Живокіст з хондроїтином гель-бальзам туба 70мл (82449)

код товару: 82449
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникТОВ ВТФ "Фармаком"
Форма випускуТуба 70 мл в упаковці
Діюча речовинаЖИВОКІСТ, Хондроїтину сульфат
Оновлено:
13.12.2022
Перевірено

Опис

Окопник (живокіст) - лікарська рослина, що сприяє відновленню пошкоджених тканин. Стимулює регенерацію кісткової і хрящової тканин при захворюваннях суглобів, покращує якісний склад синовіальної рідини, рухливість суглобів, прискорює процес зрощення кісток при переломах. Окопник містить речовину алантоїн, яка активно стимулює ріст кісткової тканини і процеси регенерації епітелію, зменшує больові відчуття, проявляє кровоспинну, протизапальну і антибактеріальну дію.

Ефірні олії лаванди і сосни надають регенеруючу, болезаспокійливу, протизапальну, протинабрякову дію, покращують кровообіг в зоні запалених суглобів.

Ефірні олії кедру і ялівцю надають регенеруючу, болезаспокійливу, протизапальну, протинабрякову дію, покращують кровообіг в зоні запалених суглобів.

Ефірна олія евкаліпту надає болезаспокійливу і антисептичну дію. Використовується для зняття м'язового і суглобового болю, а також при деформації і розтягненні зв'язок.

Ефірна олія розмарину має знеболюючий і протизапальний ефекти.

Інструкція - Живокіст з хондроїтином гель-бальзам туба 70мл

Виробник

ТОВ ВТФ "Фармаком"

Країна походження

Україна

Склад

Екстракт живокосту, хондроїтину сульфат, ефірна олія евкаліпту, ефірна олія розмарину, ефірна олія ялівцю, ефірна олія лаванди, допоміжні речовини.

Форма випуску

Туба 70 мл в упаковці

Діюча речовина

ЖИВОКІСТ, Хондроїтину сульфат

Показання

Рекомендований як додатковий засіб при запальних і дегенеративно-дистрофічних захворюваннях опорно-рухового апарату: артритах, артрозах, остеохондрозі, радикуліті та ін ., спортивних і побутових травмах, для покращення загоєння переломів. Активні компоненти гелю-бальзаму мають виражену протизапальну і протинабрякову дію. При регулярному використанні гелю-бальзаму «Окопник з хондроетином» покращується функціональний стан опорно-рухового апарату, знижується вираженість запального процесу, зменшуються хворобливі відчуття, відновлюється рухливість і зменшується набряклість в зоні запалених суглобів.

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість окремих компонентів.

Способи застосування

Невелику кількість гелю-бальзаму 2 рази в день наносити на проблемні ділянки і втирати легкими масажними рухами до повного вбирання. Курс використання - 3-4 тижні. При необхідності повторити курс через 1-1,5 місяці.

Особливі умови зберігання

ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ
24 місяці

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004