Офтамілл Кап. глазн.стерши.10мл (76234)

код товару: 76234
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникСОС ФАРМАЦЕУТІЧІ СРЛ
Форма випускуФлакон 10 мл
Діюча речовинаВІТАМІН С, ЛЮТЕЇН, ЗЕАКСАНТИН
Оновлено:
10.04.2023
Перевірено

Опис

Краплі очні Офтамілл - офтальмологічний антисептик, протизапальний і зволожуючий засіб, стерильний з фізіологічним рН.

Водний екстракт ромашки.
Дія ромашки аптечної обумовлено комплексом речовин, що містяться в ній (хамазулен, мітріцін, апігенін, апіін і герніарін) і проявляє виражений протизапальний, заспокійливий і освіжаючий ефект, підсилює регенеративні процеси, послаблює алергічні реакції, має помірну спазмолітичну дію і тому призначається для полегшення болю при гіперемії слизової оболонки очей, викликаної атмосферними агентами та факторами навколишнього середовища. Завдяки наявності флавоноїдів (кверцитин, лютеоліна і аігеніна) ромашка володіє антибактеріальними та противірусними властивостями.

Водний екстракт алое вера - імуностимулюючу засіб, надає зволожуючий, відновлюючий та бактеріостатичний ефект, стимулює обмін речовин в клітинах і регенерацію тканин при захворюваннях очей.

Водний екстракт шипшини звичайного містить аскорбінову кислоту, вітаміни Е, В, К, Р, каротин, залізо, кальцій, солі калію, фосфор, магній, марганець, ефірне масло, лікопін. Вітаміни В2 і В1 допомагають в синтезі зорового пурпуру і грають роль у формуванні жовтого ферменту.

Водний екстракт чорниці. У складі екстракту чорниці містяться антоціани (переважно міртилін і неоміртілін), поліфеноли, флавоноїди (гиперін, астрогалін, кверцетин, ізокверцетін, рутин), органічні кислоти (лимонна, яблучна, молочна, щавлева, бурштинова, хінна), трітерпеноїди (урсолова кислота), мікро- і макроелементи.

Глюкозид міртилін надає капіляропротекторні та антиоксидантну дію, сприяє покращанню рівноваги коагуляції клітинної мембрани, прискоренню регенерації родопсину (світлочутливого пігменту сітківки, відповідальної за чутливість і «пристосування» до змін інтенсивності (яскравості) світла), поліпшення мікроциркуляції, що призводить до зменшення втоми та напруги очей (читання, робота за комп'ютером і т.п.), поліпшення гостроти зору в темряві, редукування ризику виникнення діабетичної ретинопатії і катаракти. Доведено, що чорниця природно прискорює оновлення сітківки очей, чутливої до світла.

Гіпромелоза - це полімер зі слизисто-міетіческімі властивостями, який може стабілізувати слізну плівку на поверхні рогівки шляхом створення захисного, прозорого і еластичного щита.

Гіалуронат натрію - молекула, яка природно міститься в організмі людини, де є необхідність постійного зволоження (хрящ, шкіра, слезовідная плівка), тому вона є біологічно сумісної. Використовується для зволоження, протидіє сухості очей і створює плівку, яка захищає ендотелій рогівки від зовнішніх агентів і від ураження вільними радикалами. Разом з гіпромелози забезпечує тривале і інтенсивне зволоження поверхні ока. Розчини, що містять натрію гіалуронат, створюють сприятливу мікросередовище для процесів реепітелізації, відновлення очної поверхні у випадках пошкодження рогівки та кон'юнктиви.

Борна кислота має антибактеріальну, протигрибкову, противопаразитарное, Протипедикульозний, в'яжучий, фунгістатичну дію, використовується як антисептичний засіб при кон'юнктивітах.

Інструкція - Офтамілл Кап. глазн.стерши.10мл

Виробник

СОС ФАРМАЦЕУТІЧІ СРЛ

Країна походження

Італія

Склад

100 мл крапель містять:

водний екстракт ромашки - 10 г; водний екстракт шипшини звичайного - 10 г; водний екстракт алое вера - 10 г; водний екстракт чорниці - 10 г; гідроксипропілметилцелюлоза - 0,2 г; натрію гіалуронату - 0,2 г; кисень Борна - 0,6 г; натрію тетраборат декагідрат - 0,05 г; натрій хлорид - 0,58 г; вода для ін'єкцій - до 100 мг.

Форма випуску

Флакон 10 мл

Лікарська форма

Краплі очні

Діюча речовина

ВІТАМІН С, ЛЮТЕЇН, ЗЕАКСАНТИН

Показання

Офтаміл рекомендується для використання в складній або допоміжній терапії при:

- захворюваннях передньої поверхні ока (кон'юнктивіт, блефарит, кератит, кератоувеїт), як бактеріостатичний і протизапальний засіб;
- ретинопатії та увеопатії (за рахунок капіляропротекторної, регенераційної та антиоксидантної дії);
- в післяопераційному періоді як антисептичний засіб;
- синдромі сухого ока, комп'ютерному синдромі (завдяки зволожуючій, стабілізуючій та антиоксидантній дії);
- використанні контактних лінз і в ортокератології;
- для підвищення біодоступності антиглаукоматозних і протизапальних препаратів;
- для промивання очей, потім впливу факторів забрудненого навколишнього середовища, гіперінсоляції, морської солі і води і т.д.;
- для промивання очей в комплексному лікуванні гострих респіраторних захворювань верхніх дихальних шляхів (як протизапальний і імуномодулюючий засіб).

Протипоказання

Індивідуальна підвищена чутливість до компонентів продукту.

Способи застосування

По 1 або 2 краплі в кожне око 3-4 рази на добу.

Поступове спорожнення флакона призводить до необхідності застосовувати більш високий тиск на стінки флакона, щоб забезпечити доставку продукту.

Це пов'язано з властивостями системи закриття флакона для збереження стерильності та фізико-хімічних властивостей розчину, вільного від консервантів.

Медичний виріб може бути використано протягом найближчих 3 місяців після відкриття.

Зір може бути тимчасово розмитим, коли цей продукт використовують вперше.

Крім того, незначні печіння / роздратування можуть тимчасово виникати внаслідок подразнення очей. Якщо будь-який з цих ефектів зберігається або посилюється, слід негайно повідомити лікаря.

Особливі умови

Продукт призначений тільки для офтальмологічного використання одним пацієнтом.

Не використовувати краплі, якщо при відкритті контейнера вийшов з ладу або був пошкоджений. При використанні не торкатися крапельницею до поверхні ока. Щоб запобігти забрудненню розчину, слід щільно закрити флакон потім використання. Не використовувати в разі очної інфекції. При виникненні індивідуальної чутливості слід звернутися до лікаря.

Не використовувати через 90 днів після відкриття флакона, а потім закінчення терміну придатності. При використанні контактних лінз слід знімати IH перед використанням крапель.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004