Нейровазин капсули 350мг №120 (39221)

код товару: 39221
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
БрендМСК-МЕД
ВиробникМСК-МЕД ПП
Форма випускуВ упаковці 10 блістерів по 12 шт
Діюча речовинаЕКСТРАКТ ГІНКГО БІЛОБА, ЕКСТРАКТ ГЛОДУ, ЕКСТРАКТ ЛЮЦЕРНИ
Оновлено:
08.06.2023
Перевірено

Опис

Нейровазін - джерело изофлавоноидов, флавонов і сапонінів; сприяє нормалізації функціонування серцево-судинної системи і рівня загального холестерину, ЛПНЩ (ліпопротеїдів низької щільності) і ЛПДНЩ (ліпопротеїдів дуже низької щільності) і цукру в сироватці крові, підняття розумової працездатності, поліпшенню мнестичних функцій, а саме концентрації уваги і поліпшення пам'яті; запобігає виникненню підвищеної стомлюваності і дратівливості, регулює психоемоційний стан і збільшує фізичну працездатність.

Активні компоненти
Шафран - найдорожча спеція в світі. У Китаї і країнах Азії цю спецію використовували і з лікувальною метою. Шафран в своєму складі має терпенові альдегіди, флавоноїди, вітаміни групи В, солі кальцію і фосфору, які сприяють регуляції діяльності серцево-судинної, нервової системи і шлунково-кишкового тракту.

Інструкція - Нейровазин капсули 350мг №120

Бренд

Виробник

МСК-МЕД ПП

Країна походження

Україна

Склад

екстракт гінкго білоба 20% - 25 мг,
екстракт глоду - 25 мг,
екстракт моморді- ки - 30 мг,
екстракт люцерни - 50 мг,
екстракт артишок - 25 мг,
шафран - 0,1 мг.
Допоміжні речовини: мікрокристалічна целюлоза, крохмаль, кремнію діоксид, магнію стеарат.

Харчова (поживна) цінність рекомендованої добової дози: білки - 0,001 g (г); жири - 0 g (г); вуглеводи - 0,34 g (г). Енергетична цінність (калорійність) рекомендованої добової дози 1,36 kcal (ккал).

Форма випуску

В упаковці 10 блістерів по 12 шт

Лікарська форма

Капсули

Діюча речовина

ЕКСТРАКТ ГІНКГО БІЛОБА, ЕКСТРАКТ ГЛОДУ, ЕКСТРАКТ ЛЮЦЕРНИ

Показання

Застосування екстракту Момордику, сприяє додатково корекції рівня гормонів, нормалізації обміну речовин і цукру в крові, і може застосовуватися у людей з цукровим діабетом, і у осіб, які бажають скорегувати масу тіла, рівень гормонів і цукор в крові. Таким чином, Нейровазін, за рахунок збалансовано підібраного складу екстрактів, має антиоксидантні, гіпохолестеринемічний, протизапальні та цукрознижуючі властивості, сприяє нормалізації обміну речовин і гормонального балансу.

Нейровазін може застосовуватися для корекції вікових змін серцево-судинної, кістково-м'язової, ендокринної систем і функціонування шлунково-кишкового тракту. Продукт також може бути рекомендований для людей з м'язовою слабкістю і в період реабілітації після обмеження рухової активності, при ПТСР (посттравматичному синдромі), при цукровому діабеті і для жінок в пре- і постменопаузі з метою корекції гормонального балансу.

Добавки дієтичні годі було використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Протипоказання

Перевищувати рекомендовану добову дозу. Перед застосуванням вимагає консультації з врачом.Індівідуальная чутливість до компонентів.

Вагітність
Протипоказаний при вагітності і годування груддю.

Діти
Не застосовувати дітям до 18 років.

Способи застосування

Рекомендується вживати дорослим по 2 капсули двічі на добу 6-8 тижнів. У подальшому термін споживання узгоджується з лікарем.


Особливі умови зберігання

Умови зберігання
Зберігати в упаковці виробника при температури від 1 ° С до 25 ° С і відносній вологості повітря не вище 75%.
Зберігати в недоступному для дітей місці.

Термін придатності - 3 роки.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004