Норковий крем 25г (82448)

код товару: 82448
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникТОВ ВТФ "Фармаком"
ФормаКрем
Форма випускуПо 25 г у тубі, картонна упаковка
Діюча речовинаГЛІЦЕРИН, МАСЛО МИГДАЛЮ
Оновлено:
17.10.2023
Перевірено

Опис

ОПИС ДІЮЧИХ РЕЧОВИН
Гліцерин розгладжує і усуває дрібні зморшки. Він лікує запалення і вугровий висип. Регулює водно-ліпідний баланс, тим самим зволожуючи шкіру і утримуючи вологу в ній. Це особливо корисно взимку і навесні, коли шкіра тьмяніє і сохне від постійного впливу на неї вітру і холоду.

Мигдалева олія прекрасно пом'якшує шкіру і робить її дуже ніжною. ЇЇ можна використовувати при догляді за шкірою будь-якого типу, добре регулює водний і ліпідний баланс шкіри, усуває шкірні запальні процеси, сповільнює старіння клітин і активізує процес їх регенерації. Особливо корисна при лущенні і подразненні шкіри.

Кокосова олія має прекрасні поживні, пом'якшуючі та зволожуючі властивості. Усуває зайву сухість та лущення шкіри, оберігає її від огрубіння і утворення тріщин.

Олія какао особливо рекомендується присухій, шкірі, яка лущиться та виснаженою шкірою з недостатнім рівнем вологості. Какао олія чудово живить, зволожує, пом'якшує, оживляє і тонізує шкіру, роблячи її ще більш ніжною, гладкою і сяючою. Крім того, вона має розгладжуючі властивості, що робить її просто незамінною у боротьбі проти зморшок.

Екстракт звіробою прекрасно тонізує шкіру, пом'якшує її і захищає від агресивних факторів навколишнього середовища.

Екстракт нагідків надає антисептичну і протизапальну дію, сприяє зміцненню стінок судин, зв'язує вільні радикали, стимулює процес регенерації клітин.

Олія ши - відмінна пом'якшуюча здатність олії ефективна проти надмірно сухих і огрубілих ділянок шкіри тіла (руки, лікті, коліна, ступні та ін.). Ця властивість олії ши робить її незамінною для сухої і зневодненої шкіри з ознаками лущення, нерівностей і шорсткостей.

Екстракт арніки має протизапальну дію. Застосовується для зменшення синців та набряків, прискорює загоєння ран. Ніжні, цілющі властивості арніки допомагають в лікуванні пошкоджених суглобів, надірваних сухожиль і зламаних кісток, заспокоїти м'язові болі.

Вітамін Е стимулює процеси регенерації та відновлення клітин, перешкоджає старінню шкіри. Гальмує процеси старіння шкіри, бореться з сухістю шкіри, підтримуючи водно-ліпідний баланс, вирішує проблему пігментних плям, веснянок, стрій і рубців, вугрової висипки, має заспокійливу дію, знімаючи запалення, подразнення і лущення шкіри.

Пантенол зменшує запалення, показаний людям зі старіючою, обвітреною і сухою шкірою. Відмінно заспокоює шкіру, зволожує її, знімає свербіж, розгладжує зморшки, захищає шкіру від несприятливих факторів.

Олія норки видаляє зморшки, попереджає лущення і старіння шкіри, підсилює регенерацію клітин, сприятливо впливає на садна, почервоніння, подразнення, опіки і рани, виліковує свербіж.

Інструкція - Норковий крем 25г

Виробник

ТОВ ВТФ "Фармаком"

Країна походження

Україна

Склад

Гліцерин, мигдалева олія, кокосова олія, олія какао, екстракт звіробою, екстракт нагідків, олія ши, екстракт арніки, вітамін Е, пантенол, олія норки, допоміжні компоненти.

Форма випуску

По 25 г у тубі, картонна упаковка

Лікарська форма

Крем

Діюча речовина

ГЛІЦЕРИН, МАСЛО МИГДАЛЮ

Показання

Пом'якшує і зволожує шкіру, живить і насичує її мікроелементами з екстрактів рослин, знімає подразнення і лущення обвітреної шкіри.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів.

Способи застосування

Легкими масуючими рухами нанести крем на чисту шкіру проблемних зон. Застосовувати за необхідності.

Особливі умови зберігання

ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ
24 місяці

Зберігати при температурі не вище +25 °C.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004