NIVEA Lip Care Бальзам д/губ Основний догляд 5.5 мл (39165)

код товару: 39165
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникБайєрсдорф Україна ТОВ
Форма випускуОлівець 4.8 г в блістерній упаковці
Оновлено:
30.10.2020
Перевірено

Опис

Бренд Nivea розробив прекрасний косметичний продукт з зволожуючою формулою Hydra IQ, яка насичена поживними маслом каріте.

Бальзам дарує дбайливий догляд, запобігаючи втрату вологи, дозволяючи губам залишатися ніжними і м'якими. Забезпечує інтенсивний тривалий догляд і ефективний захист губ від обвітрювання круглий рік.

Засіб схвалено дерматологами, в його складі відсутні консерванти. З таким бальзамом забезпечена ніжна, еластична і гладка шкіра губ!

Упаковка кошти проста, але в той же час досить симпатична, оформлена в стриманих біло-блакитних тонах. Ковпачок прилягає щільно, стик викручується легко.

Володіє не липкою і не жирної, приємною, що тане консистенцією, швидко наноситься, злегка поблискує, не залишає неприємною плівки. Бальзам не має кольору, відрізняється приємним ароматом.

Довго тримається, зволожуючи і пом'якшуючи. Поверх нього можна спокійно наносити олівець і помаду - їх стійкість не зменшується.


Спосіб застосування

нанесіть необхідну кількість бальзаму на губи і рівномірно розподіліть. Використовуйте в міру необхідності.

Інструкція - NIVEA Lip Care Бальзам д/губ Основний догляд 5.5 мл

Виробник

Байєрсдорф Україна ТОВ

Країна походження

Німеччина

Склад

Potytsobutene, Remus Communis Оil, Octytdodecanol, Pentoerythyrityl Tetraisostearate, Hydrogenated Polydecene, Candelilla Cera, Myristyl Myristole, Butyrospermum Parkii Butter, Cera Microcristallina, sopropyl Palmitate, Synthetic Wax,
Ethythexyl Methoxycinnamate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Simmondsia Chinensis Oil, Mangifero ndica Juice, Citrus Aurantifolia Juice, Tocopheryl Acetate, Vitis Vinifera Seed Oil,
Bisabolol, Glycerin, Mica, Propylene Glycol, Aqua, Neohesperidin Dihydrochalcone, BHT, Silica, Citric Acid, Trideceth-9, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Limonene, Eugenol Linalool Benzyl Salicylate, Geraniol, Partum, C 77891,
C 15850, C 45380, C 15985, C 77499.

Форма випуску

Олівець 4.8 г в блістерній упаковці

Показання

Дарує дбайливий догляд, запобігаючи втрату вологи, дозволяючи губам залишатися ніжними і м'якими.

Забезпечує інтенсивний тривалий догляд і ефективний захист губ від обвітрювання

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до окремих компонентів

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004