Просталад Актив капсули №30 (99537)

код товару: 99537
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникУкраїнська фармацевтична компанія ТОВ
Форма випускуКапсули, з масою вмісту 510 мг (mg) ± 10%, 30 шт.
Діюча речовинаL-АРГИНИН, ЕКСТРАКТ ЙОХИМБЕ, ЕКСТРАКТ ГОРЯНКИ
Оновлено:
15.05.2023
Перевірено

Опис

Обґрунтування дії складників дієтичної добавки «Просталад Актив»

Екстракт Горянки (Епімедіум). Традиційно використовується як засіб для покращення потенції та підвищення лібідо. Ікаріїн (активний компонент Горянки) пригнічує активність фосфодіестерази (ФДЭ), що сприяє розширенню артерій статевого члена. Це доз­воляє крові заповнювати артерії, губчате та печеристі тіла статевого члена. У результаті виникає ерекція.

Екстракт Йохімбе. Не тільки підсилює приплив крові до статевого члена, але і розгальмо­вує спиномозкові центри ерекції і еякуляції. Покращує психоемоційний фон і сексуальні відчуття, знімає відчуття скутості та невпевненості. Що природним чином позначається на підвищенні лібідо і поліпшенні потенції.

L-Аргінін - умовно незамінна амінокислота, є активним регулятором життєво важливих функцій організму: відповідає за синтез гормонів та ферментів, виступає активним донатором азоту, що в поєднанні з іншими компонентами сприяє збільшенню тривалості кровонаповнення статевих органів. За рахунок цього впливає на збільшення часу статевого акту, сприяє посиленню та подовженню відчуття. Допомагає організму справлятися з фізіологічним стресом.

Магній в комбінації з вітаміном В6 - сприяє нормалізації роботи центральної нервової системи, призводить до зниження дратівливості, нервозності, нормалізації сну, профілактує серцево-судинні захворювання, нормалізує обмін речовин, підвищує захисні сили організму. Вітамін В6 підвищує засвоєння магнію з травного тракту та підсилює його вплив. Регулює обмін речовин у нервових клітинах.

Цинк - потужний антиоксидант, захищає організм від руйнуючої дії вільних радикалів, сприяє зміцненню здоров'я чоловічої репродуктивної системи, поліпшує сперматогенез, сприятливо впливає на передміхурову залозу.

Просталад Актив - комбінація із 6 компонентів, які направлені на нормалізацію статевої функції: підвищенню фізичної витривалості, підтримці здоров'я передміхурової залози, покращенню сексуальної функції.

Щоденне поповнення дефіциту вітаміну В6, цинку та магнію: захищає від негативного впливу стресу, підвищує потенцію, покращує сперматогенез. Екстракти йохімбе, горянки та L-аргінін - стимулюють кровообіг і підвищують чутливість нервових закінчень, особливо в області малого тазу, допомагають боротися зі статевим безсиллям і безпліддям.

Інструкція - Просталад Актив капсули №30

Виробник

Українська фармацевтична компанія ТОВ

Країна походження

Україна

Склад

1 капсула містить, мг (mg): екстракт горянки 200 мг (mg); L-аргінін 200 мг (mg); екстракт йохімбе 50 мг (mg); магній 40 мг (mg); цинк 10 мг (mg); пирідоксину гідрохлорид (вітамін В6) 2 мг (mg);

Допоміжні інгредієнти: кальцію стеарат.

Форма випуску

Капсули, з масою вмісту 510 мг (mg) ± 10%, 30 шт.

Лікарська форма

Капсули

Діюча речовина

L-АРГИНИН, ЕКСТРАКТ ЙОХИМБЕ, ЕКСТРАКТ ГОРЯНКИ

Показання

З огляду на корисні властивості натуральних компонентів, що входять до складу, Просталад Актив може використовуватися:

як засіб для відновлення еректильної функції;

в якості профілактики функціональних розладів нижніх сечових шляхів;

для подовження статевого акту та усуненню нейрогенних причин передчасної еякуляції;

підсиленню сексуальної чутливості;

як джерело амінокислот, вітамінів та мікроелементів;

в тих випадках, коли необхідно посилити сексуальні можливості чоловіка.

Протипоказання

Не рекомендовано приймати дітям, вагітним, жінкам-годувальницям та при індивідуальній чутливості до компонентів продукту.

Способи застосування

Приймати в якості додаткового джерела амінокислот, магнію та цинку, а також в якості додаткового засобу під час терапії, направленої на нормалі­зацію функціонального стану сечостатевої системи у чоловіків, особливо при еректильній дисфункції (для посилення лібідо і потенції), при розладах сечовипускання на тлі хроніч­ного простатиту.

Спосіб застосування та рекомендована добова доза: дорослим по 1-2 капсули 2 рази на добу під час їжі, запиваючи 1/2 склянки питної води. Тривалість лікувального курсу - 1-3 місяці.

Особливі умови

Без ГМО.

Дієтична добавка не може замінити повноцінного і збалансованого раціону харчування.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Не є лікарським засобом.

Особливі умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці виробника в сухому недоступному для дітей місці при температурі від 0 °С до 25°С - 36 місяців від дати виготовлення.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004