ПилоруМ тиск капсули №60 (100135)

код товару: 100135
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендЦентр Болотова
ВиробникЦентр Болотова ТОВ
Форма випускуПо 60 капсул в упаковці.
Діюча речовинаЕКСТРАКТ М'ЯТИ ПЕРЦЕВОЇ, КОРЕНЕПЛОДИ БУРЯКА
Оновлено:
24.05.2023
Перевірено

Опис

Жмих буряку - здавна відомий засіб, що широко використовується у народній медицині. Відділена від соку частина коренеплоду має великий вміст антиоксидантів та пектинових речовин. Жмих здатний поглинати та виводити токсини, важкі метали.

Жмих буряку, в поєднанні з перцевою м`ятою - ефективний засіб для лікування гіпертонічної хвороби. Його прийом нормалізує тонус судин та реологічні властивості крові, що природним шляхом знижує тиск. Унікальним є поєднання жмиху буряку із перцевою м'ятою. Ці рослини відмінно доповнюють одна одну. Важливим функціональним ефектом від прийому екстракту м`яти є зниження артеріального тиску при прийомі препарату протягом 2-3 місяців.

Жмих буряку допомагає відновити процес травлення, поліпшує природне виведення жовчі із жовчного міхура та печінки. При цьому, також, стимулюється відновлення нормального тонусу кишечника та перистальтичні рухи.

Перцева м'ята - здавна відомий засіб, який поєднує у собі заспокійливу та подразнюючу дію. При внутрішньому прийомі препарату м`ята покращує секреторну здатність залоз кишкового тракту. Жовчогінна дія м'яти особливо проявляється у хворих з жовтухою та спазмами жовчовивідних шляхів.


Інструкція - ПилоруМ тиск капсули №60

Виробник

Центр Болотова ТОВ

Країна походження

Україна

Склад

1 г дієтичної добавки "Пілорум - "тиск" містить сухі речовини коренеплодів буряку столового, попередньо відділені від соку та дегідратовані методом ліофілізації - 0,8 г, сухий екстракт м`яти перцевої - 0,2 г.

Форма випуску

По 60 капсул в упаковці.

Лікарська форма

Капсули

Діюча речовина

ЕКСТРАКТ М'ЯТИ ПЕРЦЕВОЇ, КОРЕНЕПЛОДИ БУРЯКА

Показання

Гіпертонічна хвороба, що не супроводжується порушенням функції нирок та серцевого м`язу.
Порушення кишкового травлення, пов`язані з жовчовиділенням, спазмами кишечника, жовчнокам'яна хвороба та відновлення після операцій на жовчному міхурі. Гепатити та гепатози, жирове переродження печінки. Порушення тонусу кишечника. Набряки та порушення виведення лімфатичної і тканинної рідини.

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість до компонентів препарату.

Способи застосування

При набряках, гіпертонічній хворобі, приймають по 3 капсули препарату два рази на день: зранку натщесерце та вдень за 40 хвилин перед їжею, запиваючи невеликою кількістю води, протягом двох місяців.

При необхідності стимуляції жовчовиділення та відновлення функції ШКТ приймають по 3 капсули препарату два рази на день: зранку натщесерце та вдень за 40 хвилин перед їжею, запиваючи невеликою кількістю води, протягом трьох місяців, після чого роблять перерву на місяць і повторюють курс.

Побічні дії

При рекомендованих дозах не вияв­лено, можливі індивідуальні алергічні реакції на рослинні компоненти добавки. При значних передозування добавки, більше 10 доз можливі розлади ШКТ.

Особливі умови зберігання

Термін придатності:
2 роки


Умови зберігання:
При температурі 5°С-25°С, в закритій упаковці в сухому, темному, захищеному від сонячних променів і недоступному для дітей місці.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004