Параникс шампунь після лікування педикульозу 100мл (50515)

код товару: 50515
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникОмега Фарма Україна ТОВ
ФормаШампунь
Форма випускуФлакон з шампунем 100 мл.
Торгівельна назваПараникс
Оновлено:
10.04.2023
Перевірено

Опис

Спеціально розроблений для використання разом з протипедикульозних спреєм від вошей Паранікс. М'яка формула кошти вимиває волосся, робить їх більш здоровими і блискучими, полегшує розчісування і забезпечує необхідний після лікування догляд. Полегшує вичісування вошей і гнид.

Паранікс, завжди з тобою проти вошей
Головні воші можуть бути впертими маленькими істотами. До теперішнього моменту ви, ймовірно, втомилися від нескінченних мисливських експедицій вошей у волоссі вашої дитини. Paranix, лідер європейського ринку продуктів для обробки головних вошей, має все, що вам потрібно, щоб позбутися від головних вошей зручним і зручним способом. Paranix пропонує чудові рішення для обробки головних вошей для кожної потреби - кожен з них з подвійним дією - а також практичні поради та інструменти для лікування головних вошей і мінімізації (пере) зараження.

Інструкція - Параникс шампунь після лікування педикульозу 100мл

Виробник

Омега Фарма Україна ТОВ

Країна походження

Бельгія

Склад

Аква, сульфат натрію лаурет, Кокамідопропілбетаїн, ПЕГ-4 Rapeseedamide, ПЕГ-3 дистеарат, хлорид натрію, децил глюкозид, ПЕГ-7 гліцерілкокоат, кератин, гідролізований кератин, Кельн, натрію Cocamphoacetate, екстракт Кінський каштан звичайний, ромашка DKSH Екстракт Niruri екстракт, Tussilago мачуха екстракт, екстракт кропиви Arvense, Пропіленгліколь, Cocamidopropylamine, оксид Лимонна кислота, ПЕГ-200 гідрогенізована глицерил пальмітат, етоксідігліколь, ПЕГ-10, тетранатрію ЕДТА, ВНТ, глюкоза, бензиловий спирт, метілхлорізотіазолінон, метілізотіазолінон.

Лікарська форма

Шампунь.

Форма випуску

Флакон з шампунем 100 мл.

Показання

Протипедикульозними шампунь Паранікс знищить вошей за 15 хвилин і вимиє волосся одночасно.

Способи застосування

Спосіб застосування
Паранікс шампунь для застосування після лікування педикульозу слід застосовувати після використання протипедикульозних спрею від вошей Паранікс, а також після використання інших засобів від вошей.
Нанесіть необхідну кількість шампуню на волосся і розподіліть його по всій довжині. Перед нанесенням шампуня змочувати волосся не потрібно. Потім додайте трохи води і ретельно вспеньте шампунь, після чого змийте теплою водою.
Розчешіть мокре волосся густим гребінцем з тонкими зубцями, щоб вичесати мертвих вошей і гнид.

Побічні дії

Свербіж та подразнення навколо очей, лущення шкіри голови, контактне подразнення та почервоніння шкіри голови, вух або шиї.

Особливі умови

Запобіжні заходи:
Уникайте потрапляння шампуню в очі. У разі потрапляння в очі, негайно промийте великою кількістю води і, при необхідності, проконсультуйтеся з лікарем. Дозволено використовувати дітям у віці від 6 місяців. Містить метілізотіазолінон.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004