Обліпіол супозиторії обліпихові з маслом чайного дерева №10 (71306)

код товару: 71306
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникЛекхім-Харків ПАТ
Форма випускуПо 10 шт. в упаковці
Оновлено:
10.04.2023
Перевірено

Опис

Обліпихові супозиторії «Облепіол» представляють собою гігієнічно-профілактичний засіб, який виготовляють на основі твердого жиру, діючою речовиною в якому є концентрат олій обліпихи і чайного дерева. Один супозиторій містить одну дозу. Супозиторії мають кулясту форму від оранжево-червоного до помаранчевого кольору зі специфічним запахом. Дозволено наявність білого нальоту на поверхні супозиторія

Інструкція - Обліпіол супозиторії обліпихові з маслом чайного дерева №10

Виробник

Лекхім-Харків ПАТ

Країна походження

Україна

Склад

Обліпихова олія з вмістом суми каротиноїдів у перерахунку на бета-каротин 240 мг% - 0,5, олія чайного дерева - 0,02 г.

допоміжні речовини: твердий жир, controx vp.

Форма випуску

По 10 шт. в упаковці

Лікарська форма

Супозиторії

Показання

Застосування в якості гігієнічно-профілактичний засіб ректально - для поліпшення загоєння і послаблення симптомів при анальних тріщинах, геморої і виразки прямої кишки, для відновлення імунітету стінки товстої кишки при проведенні променевої терапії; вагінально - сприяють загоєнню ранок, які виникають на слизових оболонках, зволоження та живлення тканин, що вистилають піхву і шийку матки. Зменшують больові синдроми, спричинені різними гінекологічними захворюваннями, сприяють регенерації клітин і відновленню уражених ділянок.

Способи застосування

Супозиторії застосовують вагінально- по 1 супозиторію 2 рази на добу протягом 8-12 діб; ректально- по 1 супозиторію 2 рази на добу протягом 7-10 діб. Вводять супозиторій якомога глибше, попередньо звільнивши від контурної упаковки.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004