Пивні дріжджі Фармаком Са+Mg №100 (46411)

код товару: 46411
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Адамівка
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендFARMAKOM
ВиробникФармаком ПТФ ООО
ФормаТаблетки
Форма випускуПо 100 таблетокк у банці
Діюча речовинаЗАЛІЗА СУЛЬФАТ, АВТОЛІЗАТ ПИВНИХ ДРІЖДЖІВ, КАЛЬЦІЮ СУЛЬФАТ
Оновлено:
13.12.2022
Перевірено

Опис

Дріжджі пивні з кальцієм, магнієм і залізом - це джерело кальцію, магнію і заліза, з метою нормалізації психоемоційного стану і профілактики анемій. Надають нормалізуючу дію на стан нервової системи, сприяють зростанню і нормалізації діяльності м'язів, підвищенню опірності організму захворюванням і стомлюваності.

Використовуються як профілактичний засіб при залізодефіцитної анемії, в якості додаткового засобу при алергії, карієсі, пародонтозі, остеопорозі, травмах кісток.

Кальцій-один з найважливіших мікроелементів, необхідних для функціонування людського організму, який надходить ззовні. Іони кальцію беруть участь в процесах згортання крові, регуляції проникності клітинних мембран, провідності нервових імпульсів, беруть участь в регуляції самих різних біохімічних процесів - секреції гормонів, м'язових скороченнях і ін.кальцій є життєво необхідним елементом для підтримки здорових зубів і кісток.

Магній життєво необхідний для нормального функціонування всіх органів і систем. До його дефіциту особливо чутливий зростаючий дитячий організм. Магній необхідний для проведення нервових імпульсів і м'язових скорочень (в т.ч. і м'язи серця і гладких м'язів кишечника). Магній:

- має заспокійливу дію на нервову систему, спазмолітичну дію на стінки кровоносних судин і гладку мускулатуру кишечника, знижує внутрішньочерепний тиск;
- є мембраностабілізатором, перешкоджає виділенню гістаміну з клітин алергії;
- збільшує вироблення інсуліну і чутливість клітин до нього;
- підвищує інтенсивність обміну речовин.


Інструкція - Пивні дріжджі Фармаком Са+Mg №100

Бренд

Виробник

Фармаком ПТФ ООО

Країна походження

Україна

Склад

Автолізат пивних дріжджів, кальцію сульфат, заліза сульфат, магнію оксид, вітамінний премікс (Вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин, вітамін В12).

Форма випуску

По 100 таблетокк у банці

Діюча речовина

ЗАЛІЗА СУЛЬФАТ, АВТОЛІЗАТ ПИВНИХ ДРІЖДЖІВ, КАЛЬЦІЮ СУЛЬФАТ

Показання

Профілактичний засіб при залізодефіцитної анемії, в якості додаткового засобу при алергії, карієсі, пародонтозі, остеопорозі, травмах кісток.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до окремих компонентів.

Способи застосування

Дорослим і дітям старше 12 років - по 4 таблетки 3 рази на день за 10 хвилин до їди, запити водою.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004