ПилоруМ травлення капсули №60 (100136)

код товару: 100136
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Адамівка
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникЦентр Болотова ТОВ
ФормаКапсули
Форма випускуПо 60 капсул в упаковці.
Діюча речовинаНАСІННЯ ЛЬОНУ, ЛИСТ КАПУСТИ
Оновлено:
10.04.2023
Перевірено

Опис

Комплекс речовин, що містяться у жмиху капусти, є надзвичайно цілющим. Він може відновити пошкоджену слизову оболонку шлунка та кишечника, поглинає шкідливі речовини, які утворюються в кишковій порожнині. Вітамін U, що міститься у капусті - противиразковий фактор, а клітковина відмінно тонізує кишечник та стимулює його моторну функцію. В кишечнику жмих капусти стимулює природню роботу ферментів підшлункової залози та печінки.

Така комплексна дія характерна тільки для жмихів.

Насіння льону обволікає слизову оболонку шлунка та кишечника, захищаючи ушкоджені місця від дії ферментів, мають легку послаблюючу дію.

Поєднання екстракту насіння льону посівного та сухих речовин капусти городньої має цілющий ефект при хронічних та гострих гастритах, гастроентеритах, виразках шлунку та дванадцятипалої кишки, дистонії кишечника та порушеннях стулу.

У препараті "ПілоруМ - "травлення", завдяки застосуванню інноваційним технологіям, повністю зберігаються властивості лікарських речовин.

Інструкція - ПилоруМ травлення капсули №60

Виробник

Центр Болотова ТОВ

Країна походження

Україна

Склад

1 г дієтичної добавки "ПілоруМ - "травлення" містить сухі речовини листя капусти городньої, попередньо відділені від соку та дегідратовані методом ліофілізації - 0,8 г, сухий екстракт насіння льону - 0,2 г.

Форма випуску

По 60 капсул в упаковці.

Лікарська форма

Капсули

Діюча речовина

НАСІННЯ ЛЬОНУ, ЛИСТ КАПУСТИ

Показання

Гострі та хронічні гастрити, гастроентерити, коліти. Дистонія кишечника, виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки, порушення стулу. Доцільне використання препарату для відновлення організму після отруєнь, токсикоінфекцій.

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість до компонентів препарату.

Способи застосування

При гастритах, гастроентеритах, порушеннях тонуса кишечника приймають по 3 капсули препарату два рази на день: зранку натщесерце та вдень за 40 хвилин перед їжею, запиваючи невеликою кількістю води, протягом 10 днів.

При виразковій хворобі шлунка та дванадцятипалої кишки приймають по 3 капсули препарату два рази на день: зранку натщесерце та вдень за 40 хвилин перед їжею, запиваючи невеликою кількістю води, протягом двох місяців, після чого роблять перерву на місяць і повторюють курс.

Для покращення травлення, при незначних розладах приймають по 3 капсули препарату два рази на день: зранку натщесерце та вдень за 40 хвилин перед їжею, запиваючи невеликою кількістю води, протягом 2-3 діб.

Побічні дії

При рекомендованих дозах не вияв­лено, можливі індивідуальні алергічні реакції на рослинні компоненти добавки. При значних передозуваннях добавки, більше 10 доз можливі розлади ШКТ.

Особливі умови зберігання

Термін придатності:
2 роки


Умови зберігання:
При температурі 5°C-25°C, в закритій упаковці у сухому, темному, захищеному від сонячних променів та недоступному для дітей місці.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004