Окювайт Макс стік № 30 (72491)

код товару: 72491
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникФармасеутісі Просемза С.п.А
ФормаСтік
Форма випускуПо 30 стіків в упаковці
Оновлено:
21.09.2022
Перевірено

Опис

Дієтична добавка для збереження здорового зору.

Окювайт® МАКС - ще більше турботи для Ваших очей!

Протягом нашого життя організм зазнає постійного стресу. Фактори навколишнього середовища, часте використання комп'ютера, руйнівний вплив сонячного світла, вік можуть призводити до природнього процесу дегенерації (руйнації) сітківки, що може провокувати погіршення зору. Вікові зміни в сітківці можуть мати незворотний характер і призводити до часткової або навіть повної втрати зору. Тому профілактиці старіння сітківки ока приділяється багато уваги. При таких станах, як міопія, сітківка також потребує додаткового живлення, оскільки при ній виникає подовження очного яблука, перерозтягнення сітківки, яке може призводити до порушення живлення і нормального функціонування очного дна. Для підтримання нормального функціонування органу зору при міопії важливо приймати корисні для очей вітаміни та мікроелементи.

Для збереження здорового зору важливі здоровий спосіб життя, періодичний відпочинок, спеціальні вправи для очей, захист очей від прямого сонячного світла, а також регулярний моніторинг зору.

Як Окювайт® МАКС може допомогти збереженню здоров'я очей?

Дієтична добавка до раціону Окювайт® МАКС була спеціально розроблена для збереження здоров'я очей. Окювайт® МАКС - це джерело каротиноїдів (лютеїну, зеаксантину), ДГК та додаткове джерело вітаміну С, Е та цинку.

Компоненти Окювайт® МАКС не синтезуються організмом і рекомендовані для включення в щоденний раціон харчування. Каротиноїди, що містяться в складі дієтичної добавки до раціону Окювайт® МАКС сприяють захисту сітківки від руйнівного впливу яскравого світла. Знижують ризик виникнення та розвитку вікових дегенеративних змін сітківки, мають антиоксидантні властивості.

Лютеїн - каротиноїд, який є природним захистом сітківки від надто яскравого світла.

Зеаксантин - жовтий пігмент з групи ксантофілів, що накопичується в пігменті сітківки ока людини, який відіграє роль захисного механізму від пошкодження клітин, викликаного світлом; сприяє руйнуванню ліпофусцину. Клінічні дослідження показали, що тривалий прийом лютеїну і зеаксантину підвищує щільність макулярного пігменту і сприяє підтриманню високої гостроти зору.

Вітаміни С і Е, цинк, що входять до складу дієтичної добавки до раціону, будучи природніми антиоксидантами, допомогають знизити вплив шкідливих факторів та зберегти зір, сприяють зміцненню кровоносних судин, у тому числі і судин очного дна.

Вітамін С - один з головних необхідних для людини антиоксидантів. Бере участь у регулюванні окисно-відновних процесів, вуглеводного обміну, згортанні крові, регулює відновлення зорових пігментів, знижує підвищений внутрішньоочний тиск, знижує ризик розвитку глаукоми.

Вітамін Е - виконує роль біологічного антиоксиданту, що інактивує вільні радикали і тим самим перешкоджає їх утворенню. Перешкоджає підвищенню ламкості та проникності капілярів. Використовується для профілактики виникнення і розвитку катаракти.

Цинк - бере участь у процесах антиоксидантного захисту клітинних мембран. Захищає очі від пошкоджень, що виникають внаслідок дії ультрафіолету та яскравого світла. Вживання цинку сприяє уповільненню вікових змін сітківки. Дефіцит цинку може призвести до зниження кольоросприйняття, виникненню катаракти.

Ненасичені жирні кислоти омега-3 (ДГК). Дослідження показують, що омега -3 жирні кислоти можуть допомогти захистити очі дорослої людини від макулярної дегенерації і синдрому сухого ока. Незамінні жирні кислоти підтримують нормальну роботу дренажної системи ока, яка забезпечує відтік внутрішньоочної рідини, знижуючи ризик підвищення внутрішньоочного тиску і розвитку глаукоми. Омега-3 жирні кислоти також можуть допомогти профілактиці розвитку «синдрому сухого ока».

Інструкція - Окювайт Макс стік № 30

Виробник

Фармасеутісі Просемза С.п.А

Країна походження

Німеччина

Склад

В 1 стіку: Вітамін С 180 мг (mg); Докозагексаєнова кислота (ДГК) 150 мг (mg); Вітамін Е 30 мг (mg) a-TE*; Цинк 15 мг (mg); Лютеїн 10 мг (mg); Зеаксантин 2 мг (mg);

*еквівалент токоферолу.

Склад: порошок ДГК (олія з мікроводоростей Schizochytrium sp., багата на ДГК, глюкозний сироп, молочний білок, соєвий білок, високоолеїнова соняшникова олія, натуральні ароматизатори, соєвий лецитин (Е322)); підсолоджувачі - сорбітол (Е420), ізомальт (Е953); L-аскорбінова кислота (вітамін С); екстракт квітів нагідок (Tagetes erecta) (лютеїн); DL-альфа-токоферолу ацетат (вітамін Е); цинку цитрат (цинк), екстракт квітів нагідок (Tagetes erecta) (зеаксантин), апельсиновий ароматизатор; лимонна кислота (Е330); підсолоджувач - сукралоза (Е955).

Форма випуску

По 30 стіків в упаковці

Лікарська форма

Порошок

Показання

Може бути рекомендовано в якості дієтичної добавки для корекції раціону харчування як додаткове джерело каротиноїдів (лютеїну і зеаксантину), ДГК, вітамінів С, Е та цинку.

Способи застосування

Вживати по 1 стіку 1 раз на добу. Порошок висипати прямо на язик і після його розчинення проковтнути. При необхідності запити водою.

Термін вживання - 1 міс; в подальшому термін вживання та можливість повторного курсу узгоджувати з лікарем.

Не є лікарським засобом.

Не містить ГМО.

Особливі умови

Продукт призначений лише для дорослих.

Вагітним та жінкам, які годують грудьми, перед вживанням слід проконсультуватися з лікарем. Не вживати у разі підвищеної чутливості до будь-якого компоненту цього продукту. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Надмірне вживання може спричинити проносний ефект. Не вживати як замінник різних дієт. Перед вживанням рекомендована консультація лікаря.

Особливі умови зберігання

Не вище 25 °C в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004