Прокладки Libresse Classic Ultra Normal Clip Duo софт №20 (42537)

код товару: 42537
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендLibresse
ВиробникSCA Hygiene Products
Форма випускуУпаковка № 20
Оновлено:
25.10.2022
Перевірено

Опис

Прокладки на критичні дні Libresse Classic Ultra Clip Normal Duo Soft, завдяки своїй текстурі, захищають від протікань, а також відмінно поглинають вологу.
Поверхня Libresse Classic Ultra Clip Normal Duo Soft м'яка і ніжна, дарує вам комфорт і впевненість у собі протягом усього дня.

Libresse - це міжнародний бренд продукції жіночої гігієни, що належить шведській компанії SCA, ведучому європейському виробнику товарів народного споживання.
Під торговою маркою Libresse випускаються жіночі гігієнічні товари, націлені на забезпечення комфорту і захисту в особливі жіночі дні.
Адже кожній жінці, щоб почувати себе затишно і впевнено кожен день, необхідно пам'ятати про невеликі хитрощі: засобах для турботи про себе з урахуванням своїх особистих переваг і особливостей.

Інструкція - Прокладки Libresse Classic Ultra Normal Clip Duo софт №20

Бренд

Виробник

SCA Hygiene Products

Країна походження

Словаччина

Склад

волоконний матеріал, виготовлений з поліпропілену/поліетилену поліефіру/віскози.

Лікарська форма

Гігієнічні прокладки

Форма випуску

Упаковка № 20

Показання

Гігієнічні прокладки Libresse Natural Care Ultra Clip Normal 20 шт (7322540523720) - прокладки на критичні дні Libresse Classic Ultra Clip Normal Duo Soft, завдяки своїй текстурі, захищають від протікань, а також відмінно поглинають вологу.
Поверхня Libresse Classic Ultra Clip Normal Duo Soft м'яка і ніжна, дарує вам комфорт і впевненість у собі протягом усього дня. Товщина: 5 мм.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004