Реуматон-F капс.0.5г №40 (93547)

код товару: 93547
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендFito Pharma
ВиробникФито Фарма
Форма випускуПо 500 мг капсули, 40 штук в упаковці
Оновлено:
10.04.2023
Перевірено

Опис

Має болезаспокійливу і загальнозміцнюючу дію при ревматизмі, артриті, невралгії, радикуліті, подагрі. До складу входить м'ясо білої змії.

Рецептура РЕУМАТОН-f створена на основі теорії «п'яти елементів», «інь-ян». Століттями накопичуючи досвід лікування, лікарські компоненти з'єднані глибоким логічним зв'язком для взаємного примноження цілющої дії. Одні рослини покликані тонізувати меридіан нирки, другі - селезінки, інші виводять з організму токсини, охолоджуючи і підживлюючи.

РЕУМАТОН-f корисний в терапії суглобового ревматизму, артриту та інших суглобових патологій. Може застосовуватися протягом необмеженого часу, не володіє кумулятивними властивостями.

Властивості
У східній медицині велике значення надається лікарським засобам, виготовленим з органів і тканин змії. Східні лікарі стверджують, що «у змії людина використовує все, окрім шипіння». М'ясо морської білої змії використовується у в'єтнамській медицині вже понад тисячу років і як лікарська сировина ввійшло в фармакопею В'єтнаму. Крім того, м'ясо змії жителі прибережних районів В'єтнаму традиційно використовують в їжу як високопоживний продукт для ослаблених важкою фізичною працею або хворобою людей.

Амінокислотний, фосфоліпідний і флавоноїдний комплекс м'яса змії, має протизапальну, знеболюючу, загальнозміцнюючу дію, сприяє швидкій регенерації пошкоджених тканин. Крім того, містить 16 незамінних амінокислот, велику кількість кальцію і магнію.

Сигезбекія і Гомаломена мають виражену протизапальну і анальгетичну дію, сприяють загоєнню запалених суглобів і областей хребта і наданню їм рухливості та функціональної працездатності.

Хохлатка має заспокійливу дію, рекомендується при підвищенні м'язового тонусу.

Інструкція - Реуматон-F капс.0.5г №40

Бренд

Виробник

Фито Фарма

Країна походження

В'єтнам

Склад

Трава Сигезбекії (herba Siegesbeckiae), Морська біла змія (Lapemis Hardwickii), кореневище Хохлатки (rhizomata Corydalis), кореневище Гомаломени (rhizomata Homalomenae), допоміжна речовина (стеарат магнію).

Комплектація

У пластиковому флаконі 40 капсул.

Лікарська форма

Капсули

Форма випуску

По 500 мг капсули, 40 штук в упаковці

Показання

У традиційній східній медицині класична рецептура РЕУМАТОН-f рекомендується:

у комплексі лікувальних заходів для підвищення ефективності терапії суглобового ревматизму, артриту з деградацією суглобів, невралгії, радикуліту, подагри та відкладення солей.

Протипоказання

Не рекомендовано приймати при індивідуальній чутливості до компонентів продукту. З обережністю і за рекомендацією лікаря приймати дітям, вагітним жінкам і жінкам в період лактації.

Способи застосування

По 1-2 капсули 2-3 рази на добу. Курс приймання: 30 днів. При необхідності курс можна повторювати 3-4 рази на рік.

Добавка дієтична. Не є лікарським засобом. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Особливі умови зберігання

Зберігати у сухому місці та недоступному для прямих сонячних променів.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004