Прегналекс Омега капсули №36 (74584)

код товару: 74584
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникТОВ "Фармацевтична компанія "ФарКоС"
Форма випускуКапсули по 470 mg (мг), по 12 штук у блістері, по 3 блістери у пачці.
Діюча речовинаВІТАМІН С, МАГНІЙ, DHA
Оновлено:
10.04.2023
Перевірено

Опис

Найбагатшим джерелом амінокислот є Омега-3, яка містить у складі EPA (ейкозопентаєнова кислота - ЕПК) та DHA (докозагексаєнова кислота - ДГК). Для жінки та дитини найважливішою є DHA (докозагексаєнова кислота - ДГК).

При дефіциті ПНЖК підвищується ризик перинатальної патології, вроджених вад нервової системи, зору, серця, ускладнень під час вагітності.
Вживання у достатній кількості DHA запобігає розвитку гестозів (токсикозів), покращує перебіг вагітності, регулює кровообіг у плаценті, знижує ризик післяпологової депресії, покращує настрій, пам'ять, регулює обмінні процеси, знижує коефіцієнт маси тіла.
DHA вкрай важлива у формуванні зору і мозку дитини у період активного росту плоду. DHA повинна бути присутня у грудному молоці для нормального розвитку дитини.

Споживання DHA жінкою під час годування груддю сприяє належному розвитку нервової та імунної систем новонародженої дитини.
Формування головного мозку плоду відбувається до 9-го тижня вагітності, тому жінка, яка планує материнство, повинна приймати DHA ще до зачаття.
DHA при плануванні вагітності необхідна для: дозрівання статевих клітин, сприяння процесу запліднення, підвищення ймовірності запліднення.

Цинк і селен сприяють росту здорового волосся і нігтів та формуванню імунних клітин.

Кальцій необхідний для підтримки здоров'я кісток і зубів під час вагітності.

Вітамін B12 сприяє нормальному метаболізму гомоцистеїну і формуванню червоних кров'яних клітин.

Вітамін C сприяє утворенню колагену для забезпечення нормального функціонування шкіри і підвищує абсорбцію заліза в організмі.

Йод сприяє виробленню гормонів щитовидної залози, а також підтримує її функціонування. Для вагітних жінок є дуже важливим, почати приймати йод якомога раніше, тому що щитовидна залоза плоду формується набагато пізніше, ніж нервова система (від трьох до чотирьох тижнів).

Фолієва кислота особливо необхідна жінкам, які планують вагітність і вагітним, оскільки низький рівень фолієвої кислоти у матері є фактором ризику розвитку дефектів нервової трубки у плоду. Для нормального внутрішньоутробного розвитку і росту плоду важливим фактором є достатня концентрація фолатів у організмі майбутньої матері. Рекомендується щоденний прийом фолієвої кислоти до настання вагітності, під час вагітності та в період годування груддю. Прийом фолатів допомагає зменшити відчуття втоми та підтримувати фізіологічні функції організму жінки у періоди вагітності та годування груддю.

Вітамін D сприяє нормальному засвоєнню кальцію і фосфору в організмі, а також підтримці необхідного рівня кальцію у крові, зубах і кістках вагітної жінки, формуванню скелету плоду та запобігає розвитку рахіту в новонародженої дитини.

Залізо сприяє утворенню червоних кров'яних тілець, гемоглобіну і транспорту кисню в організмі, а також нормальному обміну речовин і зменшенню вираженості втоми і слабкості. Залізо необхідне для правильного функціонування імунної системи та когнітивних функцій, допомагає зменшити відчуття втоми та підтримувати належний енергетичний обмін, бере участь у процесі поділу клітин, що особливо важливо під час вагітності.

Інструкція - Прегналекс Омега капсули №36

Виробник

ТОВ "Фармацевтична компанія "ФарКоС"

Країна походження

Україна

Склад

DHA (докозагексаєнова кислота - ДГК) - 200 mg (мг); вітамін С (аскорбінова кислота) - 70 mg (мг), магній (магнія цитрат) - 25 mg (мг); кальцію пантотенат - 5 mg (мг); вітамін E (токоферолу ацетат) - 15 mg (мг); залізо (залізо вуглекисле) - 20 mg (мг); цинк (цинку сульфат) - 20 mg (мг); вітамін В6 (піридоксин) - 2 mg (мг); вітамін В1 (тіамін) - 2 mg (мг); марганець (марганець сірчанокислий) - 1 mg (мг); мідь (міді цитрат) - 1 mg (мг); вітамін В2 (рибофлавін) - 1,7 mg (мг); фолієва кислота - 400 mg (мкг); йодид калію - 200 mg (мкг); селенат натрію - 60 mg (мкг); хром (хрому піколінат) - 30 mg (мкг); вітамін D (холекальциферол) - 50 mg (мкг); вітамін B12 (ціанокобаламін) - 2,6 mg (мкг); допоміжна речовина: крохмаль кукурудзяний.

Форма випуску

Капсули по 470 mg (мг), по 12 штук у блістері, по 3 блістери у пачці.

Лікарська форма

Капсули

Діюча речовина

ВІТАМІН С, МАГНІЙ, DHA

Показання

Застосування повного комплексу мінералів, вітамінів та поліненасичених жирних кислот, які входять у склад "Прегналекс Омега", сприяють процесу запліднення для жінок, які планують вагітність та покращують перебіг вагітності.

Рекомендації щодо застосування дієтичної добавки "Прегналекс Омега": як додаткове джерело до раціону харчування - основної поліненасиченої жирної кислоти Омега-3 - докозагексаєнової кислоти (ДГК), мінералів та вітамінів для жінок, які планують вагітність, вагітним жінкам та в період лактації з метою профілактики дефіциту вітамінів, мінералів та поліненасичених жирних кислот.

Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Харчова (поживна) цінність рекомендованої добової дози: білки - 0 g (г); жири - 0,2 g (г); вуглеводи - 0,1 g (г).

Енергетична цінність (калорійність) рекомендованої добової дози: 2,2 kcal (ккал).

Протипоказання

Індивідуальна підвищена чутливість до компонентів продукту, діти до 14 років.

Способи застосування

Рекомендовано вживати: по 1 капсулі 1 раз на день під час вживання їжі дорослим протягом 3-4 тижнів. Термін та дози вживання може бути змінено за призначенням лікаря. Не перевищувати рекомендовані добові дози. Перед застосуванням потребує консультації з лікарем

Особливі умови зберігання

Умови зберігання та термін придатності: зберігати в упаковці виробника, в сухому приміщенні за температури від 1 °С до 25 °С та відносній вологості повітря не більше ніж 75 %, строк придатності - 3 роки з дати виготовлення.
Зберігати в недоступному для дітей місці.

Кінцева дата споживання «Вжити до» або дата виробництва та строк придатності, номер партії (серії) виробництва: вказано на упаковці.

Не є лікарським засобом

Виробник: ТОВ «Фармацевтична компанія «ФарКоС» на замовлення ПП «МСК-МЕД», Україна, 04060, м. Київ, вул. Подвойського, 11-А, кв. 11.

Адреса виробничих потужностей: Київська обл., смт. Гостомель, вул. Свято-Покровська, 360.

ТУ У 10.8-38321787-001:2016

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004