Пульсоксиметр MD300C23 (75439)

код товару: 75439
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендLittle Doctor
ВиробникЕРГОКОМ ТПК ПП
Форма випускуПульсоксиметр; шнурок для носіння; комплект елементів живлення; керівництво по експлуатації; гарантійний талон;
Оновлено:
18.01.2024
Перевірено

Опис

Пульсоксиметр MD300C23 призначений для безперервного неінвазивного вимірювання ступеня насичення киснем гемоглобіну артеріальної крові (сатурації), частоти пульсу і індексу перфузії.

Сатурація (насичення) киснем-процентне відношення кількості пов'язаного з киснем гемоглобіну (HbO2) до загальної кількості в крові гемоглобіну (Hb). Багато респіраторних захворювань можуть вести до зниження сатурації киснем в крові людини. Крім того, киснева сатурація може знижуватися під впливом наступних факторів: анестезія, серйозні післяопераційні травми, побічні дії деяких діагностичних тестів. Тому для своєчасної постановки лікарем діагнозу досить важливо знати величину кисневої сатурації у пацієнта.

Використання пульсоксиметра в оперативній діагностиці стану пацієнта має велике значення саме сьогодні, за часів пандемії короновірусні інфекція. Дані про сатурації крові киснем допоможуть швидше встановити правильний діагноз, відповісти на питання " що зі мною?"при виникненні симптомів і підозри на ураження легень від короновірусу.

Пульсоксиметр оснащений подвійним датчиком для найбільш точних вимірювань: інфрачервоний 905 нм і червоний 660 нм. Завдяки таким датчикам, а також заводського калібрування оксиметра, вдалося досягти високої точності вимірювання SpO2 - не більше 2% у всьому діапазоні вимірювань.

Інструкція - Пульсоксиметр MD300C23

Бренд

Виробник

ЕРГОКОМ ТПК ПП

Країна походження

Сінгапур

Комплектація

Пульсоксиметр;

шнурок для носіння;

комплект елементів живлення;

керівництво по експлуатації;

гарантійний талон;

Лікарська форма

Пульсоксиметр.

Форма випуску

Пульсоксиметр; шнурок для носіння; комплект елементів живлення; керівництво по експлуатації; гарантійний талон;

Показання

Для безперервного неінвазивного вимірювання за пальцем руки ступеня насичення киснем гемоглобіну артеріальної крові (сатурації, % SpO2) і частоти пульсу.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004