МОМ СОС для підвищення лактації порошок 250г (59763)

код товару: 59763
товар відсутній
товар відсутній
Товар відсутній
Ваше місто
Дніпро
Умови доставки
Замовлення до 1 000 грн.
Замовлення від 1 000 грн.
Самовивіз з аптеки
Замовлення до 1 000 грн. Безкоштовно
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
У відділення Нової Пошти
Замовлення до 1 000 грн. За тарифами перевізника
Замовлення від 1 000 грн. Безкоштовно
Характеристики
ВиробникЕкокідс ТОВ
Форма випускуПорошок у пакеті по 250 г, у картонній упаковці.
Діюча речовинаСОЛОДОВЕ МОЛОКО, ТРОСТИННИЙ ЦУКОР
Оновлено:
26.09.2023
Перевірено

Опис

MOM SOS™ - ефективний продукт на основі солодового молока для покращення лактації та збагачення харчування годуючої матері з неповторним смаком та властивостями.

Солодове молоко - це багатий білком, клітковиною, вітамінами і мінералами продукт, який отримують з високоякісного ячмінного солоду, пшеничного борошна та цільного сухого молока. Це унікальний натуральний продукт, інгредієнти якого піддаються обробці за оригінальною технологією, яка не змінюється вже понад 130 років.

Ефективність солодового молока пояснюється дією полісахариду бета-глюкану, що міститься у ячмінному солоді (основному складнику MOM SOS ™). Саме бета-глюкан є одним з основних компонентів синтезу пролактину - гормону, який відповідає за кількість і швидкість вироблення грудного молока.

Для підтримки гормону на належному рівні, необхідний баланс й інших систем організму. Саме тому MOM SOS™ містить високу кількість вуглеводів, білків, мінералів і вітамінів (деякі - до 40% від добової норми), що є вкрай необхідним для підтримки організму годуючої матері. Дані елементи є натуральними компонентами основних складників MOM SOS™ - це забезпечує високу біодоступність на відміну від синтетичних вітамінів та мінералів.

Ефективність MOM SOS™ забезпечує той факт, що він працює на декількох рівнях:
1. Стимулює вироблення пролактину через дію бета-глюкану. В складі MOM SOS™ - близько 200 мг бета-глюкану.
2. Джерело важливих поживних речовин для організму - калій, фосфор, кальцій, залізо, мідь, фолієва кислота, рибофлавін і т. д. - деяких до 40% від добової потреби (RWS).
3. MOM SOS™ є ефективним продуктом, а також має чудовий смак та аромат. Вживання напою викликає позитивні та розслаблюючі емоції у жінки. Такий щоденний ритуал покращує психологічний стан годуючої жінки, що позитивно впливає на лактацію.

Інструкція - МОМ СОС для підвищення лактації порошок 250г

Виробник

Екокідс ТОВ

Країна походження

Україна

Склад

порошок, 100 г: солодове молоко (ячмінний солод 34г, гідролізовані компоненти борошна пшеничного 32 г (крохмаль, білок), та компоненти цільного сухого молока 26,5 г (білок, жир)), тростинний цукор 5 г, буряковий порошок 1,5 г, сіль 0,5 г, гідрокарбонат натрію 0,3 г, гідрокарбонат калію 0,2 г.

Енергетична цінність:
100 г - 379,64 ккал/1603 кДж;
20 г - 75,93 ккал/320 кДж.

Харчова (поживна) цінність: 100/20 г:
жири - 7,18/1,44 г, у тому числі, ненасичені жирні кислоти - 1,93/0,39 г, вуглеводи - 66,31/13,26 г, цукор - 42,41/8,48 г, білок - 11,98/2,4 г, клітковина - 1,02/0,2 г, сіль - 0,9/0,18 г.

Не містить генетично модифікованих організмів (ГМО).

Форма випуску

Порошок у пакеті по 250 г, у картонній упаковці.

Лікарська форма

Порошок.

Діюча речовина

СОЛОДОВЕ МОЛОКО, ТРОСТИННИЙ ЦУКОР

Показання

- сприяє підвищенню лактації у годуючих жінок, які мають проблеми із кількістю грудного молока;
- сприяє покращенню приросту ваги немовляти, що був загальмований у зв'язку з обмеженою кількістю грудного молока.
- MOM SOS™ незамінний при переході зі змішаного харчування на виключно грудне вигодовування;
- у випадках стресового або відкладеного початку лактації (передчасні пологи, оперативні втручання під час пологів, важке післяпологове відновлення).

Способи застосування

Насипте в чашку 20г (2 повні чайні ложки) MOM SOS™, додайте 3 столові ложки (30 мл) гарячої води та розітріть суміш до однорідної маси. Потім додайте 150-200 мл (в залежності від смакових вподобань) теплого коров'ячого або рослинного молока (ячмінне, соєве, рисове, вівсяне, житнє), натуральний йогурт чи йогурт, що містить смакові добавки або додайте воду. Все ретельно перемішайте. Готовий напій необхідно вжити відразу після приготування.

Спосіб вживання: Перші три дні вживати готовий напій двічі на день за півгодини до прийому їжі, наступні 5-6 днів - один раз на день.

Не рекомендується вживати більше ніж 80 г MOM SOS™ на день.

За необхідності курс вживання MOM SOS™ можна повторити.,



Особливі умови

Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Недотримання рекомендацій щодо вживання може призвести до негативних наслідків для здоров'я. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Продукт призначений тільки для перорального застосування.

Алергени: глютен, пшениця, молоко, лактоза. Продукт не рекомендується особам, які страждають на непереносимість лактози або мають алергію на білок коров'ячого молока.

Особливі умови зберігання

Термін придатності:
2 роки.


Умови зберігання:
Зберігати при температурі не вище 25°C в оригінальній упаковці.
Берегти від дії тепла, сонячного світла або вологи.
Зберігати в недоступному для дітей місці.
Не заморожувати.

Інструкція, розміщена на даній сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно для ознайомлювальних цілей. Не використовуйте дану інструкцію в якості медичних рекомендацій . Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікуючим лікарем. Детальніше про Відмову від відповідальності.

08004 08004