Екстракт Карликової пальми PHARMA GROUP для волосся і шкіри 10мл (80144)

код товару: 80144
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникФарма Груп Лабораторієз ТОВ
Форма випускуПо 10 мл у флаконі.
Діюча речовинаЕКСТРАКТ КАРЛИКОВОЇ ПАЛЬМИ
Оновлено:
05.05.2023
Перевірено

Опис

Від пігментації, від випадання, лікування, від вугрів.

Інструкція - Екстракт Карликової пальми PHARMA GROUP для волосся і шкіри 10мл

Виробник

Фарма Груп Лабораторієз ТОВ

Країна походження

Україна

Форма випуску

По 10 мл у флаконі.

Лікарська форма

Екстракт

Діюча речовина

ЕКСТРАКТ КАРЛИКОВОЇ ПАЛЬМИ

Показання

Дія на волосся: має потужну 5-альфарегулюючу дію. Зупиняє процес перетворення тестостерону в дигідротестостерон, який відповідає за випадання волосся. Блокує рецептори дигідротестостерону на рівні волосяних фолікул.

Дія на шкіру: стимулює синтез еластину і колагену. Вирівнює колір обличчя, сприяє відбілюванню вікових пігментних плям. Надає себорегулюючу дію при вугрової висипки. Має властивості природного уф-фільтра-поглинає ультрафіолетове випромінювання.

Способи застосування

Посилення засобів для волосся: додати екстракт в шампунь, бальзам, маску, фарбу для волосся з розрахунку на 100 мл - 14 крапель. Ретельно перемішати вміст флакона. Засіб готовий до використання.
Посилення засобів для шкіри:

- додати екстракт в гель для вмивання з розрахунку на 100 мл - 14 крапель. Ретельно перемішати вміст флакона. Засіб готовий до використання.

- додати екстракт в крем для шкіри з розрахунку на 30 мл - 6 крапель. Ретельно перемішати вміст ємності. Засіб готовий до використання.

- посилення дії альгінатної маски, об'ємом 20 г, для розведення сухої маски додати у воду в кількості 40-50 г температурою 20-25 градусів 4 краплі екстракту, перемішати. Відміряти 20 г маски і

висипати в окрему суху ємність. У суху маску додати отриманий Водний розчин з екстрактом. Ретельно перемішувати до однорідної консистенції. На очищене обличчя нанести за допомогою шпателя (пензлика) щільним шаром маску і залишити на 15-20 хвилин до повного висихання, прийнявши лежаче положення. Зняти маску одним шаром починаючи з підборіддя до чола.

- посилення дії глиняної маски, об'ємом 60 г, в необхідну кількість теплої води додати 9 крапель екстракту, після чого розвести глину в співвідношенні 1:1 в неметалевої посуді. Ретельно перемішати до утворення густої маси. Нанести маску тонким шаром на чисту шкіру. Через 10-15 хвилин змити теплою водою і нанести на шкіру живильний крем.

Особливі умови зберігання

Зберігати при температурі не вище +25 °C.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004