вологості повітря не вище за 75%.
Зберігати в недоступному для дітей місці.

Инструкция, размещенная на данной странице, носит информационный характер и предназначена исключительно для ознакомительных целей. Не используйте данную инструкцию в качестве медицинских рекомендаций . Постановка диагноза и выбор методики лечения осуществляется только вашим лечащим врачом. Подробнее об Отказе от ответственности.

08004 08004