Назафорт захист від алергії спрей назальний 800мг (42947)

код товару: 42947
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникНазалезе Лимитед
Формаспрей для носа
Форма випускуСпрей назальний «НАЗАФОРТ захист від алергії» по 800 mg (мг) у флаконі з поліетилену з дозатором і ковпачком, що загвинчується. 1 флакон разом з інструкцією із застосування медичного виробу, вкладений в картонну упаковку.
Торгівельна назваНазафорт
Оновлено:
19.07.2023
Перевірено

Опис

Спрей назальний «НАЗАФОРТ захист від алергії» діє як природний бар'єр, забезпечуючи надійний захист від розвитку алергії внаслідок дії різних факторів - поллютантов і аероаллергенов: пилок рослин; побутові алергени - кліщі домашнього пилу, домашній пил; грибкові алергени; епідермальні алергени тварин і птахів; алергени тарганів і інших комах; хімічні речовини; інші мікрочастинки, що потрапляють в носову порожнину при вдиханні повітря.
Спрей назальний «НАЗАФОРТ захист від алергії» запобігає контакт між інгаляційними алергенами і слизовою оболонкою. Мікронізована гідроксипропілметилцелюлоза вступає в реакцію з вологою поверхнею слизового ендотелію носа, де формує прозорий, гелеобразний захисний бар'єр, який не заважає диханню. Це запобігає дегрануляцію тучних клітин і вивільнення імуноглобуліну Е (IgE) і гістаміну. В результаті вдається уникнути алергічної реакції і класичних симптомів алергічного риніту (АР). Діючи в якості бар'єру для інгаляційних алергенів, спрей назальний «НАЗАФОРТ захист від алергії» зупиняє причину алергії, а не просто усуває симптоми. Симптоми у пацієнтів з важкою формою алергічної реакції можуть бути полегшені, якщо поєднувати Спрей назальний «НАЗАФОРТ захист від алергії» з їх звичайної лікарською терапією для додаткової допомоги. Спрей назальний «НАЗАФОРТ захист від алергії» зменшує потребу у використанні препаратів для усунення симптомів алергії, викликаних полютантами і аероаллергенам. Спрей назальний «НАЗАФОРТ захист від алергії» є бар'єрним засобом, що не чинить системної дії.

Інструкція - Назафорт захист від алергії спрей назальний 800мг

Виробник

Назалезе Лимитед

Країна походження

Великобританія

Склад

Діюча речовина: мікронізована гідроксипропілметилцелюлоза (ГПМЦ) - 788 mg (мг); допоміжні речовини: екстракт м'яти перцевої - 12 mg (мг).

Лікарська форма

Спрей

Форма випуску

Спрей назальний «НАЗАФОРТ захист від алергії» по 800 mg (мг) у флаконі з поліетилену з дозатором і ковпачком, що загвинчується. 1 флакон разом з інструкцією із застосування медичного виробу, вкладений в картонну упаковку.

Показання

Спрей назальний «НАЗАФОРТ захист від алергії» використовується для профілактики розвитку симптомів алергічного риніту (свербіж в носі, набряк слизової носа і порушення носового дихання, рясні рідкі прозорі виділення з носа, напади чхання і ін.).
Застосовується при алергічного риніту у дорослих і дітей з 3 років для захисту слизової носа від алергенів і забруднювачів, а також інших агресивних факторів зовнішнього середовища, які потрапляють з повітрям.

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість компонентів. Вік до 3 років.

Способи застосування

Інтраназально, у міру необхідності.
Дорослі і діти з 3 років: по одному впорскуванню в кожну ніздрю.
При алергії на пилок рослин (сезонна алергія) рекомендується почати використовувати спрей назальний «НАЗАФОРТ захист від алергії» завчасно, за 1-2 тижні до передбачуваного початку сезону запилення.
При цілорічному риніті (алергії на домашній пил, тварин і ін.) Спрей назальний «НАЗАФОРТ захист від алергії» можна використовувати ситуаційно за 5-10 min (хвилин) до передбачуваного контакту з алергеном.
Профілактичне прімененіея назального «НАЗАФОРТ захист від алергії» знижує ризик загострення алергічного риніту. З метою запобігання подальшого потрапляння алергенів в організм в комплексній терапії при лікуванні алергічного риніту: по одному впорскуванню в кожну ніздрю 2-3 рази на день (через кожні 5-6 h (годин)).
Рекомендується використовувати спрей назальний «НАЗАФОРТ захист від алергії» перед передбачуваним контактом з алергенами, наприклад, перед виходом на вулицю в період цвітіння рослин, відвідуванням місць масового скупчення людей, проведенням домашнього прибирання, контактами з тваринами.
Спрей назальний «НАЗАФОРТ захист від алергії» може застосовуватися у жінок під час вагітності та в період годування груддю, оскільки не має системної дії і не містить консервантів.
Пам'ятайте: використовуйте спрей назальний «НАЗАФОРТ захист від алергії» до початку симптомів алергічної реакції.
Перед першим застосуванням засобу необхідно відрегулювати дозатор спрея для подальшого оптимального дозування. З цією метою слід розташувати флакон-дозатор вертикально і обережно натиснути на стінки флакона двічі (до появи цівки порошку).
Крок 1: При необхідності перед застосуванням спрею назального «НАЗАФОРТ захист від алергії» проведіть гігієнічну очистку порожнини носа.
Крок 2: Тримайте голову прямо, не закидаючи.
Крок 3: Струсіть флакон і зніміть ковпачок.
Крок 4: Затисніть пальцем один ніздрю.
Крок 5: Помістіть носик флакона в інший носовий хід і, інтенсивно натиснувши на стінки флакона, виконайте одну ін'єкцію порошку на вдиху.
Крок 6: Таку ж процедуру проведіть з протилежного боку.
Рекомендується використовувати спрей назальний «НАЗАФОРТ захист від алергії» повторно після кожного очищення носової порожнини для відновлення гелеобразной бар'єрної плівки.

Особливі умови

Спрей назальний «НАЗАФОРТ захист від алергії» допускається використовувати у дітей від 3 років при обов'язковому контролі дорослих.
При необхідності спільного застосування з назальними лікарськими засобами спрей назальний «НАЗАФОРТ захист від алергії» слід використовувати не раніше, ніж через 30 хвилин після їх застосування.
Перед кожним застосуванням спрею назального «НАЗАФОРТ захист від алергії» слід очистити носові ходи. Не рекомендується використовувати спрей назальний «НАЗАФОРТ захист від алергії» після застосування назальних мазей і назальних крапель на масляній основі.
При попаданні засобу спрей назальний «НАЗАФОРТ захист від алергії» в очі рекомендується промити їх водою.
Слід уникати контакту носика флакона зі слизовою носа. Це може привести до закупорювання флакона порошком. Якщо таке все ж сталося, очистіть носик флакона тонким гострим предметом (голкою, зубочисткою).
Не застосовувати засіб при пошкодженні флакона.

Особливі умови зберігання

Термін придатності
3 роки від дати виготовлення.

Після відкриття використовувати протягом 6 місяців.

Не застосовувати препарат після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці

Умови зберігання
Зберігати в сухому, недоступному для дітей місці при температурі від +5 ° С до +30 ° С.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004