Пантенол капсули 0.5 г №60 (58960)

код товару: 58960
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникФармаком ПТФ ООО
ФормаКапсули
Форма випускуКапсули по 500 мг № 30 і № 60.
Діюча речовинаПАНТЕНОЛ
Оновлено:
13.12.2022
Перевірено

Опис

Пантенол або пантотенова кислота необхідна для підтримки здоров'я шкіри і запобігання розвитку зморшок та інших ознак старіння шкіри. Надає виражений вплив на утворення і функцію епітеліальної тканини, а також деяку протизапальну дію. Пригнічує прояви різних дерматозів, що супроводжуються свербінням шкіри. Покращує стан шкіри голови, зменшує надмірне засалювання волосся і утворення лупи.

Пантенол діє як на шкіру голови, так і по всій довжині волосся, зменшує ламкість, розшарування і випадіння. Запобігає механічному пошкодженню волосся при розчісуванні, сушці феном та завивці, а також підвищує їх опір до негативних факторів навколишнього середовища (сонце, вітер). Покращує зовнішній вигляд волосся, сприяє їх росту. Дуже важливим є його позитивний вплив на зростання і здоров'я нігтів. При вживанні капсул «Пантенол» пантотенова кислота накопичується в організмі та вільно проходить у волосся і нігті, роблячи їх міцними, блискучими і здоровими.

Інструкція - Пантенол капсули 0.5 г №60

Виробник

Фармаком ПТФ ООО

Країна походження

Україна

Склад

Пантенол, допоміжні речовини.

Енергетична цінність ккал / 100 г: 13,98 ккал. Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: Білки - 2,04 г; вуглеводи - 1,05; жири - 0,18 г.

Форма випуску

Капсули по 500 мг № 30 і № 60.

Лікарська форма

Капсули

Діюча речовина

ПАНТЕНОЛ

Показання

Для покращення стану волосся, має дезінтоксикаційну властивість.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, період лактації, гемофілія, механічна непрохідність кишечника, хронічна ниркова недостатність, діти до 6 років.

Способи застосування

«Пантенол» капсули приймають внутрішньо, після їжі, не розжовуючи, запиваючи невеликою кількістю води. Дорослим - по 2 капсули 3 рази на день, дітям з 6 до 12 років - по 1 капсулі 2 рази на день, з 12 до 15 років - по 1 капсулі 3 рази на день.

Для досягнення кращого результату стану волосся рекомендується одночасно застосовувати шампуні для волосся «Panthenol» від Farmakom.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004