Подорожник/чебрець сироп 100мл (75124)

код товару: 75124
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникЛекраст ЧП
Форма випускуФлакон 100 мл в упаковці
Діюча речовинаЕКСТРАКТ ПОДОРОЖНИКА, ЕКСТРАКТ ЧЕБРЕЦЮ
Оновлено:
22.07.2021
Перевірено

Опис

Сироп Подорожник з чебрецем - сприяє загальному зміцненню організму, зменшенню та заспокоєнню сухого кашлю; зменшує позиви до кашлю, сприяє виділенню мокроти і слизу.

Сироп поєднує силу двох протикашльових та протизастудних інгредієнтів - подорожника ланце­товидного та чебрецю.

Листя подорожника містять безліч біологічно активних речовин, які мають антибактеріальну, протизапальну, протинабрякову, спазмолітичну і відхаркувальну дію.

Завдяки вмісту в складі флавоноїдів, органічних кислот, тонізуючих гіркот рослина захищає сли­зові оболонки, зменшує позиви до кашлю, сприяє відділенню мокротиння, зупиняє розвиток запаль­ного процесу і перешкоджає поширенню бактерій. Подорожник застосовується при подразненнях верхніх дихальних шляхів.

Чебрець має виражені відхаркувальні властивості, а тому широко використовується при воло­гому кашлі з в'язким мокротинням. Екстракт чебрецю зменшує в'язкість густого мокротиння і сприяє його відходженню.

Також чебрець ефективно знімає відчуття болю і першіння в горлі, усуваючи запалення на ранніх стадіях захворювань. Заспокійлива дія чебрецю полягає у помітному полегшенні дихання, завдяки чому поліпшується загальний стан.

Інструкція - Подорожник/чебрець сироп 100мл

Виробник

Лекраст ЧП

Країна походження

Україна

Склад

1 мл сиропу містить 2,5 мг густого екстракту подорожника ланцетовидного (1:2), 1,5 мг екстракту чебрецю рідкого (1:2), цукор, кислоту лимонну, кислоту сорбінову, воду очищену.

Без ГМО.

Форма випуску

Флакон 100 мл в упаковці

Лікарська форма

Сироп

Діюча речовина

ЕКСТРАКТ ПОДОРОЖНИКА, ЕКСТРАКТ ЧЕБРЕЦЮ

Показання

Дієтична добавка до раціону харчування - джерело біоло­гічно активних речовин; сприяє загальному зміцненню організму, зменшенню та заспокоєнню сухого кашлю; зменшує позиви до кашлю, сприяє виділенню мокроти і слизу.

Протипоказання

Не рекомендується вагітним та жінкам, які годують груддю немовля, дітям віком до 3 років, при особистій підвищеній чутливості до окремих компонентів, при цукровому діабеті.

Способи застосування

Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.

Вживати: дітям від 3 до 14 років - по 5 ml (мл) сиропу 3-4 рази на день; дорослим та дітям віком понад 14 років - по 5-10 ml (мл) сиропу 4-5 разів на день. Термін вживання - 1-2 тижні.

Перед вживанням збовтати. Курс або дозування можуть бути зміненими за узгодженням з лікарем.

Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004