Пажитник сінний таблетки №90 (58176)

код товару: 58176
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникДАНІКА ТОВ ПУБК НДК
Форма випускуПо 90 таблеток в упаковці.
Діюча речовинаЛАКТОЗА, НАСІННЯ ПАЖИТНИКА
Оновлено:
17.11.2023
Перевірено

Опис

Фенугрек (Пажитник Сінний) - натуральний препарат, який здатний надавати широке оздоровчий вплив на жіночий організм. Останнім часом представниці прекрасної половини стали частіше скаржитися на різні гормональні порушення. Найбільш поширеним є передменструальний синдром. Пажитник допомагає зняти цю проблему. Більш того, купити екстракт пажитника (фенугрек) варто і при такому діагнозі, як відсутність місячних. Він природним чином відновлює порушений баланс гормонів, і нормалізує цикл. Насіння пажитника дуже корисні і для волосся.

Вживання пажитника сінного допомагає полегшити пологи і родові сутички, а також, прискорити відновний період. Важливим ефектом є збільшення вироблення молока у годуючих матерів, що позитивно впливає на здоров'я дитини.

Фенугрек сприяє збільшенню розміру грудей і її пружності. Вже через 3 місяці позитивний результат буде помітний зовні. А внутрішньо-особа жіночої статі відчує прилив сил, підняття загального тонусу і працездатності, а також, поліпшення настрою.

Під час менопаузи і після неї, позбавляє від клімактеричного синдрому, припливом, безсоння, нервових зривів і ендокринних порушень.

Слід зазначити, що це засіб досить широко відомо. Шамбала, хельба-це Інші назви. Важливим фактором є доступна ціна при високій якості продукту. Відгуки про застосування грибний трава пажитник (фенугрек) говорять про високу результативність: для чоловіків (афродизіак і стимулятор), для жіночого здоров'я, для поліпшення лактації, зменшення випадіння волосся та інших хвороб, причиною яких є гормональні збої.

Лікарська рослина пажитник Сінний має і протипоказання: його не можна вживати вагітним, годуючим матерям і дітям до 12 років в дозах великих, ніж листя для салату або приправа до страви. У нашому випадку-це чверть таблетки, а перед початком вживання обов'язково проконсультуватися з лікарем.

Інструкція - Пажитник сінний таблетки №90

Виробник

ДАНІКА ТОВ ПУБК НДК

Країна походження

Україна

Склад

Насіння пажитника сінного, лактоза.

Форма випуску

По 90 таблеток в упаковці.

Лікарська форма

Таблетки

Діюча речовина

ЛАКТОЗА, НАСІННЯ ПАЖИТНИКА

Показання

- Гормональний дисбаланс,
- Полікістоз яєчників,
- Порушення менструального циклу,
- Мастопатія, міоми,
- Патологічний клімакс.

Способи застосування

Тричі на день по 2 таблетки за 30 хвилин до їди, запивати склянкою води.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004