Бальзам PHARMA HYALURON Lip Booster для об'єму губ (рожевий) 7мл (23480)

код товару: 23480
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникНатурпродукт-Вега ТОВ
Форма випускуТуба 7 мл в картонній упаковці
Оновлено:
01.07.2021
Перевірено

Опис

Бальзам "Рожевий" Pharma Hyaluron Volume LipBooster Rose пом'якшує і зволожує шкіру губ. Основний компонент - гіалуронова кислота - затримує в тканинах молекули води, а комплекс ліпідів доглядає за епідермісом. Гіалурон згладжує дрібні зморшки та зволожує, а ліпіди сприяють видимому збільшенню об'єму губ.

Інструкція - Бальзам PHARMA HYALURON Lip Booster для об'єму губ (рожевий) 7мл

Виробник

Натурпродукт-Вега ТОВ

Країна походження

Німеччина

Склад

Рицинова олія каприліл гліколь феноксиетанол ментол екстракт водоростей cylindrotheca fusiformis екстракт бобів сої гліцинової екстракт портулака волосистого пальмітоїл трипептид-38.

Лікарська форма

Бальзам для губ

Форма випуску

Туба 7 мл в картонній упаковці

Показання

Бальзам для пом'якшення та зволоження шкіри губ.

Способи застосування

Нанесіть бальзам як самостійний засіб або під улюблену помаду. Наносити мінімум два рази на день за допомогою спонж-аплікатора.

Бальзам стане бар'єром між ніжною шкірою губ та агресивними факторами навколишнього середовища, морозом і вітром, допоможе усунути сухість і тріщини. Ніжна текстура бальзаму Pharma Hyaluron Lip Booster і витончений аромат додадуть губам відтінку пелюсток троянд. Рожевий тон гармонує зі світлою та темною шкірою, підкреслює природну красу вашого обличчя.

Суха шкіра губ виглядає більш доглянутою і гладенькою після першого застосування, стає еластичнішою. Для видимого результату досить розподілити трохи засобу на губах тонким шаром.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004