Пивні дріжджі Осокор з йодом таблетки №100 (61097)

код товару: 61097
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендОСОКОР
ВиробникТОВ"Красота та здоров`я"
ФормаТаблетки
Форма випускуПо 100 таблеток у флаконі. по 1 флакону у картонній упаковці.
Діюча речовинаЙОД, АВТОЛІЗАТ ПИВНИХ ДРІЖДЖІВ
Оновлено:
15.06.2022
Перевірено

Опис

Дріжджі пивні ОСОКОР® з прополісом є природним джерелом вітамінів групи В (В1, В2, ВЗ, В5, В6, В12), вітаміну Е, біотину, холіну, інозиту, макро- і мікроелементів, ненасичених жирних кислот, пектинів і амінокислот.

Вітаміни групи В і входять до складу безлічі ферментів і беруть участь в біохімічних перетвореннях, за допомогою яких утворюється енергія необхідна для нормального функціонування органів детоксикації, а також імунної системи.

Вітамін Е виводить токсини і інші шкідливі речовини з організму, перешкоджає утворенню канцерогенів, бере участь у формуванні м'язової тканини.

Холін необхідний для нормального функціонування нервової системи, входить до складу миелиновой захисної оболонки нервів. Основне корисна властивість вітаміну В8 (інозиту) - активізація ліпідного обміну, тому инозит особливо необхідний тим, хто схильний до фізичних навантажень. Біотин вкрай необхідний для оптимальної роботи нервової системи, клітини якої потребують глюкози, як в основному джерелі живлення. Бере участь у метаболізмі ліпідів і сприяє спалюванню жиру в організмі. Йод необхідний для підтримки нормального функціонування щитовидної залози. Організм не може синтезувати йод самостійно, ми отримуємо його виключно з продуктами харчування.

Щитовидна залоза виробляє тиреоїдні гормони: тироксин і трийодтиронін. Тироксин містить чотири атома йоду, а трийодтиронін - два. Що відбувається, якщо йоду в їжі недостатньо? Щоб захопити більше йоду, щитовидна залоза починає розростатися - збільшується кількість і обсяг тиреоїдних клітин, - утворюється зоб. Так організм компенсує нестачу йоду. Але якщо нестача йоду зберігається досить довго, збільшення обсягу залози не нормалізує споживання йоду і з'являються симптоми йододефіциту.

Інструкція - Пивні дріжджі Осокор з йодом таблетки №100

Бренд

Виробник

ТОВ"Красота та здоров`я"

Країна походження

Україна

Склад

автолізат пивних дріжджів - 410 мг, йод - 10 мкг.

Форма випуску

По 100 таблеток у флаконі. по 1 флакону у картонній упаковці.

Лікарська форма

Таблетки

Діюча речовина

ЙОД, АВТОЛІЗАТ ПИВНИХ ДРІЖДЖІВ

Показання

Дріжджі пивні ОСОКОР® з йодом бути рекомендовані як природний компонент для підвищення імунітету, нормалізації обміну речовин і збагачення харчового раціону йодом.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів продукту.

Способи застосування

Дорослим і дітям старше 12 років по 2-3 таблетки 2-3 рази на день під час їжі.

Особливі умови зберігання

Термін придатності
Дату виготовлення дивіться на упаковці.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004