Неософт (Neosoft) засіб для шкіри рук 0.3л (63299)

код товару: 63299
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендBaltiachemi OU
ВиробникТОВ "Інтердез"
Форма випускуПластикові ємності об'ємом 300 мл, забезпечені дозуючим пристроєм (помпа).
Оновлено:
07.11.2022
Перевірено

Опис

Неософт (Neosoft) - засіб для професійного догляду за шкірою рук медичних працівників (в т. ч. хірургів, персоналу операційних і пологових блоків, стоматологів, медсестер, молодшого медичного персоналу та ін.), персоналу виробничих підприємств (в т. ч. харчопереробних ), зокрема, після використання мийних, дезінфікуючих і антисептичних засобів; для профілактики професійних дерматозів і повсякденного догляду за сухою і потрісканою шкірою (в т. ч. в побуті).

Інструкція - Неософт (Neosoft) засіб для шкіри рук 0.3л

Бренд

Виробник

ТОВ "Інтердез"

Країна походження

Естонія

Склад

Aaqua, Carthamus Tinctorius (Safflower) Oleosomes, Glycereth-2 Cocoate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Silk protein, Dead Sea Minerals, Acrylates / Acrylamide Copolymer (and) Polysorbate-85, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Camellia sinensis (green tea) leaf extract.

Лікарська форма

Засіб

Форма випуску

Пластикові ємності об'ємом 300 мл, забезпечені дозуючим пристроєм (помпа).

Показання

Характеристика засобу для догляду за шкірою рук «Неософт»

Містить збалансований комплекс натуральних компонентів, які забезпечують живильну, пом'якшувальну і зволожуючу дії, зменшують запальні прояви, покращують підшкірне кровопостачання, відновлюють нормальну мікрофлору і захисні функції шкіри.
«Неософт» усуває подразнення шкіри, викликане частим контактом з побутовими і професійними мийними, дезінфекційними засобами и антисептиками, відновлює природний водно-жировий і кислотний баланс шкіри, робить її еластичною, гладенькою і шовковистою.
Комплекс антиоксидантів захищає шкіру від передчасного старіння, сприяє регенерації клітин шкіри.
Ефективно захищає шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища.
Поєднується зі спиртовими антисептиками, зокрема, із засобом «Неостеріл»;
Виробляється у вигляді емульсії типу «масло у воді», білого кольору зі слабким запахом масла чайного дерева, не містить штучних ароматизаторів і барвників, рН 5,5-6,5;
Засіб дерматологічно тестовано. Відповідає критеріям Методичних рекомендацій «Хірургічна та гігієнічна обробка рук медичного персоналу», затвердженим наказом МОЗ України №798 від 21.09.2010 р. та Регламенту ЄС №1223 / 2009 по парфюмерно-косметичній продукції.

Способи застосування

Засіб для догляду за шкірою рук «Неософт» необхідно наносити кілька разів на день на чисту суху шкіру.

Особливі умови зберігання

В упаковці виробника при кімнатній температурі, термін придатності - 3 роки в закритій тарі виробника.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004