Пижмо-Дика горобина Danikafarm таблетки №90 (72645)

код товару: 72645
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникДАНІКА ТОВ ПУБК НДК
Форма випускуПо 90 таблеток в упаковці
Оновлено:
17.11.2023
Перевірено

Опис

Пижмо має жовчогінні, спазмолітичні, антигепатотоксичні, протизапальні, антимікробні властивості. Спазмолітична дія обумовлена, головним чином, поліфенольними сполуками, які викликають розслаблення жовчовивідних шляхів і кишечника, усуваючи таким чином спазми різного походження. Суцвіття пижма підсилюють утворення і виділення жовчі, сприяють зміні її біохімічного складу.

Препарати пижма ефективні при гепатиті, жировому гепатозі, алкогольному цирозі печінки, хронічному гепатиті і холангіті у дітей і дорослих, виразковій хворобі шлунка і дванадцятипалої кишки, анацидному гастриті, ентероколіті.

Малі дози кошиків пижма повертають апетит, усувають здуття кишечника, запори, шлункові кольки, допомагають при кривавих проносах.

Фітотерапевти відзначають достовірну ефективність пижма при діареї і метеоризмі (ефективніше карболену).

За глистогінну дію пижмо немає рівних. У найзнаменитіших» тройчатках " №1 і №3 х.Кларк пижмо займає провідне місце. Її застосовують як протиглистовий і протилямбліозний засіб при аскаридозі, ентеробіозі, лямбліозі кишечника і жовчних шляхів, а також при трихомонозі і опісторхозі. Вона діє на зрілі і проміжні стадії розвитку багатьох паразитів, паралізує мускулатуру круглих черв'яків, сприяє повному їх виведенню з організму. Згубна пижмо для патогенної флори сечовивідних шляхів, робить позитивну дію при папіломатозі сечового міхура, циститі, пієлонефриті, наявності піску і каменів в сечовивідних шляхах.

Експериментальні та наукові дані стверджують, що пижмо збільшує амплітуду серцевих скорочень, уповільнює ритм серця, показана при артеріальній гіпертензії, атеросклерозі, стенокардії, ожирінні, використовується як капілляроукрепляющее і протинабряковий засіб. Вітчизняна фітотерапія, спираючись на седативні і спазмолітичні властивості рослини, з успіхом застосовують її при головному болю, епілепсії, неврозах, енурезі.

Вміщені в пижмі терапевтичні дози магнію і цинку необхідні для корекції порушень гомеостазу в організмі.

Антисептичні, потогінні властивості обумовлюють застосування рослини при ГРВІ, грипі, герпесі та інших вірусних інфекціях.

У гінекології її рекомендують при дисменореї, ранньому клімаксі, нерегулярних менструаціях. Унікальний комплекс біологічно активних речовин рослини, в складі якого флавоноїди, алкалоїди, дубильні речовини, ефірні масла, органічні кислоти, стимулює утворення пептидних гормонів травного тракту (гастрину, секретину, холецистокініну та інших) надають регулюючий вплив на активність гіпоталамо-гіпофізарно-яєчникової системи, що визначає його місце в комплексному лікуванні ендометріозу.

Інструкція - Пижмо-Дика горобина Danikafarm таблетки №90

Виробник

ДАНІКА ТОВ ПУБК НДК

Країна походження

Україна

Лікарська форма

Таблетки

Форма випуску

По 90 таблеток в упаковці

Показання

Рекомендується як засіб профілактики глистових інвазій, а також до раціону харчування при наступних станах і захворюваннях:

- глистяні та паразитарні інвазії (аскаридоз, ентеробіоз, лямбліоз, опісторхоз, трихомоноз);
- захворювання печінки і жовчовивідних шляхів (гепатит, жировий гепатоз, дискінезія жовчовивідних шляхів за гіпотонічним типом, хронічний холецистит, хронічний некалькульозний холецистит, холангіт);
- постхолецистектомічний синдром в комплексній терапії;
- холелітіаз;
- запальні захворювання шлунково-кишкового тракту, гастрит зі зниженою кислотністю, ахілія, ентероколіт; порушення травлення (здуття кишечника, запори, коліки, збочений апетит);
- гінекологічні захворювання (запальні захворювання, порушення менструального циклу, клімактеричний синдром, в тому числі ранній клімакс, ендометріоз в комплексній терапії);
- неврози, безсоння, енурез;
- хронічний цистит, пієлонефрит, сечокам'яна хвороба.

Способи застосування

По 2 таблетки 2-3 рази на день за 30 хвилин до їди.

Лікувально-профілактичний курс 8-12 тижнів.

При необхідності повторити.

Прийом фітопрепарату не скасовує призначення лікаря.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004